Esnek Diyet Arkadaşlığı

eylemcim ben biraz diyete ara vermek istiyorum izninizle çıkmak istiyorum
eylemcim herşey için çok teşekkür ederim

eylemcim ben biraz diyete ara vermek istiyorum izninizle çıkmak istiyorum
eylemcim herşey için çok teşekkür ederim
tamam canım teşekkür ederim bu kadar katıldığınada acaba neden bırakıyorsun
bizimlemi ilgili bir sorun var canım yoksa diyetimi bırakma kararı aldın?

Bugün ki menüm
Kahvaltım:haşlanmış yumurta,4 zeytin
Tulum peyniri,domates,salatalık
Ara:sütlü kahve,2 ceviz,2 kaşık kuru üzüm
Öğlealamut,yagsz,tuzsuz salata
Akşam:1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt(büyük kase)
Ara:1 kase yoğurt,2 kaşık kuru üzüm
2 kaşık yulaf ezmesi,1 tane havuç
2 litre su
400 tane ip atladım
Yaşasın bugün diyeti bozmadımm

kızlar bakın tabloyu sizin için yeniledim bende buna karşılık
kilo bildirim günü kilo bile alsanız bildirmenizi istiyorum
tek tahammül edemediğim şey bu
hatta bildiremeyecekseniz bile bir kaale alıp söylemeniz dahi yeterli lütfen çok rica ediyorum
yeni günlerimizide ekledim tabloya yeni bir sayfa açalım veremediğimiz kilolarımızı bir tarafa bırakıp yeni tablomuzla birlikte tekrar sıkı bir şekilde kilo vermeye başlayalım
haydin hayırlı uğurlu olsun herşey gönlünüzce olsunnnn

süpersin bebeğimmmm

Ben sık sık giremediğm için menmü yazamıyorum ama kilo bildirmini yaparım ayrıca dün biraz fazla kaçırdım ama bugün dikkat etcem inşallah
yok canım menü önemli değil sadece gününde kilo bildirimi yapmayanşları siliyorum
onu hatırlatmak istedim gününde bildirim çok önemli kilo bile alsanız yani insan saygıdan bildirmeli bildirin gerisi önemli eğil bizim topiğimiz zaten esnek diyet arkadaşlığı çok katı kurallarımız yok
ama bildirimde yapılmayınca sinirlenmiyor değilim

kızlar bendeee bendee

Bugün cıssss yemedim ama bal,recçel,tahin-pekmez,peynir bunları biraz fazla yedim offff
150 mekik çektim,500 ip atladm amaaaa

Bende bi haftadir falan yerimde sayiyorum hatta biraz almisim bile.sunu anladim ki siki diyet yapmadiktan sonra bu is olmuyo
onceden iyi kilo verdigim zamanlarda cok dikkat ederdim en ufak bi kacamak bile yapmamistim esime yaptigim kek boreklerden tadina bile bakmiyodum.
yarin gene ayni sekilde basliycam rabia eger vermeyi istiyosan malesef hic kacamak yapmaman gerekiyo canim bal recel falan hic yemiyodum ben.kahvaltida sadece biraz peynir yumurta diyet ekmek maydanoz bunlar harici yemezdim gene ona donmem lazim

Vallaha bende aynı senin gibiydim peyniri bileazcıkk yerdim eski halime dönmeye çalışıcam aah ahh ne iradem vardı ilk zamanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…