- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #8.481
tamam canım teşekkür ederim bu kadar katıldığınada acaba neden bırakıyorsuneylemcim ben biraz diyete ara vermek istiyorum izninizle çıkmak istiyorum
eylemcim herşey için çok teşekkür ederim
sanada selamlarhayırlı cuma akşamlarınız olsun kızlar :))
evet canım takip ediyorum konuyu uzun zamandır : )sanada selamlar
sizde bizim gibi diyetlemi uğraşıyorsunuz?
o zaman buyur gel sende canım aramızaevet canım takip ediyorum konuyu uzun zamandır : )
süpersin bebeğimmmmBugün ki menüm
Kahvaltım:haşlanmış yumurta,4 zeytin
Tulum peyniri,domates,salatalık
Ara:sütlü kahve,2 ceviz,2 kaşık kuru üzüm
Öğlealamut,yagsz,tuzsuz salata
Akşam:1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt(büyük kase)
Ara:1 kase yoğurt,2 kaşık kuru üzüm
2 kaşık yulaf ezmesi,1 tane havuç
2 litre su
400 tane ip atladım
Yaşasın bugün diyeti bozmadımm
yok canım menü önemli değil sadece gününde kilo bildirimi yapmayanşları siliyorumBen sık sık giremediğm için menmü yazamıyorum ama kilo bildirmini yaparım ayrıca dün biraz fazla kaçırdım ama bugün dikkat etcem inşallah
kızlar bendeee bendeeyok canım menü önemli değil sadece gününde kilo bildirimi yapmayanşları siliyorum
onu hatırlatmak istedim gününde bildirim çok önemli kilo bile alsanız yani insan saygıdan bildirmeli bildirin gerisi önemli eğil bizim topiğimiz zaten esnek diyet arkadaşlığı çok katı kurallarımız yok
ama bildirimde yapılmayınca sinirlenmiyor değilim
sende katılmak istiyorsan bilgilerini ver ekliyim ama kilo bildirim günleri bildirmeyi unutursan hemen siliyorum bilgin olsunkızlar bendeee bendee
tabiki unutmam ama bıraz sert bır mesaj olmus arkadasımsende katılmak istiyorsan bilgilerini ver ekliyim ama kilo bildirim günleri bildirmeyi unutursan hemen siliyorum bilgin olsun
Vallaha bende aynı senin gibiydim peyniri bileazcıkk yerdim eski halime dönmeye çalışıcam aah ahh ne iradem vardı ilk zamanlarBende bi haftadir falan yerimde sayiyorum hatta biraz almisim bile.sunu anladim ki siki diyet yapmadiktan sonra bu is olmuyo
onceden iyi kilo verdigim zamanlarda cok dikkat ederdim en ufak bi kacamak bile yapmamistim esime yaptigim kek boreklerden tadina bile bakmiyodum.
yarin gene ayni sekilde basliycam rabia eger vermeyi istiyosan malesef hic kacamak yapmaman gerekiyo canim bal recel falan hic yemiyodum ben.kahvaltida sadece biraz peynir yumurta diyet ekmek maydanoz bunlar harici yemezdim gene ona donmem lazim
kızlar yaz geliyo valla artık iş çığrından cıktıVallaha bende aynı senin gibiydim peyniri bileazcıkk yerdim eski halime dönmeye çalışıcam aah ahh ne iradem vardı ilk zamanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?