Esnek Diyet Arkadaşlığı

CANIM ÖDEM OLABİLİR..HEMEN MORAL BOZMAK YOK..BENDE MESELA WC YE ÇIKAMIYORUM DÜN BİRAZ ÇIKABİLDİM.. ASLINDA DÜZENLİ WC YE ÇIKSAM BELKİ BENDE DAHA AZ ÇIKICAKTIM..O BİLE ETKİLİYOR..

Dün bende gaz sıkışması vardı .
Karnım falan inanılmaz ağrım oldu ,
Akşam yemeği bile yiyemedim sancımdan dolayı ,
Dediğin gibi , hiç eksi görememekten iyidir .

İŞTE YANLIŞ BURADA CANIM.. BEN ZATEN AKŞAMLARI ÇAYIN YANINDA BİŞİLER YEMEKTEN KİLO ALDIM.. AKŞAM MÜMKÜN OLDUĞUNCA AZ YEMELİ.. YEMEKTEN SONRA BİRŞEY YEMEMELİ..BOL SU YEŞİL ÇAY VS ANCAK..

Birde bi sorum var kızlar. Siz parkede mi tartılıyorsunuz yoksa fayansta mı. Ben parkede tartılınca daha az geliyorum fayansta daha fazla geliyorum. Ama parkede tartılmaya alıştığım için öyle devam ediyorum.
BEN HEP TARTIMIN YEİ AYNI PARKEDE TARTILIYORUM.. AMA 55,3 GELDİĞİMDEDE ODA TATILDIM. ŞİMİDE ORADA.

Reactions: zbt
canlar kilo verebilen herkese tebrikler
bendende sadece 300 gram 56.3 oluvedim gııı anaaaaaa
onu yi bunu yi homili gırtlak olceee bu!.
ama 12 şubata çok hedeflendim o zaman 55li rakamları görecem inşallahhhhhhhh

İŞTE YANLIŞ BURADA CANIM.. BEN ZATEN AKŞAMLARI ÇAYIN YANINDA BİŞİLER YEMEKTEN KİLO ALDIM.. AKŞAM MÜMKÜN OLDUĞUNCA AZ YEMELİ.. YEMEKTEN SONRA BİRŞEY YEMEMELİ..BOL SU YEŞİL ÇAY VS ANCAK..
Yanlış olduğunu biliyorum ama işte bi becerebilsem yememeyi. Ama bundan sonra yememeye çalışacağım. Yoksa bu kiloların gideceği yok..

canlar kilo verebilen herkese tebrikler
bendende sadece 300 gram 56.3 oluvedim gııı anaaaaaa
onu yi bunu yi homili gırtlak olceee bu!.
ama 12 şubata çok hedeflendim o zaman 55li rakamları görecem inşallahhhhhhhh
OH OHH VERMİŞSİN CANIM GENEDE..MAŞHH.. BENDE ŞOKTAYIM.. BİRDE DÜZENLİ WC YE ÇIKABİLSEYDİM BELKİDE 53,6 DEĞİL DE DİREK 53,2 OLABİLİRDİM BELKİDE.. ŞU WC SORUNU BENİ MAHVEDİYOR

Yanlış olduğunu biliyorum ama işte bi becerebilsem yememeyi. Ama bundan sonra yememeye çalışacağım. Yoksa bu kiloların gideceği yok..
CANIM AYNEN BU HAFTA BENDE HEP ÇAYLA YEDİM.. HEMİ DE KEK KURUYEMİŞ.. AMA BU AKŞAMDAN İTİBAREN YEMEYECEĞİM.. BELKİDE ONLARI YEMESEYDİM DAHADA EKSİ ÇIKICAKTIM.. TUTACAM ŞU PİS BOĞAZIMI:))
BU ARADA KAHVALTIM

1 ADET PEYNİRLİ TOST.
SADE 1 KUPA ÇAY..

Reactions: zbt
Kahvaltım:1 haşlanmış yumurta,2 zeytin,2hurma,yarım dilim kepek ekmeği,bir dilim çok tahıllı ekmek,yeşil çay,2-3 dilim domates, 1 kaşık lor peyniri

OH OHH VERMİŞSİN CANIM GENEDE..MAŞHH.. BENDE ŞOKTAYIM.. BİRDE DÜZENLİ WC YE ÇIKABİLSEYDİM BELKİDE 53,6 DEĞİL DE DİREK 53,2 OLABİLİRDİM BELKİDE.. ŞU WC SORUNU BENİ MAHVEDİYOR
o aynen canım benide mahvediyor bazen 2-3 günde bazende 4-5 günde çıkabiliyorum öyle oluncada sağlıklı kilo ölçümü yapamıyoruz ancak çıktıktan sonraki gün en düşük kilom ortaya çıkıyor

ewet büyük ihtimalle bugün çıkıcağım inş.. çay içtim onun için.. ondan sonra tekrar tartılacağım. sen bugün yazma beni canım.. yarın sabah tekrar tartılıp sana bildiriyim olur mu??belkide 200 300 gr daha fark edecek bende

ok canım ama bugün 1. yi tespit ederiz haksızlık olmasın

bencede.. bende yarın sabah gene tartılmayı düşünüyorum canım.. çay içtim wc ye çıkmak için.. belki biraz daha eksi görürüm:))motive olurum:)
bu arada artık yazmıştım canım yarın yenilerim şimdi tekrar silmeye uğraşmıyım çok zor yazılıyor işyerinden engellemişler rakam rakam giriyom tek tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…