- 18 Nisan 2011
- 340
- 440
- 108
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #7.321
CANIM ÖDEM OLABİLİR..HEMEN MORAL BOZMAK YOK..BENDE MESELA WC YE ÇIKAMIYORUM DÜN BİRAZ ÇIKABİLDİM.. ASLINDA DÜZENLİ WC YE ÇIKSAM BELKİ BENDE DAHA AZ ÇIKICAKTIM..O BİLE ETKİLİYOR..
İŞTE YANLIŞ BURADA CANIM.. BEN ZATEN AKŞAMLARI ÇAYIN YANINDA BİŞİLER YEMEKTEN KİLO ALDIM.. AKŞAM MÜMKÜN OLDUĞUNCA AZ YEMELİ.. YEMEKTEN SONRA BİRŞEY YEMEMELİ..BOL SU YEŞİL ÇAY VS ANCAK..Bilmiyorum ki canım. Adetime daha çok var.
Ya birde ben hiç ara öğün yapamıyorum. İşteyken canım hiç bir şey istemiyor. Sadece su içiyorum. Arada bi de nescafe o kadar. Ama her zaman değil. Ara öğün yapmak zayıflamaya etki ediyor mu o kadar. Birde akşamları 7-8 gibi çay içiyoruz illaki yanında bişeyler yiyorum. Eşim yiyince dayanamıyorum
MAŞALLAH CANIM 1 KİLO AZ MI BENCE GAYET İYİ:)SÜPER.. DEDİĞİN GİBİ KAÇAMAKLARA RAĞMEN..Benim kilom 71.8 sadece 1 kilo vermişim ama o pastalara,çiğköftelere rağmen hemideeee
TABİKİ DE CANIM.. İSTERSEN YARIN SABAH GENE BİR TARTIL ..Dün bende gaz sıkışması vardı .
Karnım falan inanılmaz ağrım oldu ,
Akşam yemeği bile yiyemedim sancımdan dolayı ,
Dediğin gibi , hiç eksi görememekten iyidir .
BEN HEP TARTIMIN YEİ AYNI PARKEDE TARTILIYORUM.. AMA 55,3 GELDİĞİMDEDE ODA TATILDIM. ŞİMİDE ORADA.Birde bi sorum var kızlar. Siz parkede mi tartılıyorsunuz yoksa fayansta mı. Ben parkede tartılınca daha az geliyorum fayansta daha fazla geliyorum. Ama parkede tartılmaya alıştığım için öyle devam ediyorum.
Yanlış olduğunu biliyorum ama işte bi becerebilsem yememeyi. Ama bundan sonra yememeye çalışacağım. Yoksa bu kiloların gideceği yok..İŞTE YANLIŞ BURADA CANIM.. BEN ZATEN AKŞAMLARI ÇAYIN YANINDA BİŞİLER YEMEKTEN KİLO ALDIM.. AKŞAM MÜMKÜN OLDUĞUNCA AZ YEMELİ.. YEMEKTEN SONRA BİRŞEY YEMEMELİ..BOL SU YEŞİL ÇAY VS ANCAK..
OH OHH VERMİŞSİN CANIM GENEDE..MAŞHH.. BENDE ŞOKTAYIM.. BİRDE DÜZENLİ WC YE ÇIKABİLSEYDİM BELKİDE 53,6 DEĞİL DE DİREK 53,2 OLABİLİRDİM BELKİDE.. ŞU WC SORUNU BENİ MAHVEDİYORcanlar kilo verebilen herkese tebrikler
bendende sadece 300 gram 56.3 oluvedim gııı anaaaaaa
onu yi bunu yi homili gırtlak olceee bu!.
ama 12 şubata çok hedeflendim o zaman 55li rakamları görecem inşallahhhhhhhh
CANIM AYNEN BU HAFTA BENDE HEP ÇAYLA YEDİM.. HEMİ DE KEK KURUYEMİŞ.. AMA BU AKŞAMDAN İTİBAREN YEMEYECEĞİM.. BELKİDE ONLARI YEMESEYDİM DAHADA EKSİ ÇIKICAKTIM.. TUTACAM ŞU PİS BOĞAZIMI:))Yanlış olduğunu biliyorum ama işte bi becerebilsem yememeyi. Ama bundan sonra yememeye çalışacağım. Yoksa bu kiloların gideceği yok..
TABİKİ DE CANIM.. İSTERSEN YARIN SABAH GENE BİR TARTIL ..
Cuma günü bime pilates geliyormuş canım. Bende merak ediyorum çok methini duyuyorumEvet bugün pilates var. Sporumu da yapmış olurum . Yarın sabah ben yine tartılayım bakalım .
o aynen canım benide mahvediyor bazen 2-3 günde bazende 4-5 günde çıkabiliyorum öyle oluncada sağlıklı kilo ölçümü yapamıyoruz ancak çıktıktan sonraki gün en düşük kilom ortaya çıkıyorOH OHH VERMİŞSİN CANIM GENEDE..MAŞHH.. BENDE ŞOKTAYIM.. BİRDE DÜZENLİ WC YE ÇIKABİLSEYDİM BELKİDE 53,6 DEĞİL DE DİREK 53,2 OLABİLİRDİM BELKİDE.. ŞU WC SORUNU BENİ MAHVEDİYOR
ewet büyük ihtimalle bugün çıkıcağım inş.. çay içtim onun için.. ondan sonra tekrar tartılacağım. sen bugün yazma beni canım.. yarın sabah tekrar tartılıp sana bildiriyim olur mu??belkide 200 300 gr daha fark edecek bendeo aynen canım benide mahvediyor bazen 2-3 günde bazende 4-5 günde çıkabiliyorum öyle oluncada sağlıklı kilo ölçümü yapamıyoruz ancak çıktıktan sonraki gün en düşük kilom ortaya çıkıyor
bencede.. bende yarın sabah gene tartılmayı düşünüyorum canım.. çay içtim wc ye çıkmak için.. belki biraz daha eksi görürüm:))motive olurum:)Evet bugün pilates var. Sporumu da yapmış olurum . Yarın sabah ben yine tartılayım bakalım .
ok canım ama bugün 1. yi tespit ederiz haksızlık olmasınewet büyük ihtimalle bugün çıkıcağım inş.. çay içtim onun için.. ondan sonra tekrar tartılacağım. sen bugün yazma beni canım.. yarın sabah tekrar tartılıp sana bildiriyim olur mu??belkide 200 300 gr daha fark edecek bende
bu arada artık yazmıştım canım yarın yenilerim şimdi tekrar silmeye uğraşmıyım çok zor yazılıyor işyerinden engellemişler rakam rakam giriyom tek tekbencede.. bende yarın sabah gene tartılmayı düşünüyorum canım.. çay içtim wc ye çıkmak için.. belki biraz daha eksi görürüm:))motive olurum:)
yarına mutlaka bildir bekliyorum rakamını yenilicembencede.. bende yarın sabah gene tartılmayı düşünüyorum canım.. çay içtim wc ye çıkmak için.. belki biraz daha eksi görürüm:))motive olurum:)
tmm cnm sıkıntı değil.. zaten birincilik değil benim amacım..:)sağolasın:)belkide gene aynı çıkıcam zaten. bakalım..ok canım ama bugün 1. yi tespit ederiz haksızlık olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?