Esnek Diyet Arkadaşlığı

yok canım hiç endişelendirmesin çok şükür Allah yardım ediyor hiç korkulduğu gibi olmuyor

Dün fazla kaçırdım bugün de kendimi tutmaya çalışıyorum
Sabah: -
Öğle: 1 paket çubuk kraker + 1 bardak ıhlamur
Ara: 3 erik kurusu, 2 dilim salam
Akşam da iki yumurta haşlayıp yemeyi düşünüyorum sizde ne var ne yok

ooo ne kadar az bir menü iyi dayanabiliyorsunnnnnn

Kızlarrrrr iyi akşamlar
Spordan geldim Hemen menümü paylaşayım

Sabah 2 dilim çavdar ekmeği 2 kk peynir, 2 ceviz içi, domates salatalık, rezene çayı
Ara 3 kuru erik, türk kahvesi
Öğlen 1 tabak kabak, 1 dilim ekmek, yoğurt salata

15:00 Ara 2 kuru kayısı 2 fındık, mistik çay

Spor öncesi 17:00 2 dilim ekmek arasına lor

19:00-20:30 spor

Spor sonrası 200 ml yarım yağlı süt

Oh çok güzel hafif menü

Canımmm iyi dayanmışsın valla ben bunları yesem akşam diyeti bozar künefe yerim Helal sana, doydun mu peki?

sabah:1 tost
öğlen; düğün çorba semizotlu yoğurt kuru fasülye 1 kepçe
ara 1 kayısı 1 galeta
akşam peynir zeytin domates yumurtadan oluşan bir kahvaltı yapacam inşallah

Mis gibi kaçamaksız menü süper

Açlığı hissetmedim valla. Zaten insan yemeyince acıkmıyor sizde biliyorsunuzdur. Ancak sık ve az yiyince açlığının farkında oluyor. Yumurta da beni çok doyuran ve kilo vermemde çok yardımcı bi yiyecek iyiydi yani :) bu sabah daha kahvaltı yapmadım ama Cevizli lokum yedim. Aslında böyle yapmak istemiyorum ama iştahım kaçtı nedense ya

Herkese merhaba arkadaslar
bizim cenazemiz vardi o yuzden eve taziyeye gelenler cok oluyo gelirkende pasta kurabiye kek vs vs cok geldi o yuzden bu aralar pek dikkat edemiyirm siz nasilsnz

canım ben seni silmişim yanlışlıklamı sildim acaba yoksa kilo bildirimimi yapmadın?
Ben bildirim yapmamıstım canım bildirim zamanlarını kaçırabilirim bebis var malum unutabilirim giremediğim zamanlarda oluyor ondan dolayı kurallarınızı bozmak istemedim bu sekilde takılıyorum ama bilmem sakıncası var mı

Ben geldimmmmm
Bugün Cuma olduğu için güne çoooook mutlu başladım. Ofise gidince terasta kahvaltı yaptım.
Sonra işler güçler, öğle yemeği, yemek sonrası türk kahvesi keyfi, sonra iş, deli gibi yağan yağmur derken gün bitti geldim eve.
Hemen yemek yedim
11' i gibi regl olacağım, şimdiden vurdu açlık krizleri. Ama yemiyorum.

Menüm:

Kahvaltı: 2 dilim çavdar ekmeği, 2 kk peynir, biber, adaçayı
Ara: türk kahvesi, 3 kuru erik
Öğlen: et (minik minik, haşlama gibi), yoğurt, salata
Ara: 5 galeta (5 dediğime bakmayın toplam 60 kalori, Uno' nun şu 130 kalorilik tek öğünlük galetalarının yarısı yani), 1 kk peynir
Akşam: 6yk bezelye, 1 dilim çavdar ekmeği, salata, yoğurt

Kahvaltım:haşlanmış yumurta,lor ğeyniri,2 zeytin,domates,salata,yarım sarı buğday ekmeği
Öğle:2 kase mercimek çorbası
Yarım dilim sarı buğday ekmeği
2-3 k.k.peynir,lor peyniri
Ara öğün:1 kase erik
Akşam:kuru üzümlü yulaflı yoğurt
Ara:çilekli yoğurt
3 litre su

Günaydın çıtır adayları

Hepimize güzel, kaçamaksız, keyifli hafta sonları

Tartıda eksi çıktığımıza güvenip amannnn cıssssları yemeyelim, canımız tatlı çekince basalım tarçını hurmayı, yemeğe önce proteinle başlayalım, misal akşam yemeği yerken önce ağzımıza bir kaşık yoğurt atalım. Evde olunca sürekli bir şey yemek istiyorsak yeşil çay içelim çubuk tarçınlı karanfilli.
Öğün kaçırmayalım, kaçan öğün ara öğün olsun.

Merhaba canım sen bilgiler verdikçe 5 aycık kısa bir sürede ne kadar da çok bilgi edinmişim diyorum anlattıklarının hepsini biliyorum çünkü çok okuyup çok araştırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…