- 9 Ocak 2015
- 19.902
- 82.700
- 798
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #8.461
yok olsun senin için demedim sen söyledin zaten bildiremeyeceğinicanım slm.. ya ben bugün tartılacaktım ama sabah geç kaldım işe ..o yüzden tartılmak aklıma bile gelmedi yarın sabah evdeyim .. inş sabah kalkar kalmaz tartılırıım..
Wc ye de zaten accık çıkabildim.. ama tartılacaktım genede.. ama geç kalınca oaln oldu::::::::::::::::::
haklısın canım kesinliklee..yani sonuçta kilo verip vermemk değil mesele de..yok olsun senin için demedim sen söyledin zaten bildiremeyeceğini
ama ayıp yaptıkları yaa bu kadarda olmazki
aa çok sevindim canım.. hadi bakaım bundan sonra hızla gider inş kiloların..Günayın ablacım gözüm aydın regli oldum sonunda ama gece tatlı krizine yenik düştüm inşallah bu adet yüzünden olmuştur yeme krizlerim
silecem az kaldı bugünde bildirmeyenleri cumartesi günü silecem az kalalım öz kalalım gerek yok çok fazla ismeAma herkes nerde olmaz ki bole.eylem sil herkesi:)
yani kilo bile alsalar bir ciddiye alıp yazabilmeleri lazım herkese bir saygı duyulması lazım hiç hoş değilkatılmıyacaklarsa listede boşuna kalabalığa lüzum yoktur:)Mazareti olan bildirebilirdeide.. bildirmyiorlarsa sil bencede canım hakllısın yani..
tamam canım hemen bildir çünkü yarın artık bildirmeyenleri silecemmerhaba arkadaşlar ben istanbuldaydım bi haftadır onun için bildirim yapamadım birazdan tartılıp kilomu bildirecem
tebriklerrrrrrrrrr gelsin halayınnnnn124.6 sanırım istanbulun havası bana yaradı bi hafta diyeti bozdum ama kilo vermişim
Cok tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?