- 9 Ocak 2015
- 19.903
- 82.708
- 798
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #9.281
Boylarımız aynıboy 1.67 kilo 124 hedef 75 :)
çok aşırı yemedikten sonra fazla kalorili değil diye biliyorum ama böyle bir avuç dolusu falan yemicen yani 10-15 kadar en fazla canımcımBugün sabah tatlı krizi geldi kahvaltıda ince bir dilim tahin helvası yediiiiimSonra gene canım istedi yooooo olmaz rabia nolursun dedim hurma ve kayısı yedim şimdi biraz daha iyiyim kızlar şeler leblebi kilo yaparmı çok seviyomda
Tamam ablacım yersem o kadar yerim
çok aşırı yemedikten sonra fazla kalorili değil diye biliyorum ama böyle bir avuç dolusu falan yemicen yani 10-15 kadar en fazla canımcım
inşallah canımcımmm Allah yardımcın olsunnnnnnnKandiliniz mübarek olsun :) Ben Ramazan'da da diyete devam edeceğim, Ramazan sonunda en azından 60-59 için çabalamak istiyorum :) Sahurda yemek beni susatıyor bu nedenle 1 yumurta + çay + su ile geçiririm sahuru. Iftarı da fazla kaçırman inşallah :)
Seneye 12. sınıf oluyorum ve sınava gireceğim inşallah bu kandilde bana da dua etmeyi unutmazsınız :) Gelecek kandile incelik oluruz umarım :):)
Seni acı biber turşusu seni kız turşu mideni mahveder zatenSabah; Bir kek + form plus çayı
Öğle; 1 dilim ekmek + 1 kk peynir + 2 zeytin + 2 incir + acı biber turşusu + form plus çayı.
Akşam; 1 dilim ekmek + 1 kk peynir + 3 zeytin + acı biber turşusu.
Akşam normal yemeğe üşendim de2 gündür form plus çayı içiyorum, işe yarıyor gibi midem rahatladı size de tavsiye ederim :)
kızçeler nasılsınız
umarım herşey yolundadır
Kandiliniz kutlu olsun
Rabbim dualarınızı kabul eylesinnnnnnn
parkta hiç tanımadığım bir nene benden dua istedi
kızım namazının ardından
dua edermisin Allahım bu neneyi elden ayaktan düşürmeden canını al diye dedi bende tamam dedim ama regl oldum uzayıp gitmesin sizlerde bir dua edebilirmisiniz namaznızın ardından? bugün kandil bide
Tebrikşer cnm harika gidiyorsunSelam kızlar
Bugün diyetisyen kontrolüm vardı malum.
67.1' den 64.8 ' e inmişim
Tebrikşer cnm harika gidiyorsun
keşke benim kilomda senle aynı olsaydı :)Boylarımız aynı
Bence sen benden de zayıf olucaksınkeşke benim kilomda senle aynı olsaydı :)
inşallah diycem ama ben 75 görürmüyüm bilmiyorum ama sen azimlisin 69 değil 65 bile olursunBence sen benden de zayıf olucaksınBende keşke 69 kilo olsam keşke
Ben mi azimliyiminşallah diycem ama ben 75 görürmüyüm bilmiyorum ama sen azimlisin 69 değil 65 bile olursun
tabiki azimlisin belki istediin kiloya ulaşman zaman alır ama sonunda istediğin kiloya ulaşırsınBen mi azimliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?