- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #9.321
uzun zamandır diyet yaptığım için bünye alışıyor zamanla :)sppperrrrrrrrrr akşam o kadar az yersem bennn.....
yok canım hiç endişelendirmesin çok şükür Allah yardım ediyor hiç korkulduğu gibi olmuyoruzun zamandır diyet yaptığım için bünye alışıyor zamanla :)
birde ufak bir ara öğün yaparım spordan sonra o beni tutar :) ramazan beni daha çok endişelendiriyor vallaha
Nasıl olacak nasıl yapıcam diye
ooo ne kadar az bir menü iyi dayanabiliyorsunnnnnnDün fazla kaçırdım bugün de kendimi tutmaya çalışıyorum
Sabah: -
Öğle: 1 paket çubuk kraker + 1 bardak ıhlamur
Ara: 3 erik kurusu, 2 dilim salam
Akşam da iki yumurta haşlayıp yemeyi düşünüyorum sizde ne var ne yok
bu günki listem
sabah 1 yumurta ,5 zeytin, çeyrek simit kaşar,1 dilim beyaz peynir,domates salatalık biber
Öğlen
1 su bardağı yoğurt, 3 yemek kaşığı haşlanmış bulgur, 2 yemek kaşığı haşlanmış ıspanak,
akşam
5 yemek kaşığı cornflex, yarım muz, 1 ceviz,1 bardak süt
aralarda 1 armut yiyeceğim.
akşamda spora gidiyorum.
1 saat kadar kardiyo çalışıcam. sonrasında esneme hareketleri ve tüm vücüt pilates ile bitiricem.
Dün fazla kaçırdım bugün de kendimi tutmaya çalışıyorum
Sabah: -
Öğle: 1 paket çubuk kraker + 1 bardak ıhlamur
Ara: 3 erik kurusu, 2 dilim salam
Akşam da iki yumurta haşlayıp yemeyi düşünüyorum sizde ne var ne yok
sabah:1 tost
öğlen; düğün çorba semizotlu yoğurt kuru fasülye 1 kepçe
ara 1 kayısı 1 galeta
akşam peynir zeytin domates yumurtadan oluşan bir kahvaltı yapacam inşallah
canım ben seni silmişim yanlışlıklamı sildim acaba yoksa kilo bildirimimi yapmadın?Zayıflayalım da güzel ciciler alalım bayrama
Ben bildirim yapmamıstım canım bildirim zamanlarını kaçırabilirim bebis var malum unutabilirim giremediğim zamanlarda oluyor ondan dolayı kurallarınızı bozmak istemedim bu sekilde takılıyorum ama bilmem sakıncası var mıcanım ben seni silmişim yanlışlıklamı sildim acaba yoksa kilo bildirimimi yapmadın?
Herkese merhaba arkadaslar
bizim cenazemiz vardi o yuzden eve taziyeye gelenler cok oluyo gelirkende pasta kurabiye kek vs vs cok geldi o yuzden bu aralar pek dikkat edemiyirm siz nasilsnz
Zayıflayalım da güzel ciciler alalım bayrama
Merhaba canım sen bilgiler verdikçe 5 aycık kısa bir sürede ne kadar da çok bilgi edinmişim diyorum anlattıklarının hepsini biliyorum çünkü çok okuyup çok araştırdımGünaydın çıtır adayları
Hepimize güzel, kaçamaksız, keyifli hafta sonları
Tartıda eksi çıktığımıza güvenip amannnn cıssssları yemeyelim, canımız tatlı çekince basalım tarçını hurmayı, yemeğe önce proteinle başlayalım, misal akşam yemeği yerken önce ağzımıza bir kaşık yoğurt atalım. Evde olunca sürekli bir şey yemek istiyorsak yeşil çay içelim çubuk tarçınlı karanfilli.
Öğün kaçırmayalım, kaçan öğün ara öğün olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?