Esnek Diyet Arkadaşlığı

Bugün sabah tatlı krizi geldi kahvaltıda ince bir dilim tahin helvası yediiiiim Sonra gene canım istedi yooooo olmaz rabia nolursun dedim hurma ve kayısı yedim şimdi biraz daha iyiyim kızlar şeler leblebi kilo yaparmı çok seviyomda

çok aşırı yemedikten sonra fazla kalorili değil diye biliyorum ama böyle bir avuç dolusu falan yemicen yani 10-15 kadar en fazla canımcım

Kandiliniz mübarek olsun :) Ben Ramazan'da da diyete devam edeceğim, Ramazan sonunda en azından 60-59 için çabalamak istiyorum :) Sahurda yemek beni susatıyor bu nedenle 1 yumurta + çay + su ile geçiririm sahuru. Iftarı da fazla kaçırman inşallah :)

Seneye 12. sınıf oluyorum ve sınava gireceğim inşallah bu kandilde bana da dua etmeyi unutmazsınız :) Gelecek kandile incelik oluruz umarım :):)

inşallah canımcımmm Allah yardımcın olsunnnnnnn

Bugün hiç hoş olmadı menüm
Kahvaltım:haşlanmış yumurta,peynir,domates,salata,2.50 dilim kepek ekmeği,ince dilim tahin helva
Ara:hurma,kuru kayısı,1 kase yulaflı yoğurt
Öğle:çorba,salata,kepek ekmeği
Ara:biraz fıstık
Akşam(yok zaten bugün dünyaları yedim
3.5 litre su
Spor
Cam silmek

Sabah; Bir kek + form plus çayı
Öğle; 1 dilim ekmek + 1 kk peynir + 2 zeytin + 2 incir + acı biber turşusu + form plus çayı.
Akşam; 1 dilim ekmek + 1 kk peynir + 3 zeytin + acı biber turşusu.

Akşam normal yemeğe üşendim de 2 gündür form plus çayı içiyorum, işe yarıyor gibi midem rahatladı size de tavsiye ederim :)

Seni acı biber turşusu seni kız turşu mideni mahveder zaten

Her şey yolunda, bugün kontrole gittim 67.1' den 64.8' e inmişim. Tam gaz devam

Kızlar hepinize hayırlı kandiller, tüm dualarınız kabul olsun inşallah

Tebrikşer cnm harika gidiyorsun

Sağol canım benim, sabrımın sınırlarını zorluyorum, bugün şirkette doğum günü vardı.
Çikolatalı pasta kestiler. Nasıl içim gitti sana anlatamam.
Ama yemeyeceğim
Hep birlikte vereceğiz inşallah.

2 ay sonra diyetisyen nihayet bulgur pilavı veya makarna yiyebilirsin haftada bir gün, hafta sonları da menemen ye dedi mutluluktan ağlayacaktım

Bugünkü spor günü menüm:

Geç kahvaltı (diyetisyen sonrası)
3 yk yoğurt, 4 yk müsli

Öğlen ekşili köfte, yoğurt , salata

15:00 1 elma 3 badem

17:00 2 dilim çavdar ekmeği arasına lor

Diyetisyen dedi ki spora gidince 30 dk yürüdükten sonra meyve ye devam et. O yüzden hurma yedim 2 tane , sonra tam gaz spora devam

Spor sonrası 21:00 1 bardak laktozsuz süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…