- 28 Ocak 2015
- 302
- 307
- 63
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #8.441
Zaman ne cabuk geciyoolsun hepimiz bir duruyor bilr silkiniyoruz bişey olmaz
artık 14 nisana yoğunlaşalımmmmm
çok iyisin canım maşallahh tebriklerrrBende tartildim 61.7 kg bide bu sabah adet oldm iki haftada cok az gitmis 1 kg bile verememisim
aynen yaaa yılbaşı ne zaman girdide nisana geldik aaaaaZaman ne cabuk geciyo
Canim ama iki haftada bir kilo bile gitmemis acaba adetin etkisi var midir.adetken su falan mi topluyo vucutçok iyisin canım maşallahh tebriklerrr
evet onun kesinlikle etkisi oluyor canımCanim ama iki haftada bir kilo bile gitmemis acaba adetin etkisi var midir.adetken su falan mi topluyo vucut
Ablacım ben tartılamadım pazartesi 74.0 dı tabloya öyle yaz sen en iyisiewettt nerelerdesiniz bu saat oldu halen bildiren bir kaç kişi sadece olmazki böyle!...
ok canımAblacım ben tartılamadım pazartesi 74.0 dı tabloya öyle yaz sen en iyisi
Hay Allah yaaa bu kadar kısa zamanda ne kadar çok kilo aldın canım bu ne biçim iş anlamadım ilk defa böyle bişeye şahit oluyorum sorun acaba tamamen regl den mi kaynaklanıyor çok enteresan yaaAblacım ben tartılamadım pazartesi 74.0 dı tabloya öyle yaz sen en iyisi
Ben çok şaşırmadım ne yalan söyliyim çünkü tam birhafta mide ağrısından kıvranacak raddeye gelene kadar yedimde yedim sporda yapmadım,yeme krizleri çoğunlukla akşamdı bide iyi halt ettim kısacası[/QUOTE][QUOTE="eylemsevcan, post: 40167738, member: 21bir hafta moy Allah yaaa bu kadar kısa zamanda ne kadar çok kilo aldın canım bu ne biçim iş anlamadım ilk defa böyle bişeye şahit oluyorum sorun acaba tamamen regl den mi kaynaklanıyor çok enteresan yaa
Rabia leblebi kalorili bisey miKahvaltım:haşlanmış yumurta
domates,salatalık
Araortakal,2 ceviz
Öğleırasa yemeği,yoğurt
Ara:sütlü kahve,leblebi,kuru üzüm
Akşam:1 kase mercimek çorbası
3 köfte,salata
Ara:leblebi,kuru üzüm
2 litre su.
40 dk yürüyüş
200 ip atlama
Yani ne kadar yediğine bağlı mesela ben bir cay bardağını geçmem leblebici rabia oldum ben yaRabia leblebi kalorili bisey mi
Bende hic sevmem nasi bu kadar yedigine sasiriyorum:)Yani ne kadar yediğine bağlı mesela ben bir cay bardağını geçmem leblebici rabia oldum ben yanapiim hem çok tok tutuyor hem tadı güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?