Esnek Diyet Arkadaşlığı

Bugün ki menüm
Kahvaltı:haşlanmış yumurta,peynir,2 zeytin,domates,salata,şekersiz çay(tam 5 aydır çayı kahveyi şekersiz içiyorum hiç zorlanmadım)
Ara:yarımpaket altın başak,hurma
Öğle:1 tabak salata,1kase çorba,1 kase cacık
Ara:yarım paket altın başak,lor peyniri,salata
Akşam:1 kase yulaflı tarçınlı yoğurt(yulaf 3 kaşık ve2 kaşık süt ile pişmiş)
4 litre su
(Erkenden yaZiyim dedim

Sabah: 2 yumurta + 2 zeytin + 1 kibrit kutusu peynir + 1 dilim tam buğday ekmeği.
Ara: 2 incir, 1 acı biber turşusu, 1 bardak form plus çayı.
Akşam: 2 adet köfte + 1 dilim tam buğday ekmeği + acı biber turşusu + 1 kaşık yoğurt.
Ay öf köfte çok kötüydü beceremedim hiç. Birazdan 2-3 incir yerim ve bir bardak çay içerim biteeeer

İnşallah kontrolde bol bol yağ kilo kalori gitmiştir amiiin :)

İnşallah canım ya meraktan çatlıyorum.
67.1' dim 3 hafta geçti.
65 çıksam bari

Bugünkü menüm:

Sabah 2 dilim çavdar ekmeği, 2kk peynir, adaçayı, domates salatalık
Ara yok
Öğlen 5yk diyet granola, 100 gram kadar soya sütü
Ara yok
Akşam 1 tabak mantar sote, 1 bardak ayran, salata
3lt su. 1 şekersiz türk kahvesi.
Bir de annemle dışarı çıktık chai tea latte söyledim içerken midem kalktı yarısını bıraktım.
130 kaloriymiş zaten

Hurma, kurtarıcımız
Ben de yarın hurma yiyeceğim canım
Menün güzelmiş Çorbayla doyuyorsun ne güzel.

Tarifini verir misn canm

ok tabiiki sakıncası yok canım ne demek ne kadar çok yazışırsak o kadar çok iyi olur topiğimiz içinde her zaman bekleriz tabloya yeniden eklerim bilgilerini tekrar verirsen

kızçeler nasılsınız
umarım herşey yolundadır
Kandiliniz kutlu olsun
Rabbim dualarınızı kabul eylesinnnnnnn
parkta hiç tanımadığım bir nene benden dua istedi
kızım namazının ardından
dua edermisin Allahım bu neneyi elden ayaktan düşürmeden canını al diye dedi bende tamam dedim ama regl oldum uzayıp gitmesin sizlerde bir dua edebilirmisiniz namaznızın ardından? bugün kandil bide

Ederiz ablam seninde kandilin mubarek olsun

Merhaba;
Ben hafta sonu biraz azıttım.
Onları geçiyorum
Bu günki menüm

Sabah omlet(peynir, kaşar, mantar)
Domates zeytin

Öğlen tavuk yada köfte yemeyi düşünüyorum
Yanında ayran ile

Akşam cornflexs yiyeceğim

Bir de bu grubu çok sevdim:) herkes aktif yazışıyor.

Ben hafta sonları küçükçekmece sahilinde yürüyüş yapıyorum. Bu civarda olup gelmek isteyen olursa beklerim :)

ben devam edecem hatta daha sıkı gireyim diyorum hayırlısı bakalım ama napacam tam olarak nasıl bir program uygulucam ona karar vermedim
Ben ramazana kadar temizliği bitirip ramaZanda bol bol yürüyüş,ip atlama,öekik,squat vs. Yapmayı planlıyorum ramazanı çok seviyorum ilk defa ramazanda diyet yapıcam bakalım nasıl geçicek

önce bir kase çorba ile açarım orucumu
sonra sebze ağırlıklı yemek 2-3 kaşık pilavla tamamlarım diyorum tatlı falanda sütlü tatlı harici yememeye gayret edeyim , sahurdada çok aşırı ağır yiyecekler yemedim diyom peynir yumurta 1-2 dilim ekmek le kapatayım diyom ama tabii diyomda diyom olurmu olmazmı bilememmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…