- 9 Ocak 2015
- 19.903
- 82.708
- 798
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #9.361
tebrikler
Harika görünüyorsun
Herkese merabaaa 61.2 geldim ben yani ayni yerimde saymaya devamelysion harika gorunuyosun inceciksin valla boyle bile kalsan cok guzel yasin kac bu arada :)
Ya abla harika gözüküyorsun maşallah bi de daha da kilo atınca muhteşem olacak ben daha kilolu gözüküyorum olduğumdan keşke sen gibi gözüksem :)
Kahvaltı:haşlanmış yumurta,2 dilim kızarmış ekmek,1 k.k.peynir,lor peyniri,2 zeytin,domates,salata,adaçayı
Ara öğün:sütlü kahve,1 ç.b karışık çerez
Öğle:1 küçük tabak bezelye yemeği,1 kase cacık,1 dilim ekmek
Ara öğün:5 tane erik,maden suyu
3 litre su
Leslie 2 mil
55 mekik
55 squat
Teşekkür bitanemMenün çok güzel tatlım.
Bir şey merak ettim, karışık çerezin içinde neler vardı?
Leblebi,fıstık falan vardı
Çok güZel verdin ama imreniyorum sana fıstık gibi oldunAfiyet şeker olsunnn leblebi bana da 1 çb demişti şirkette diyetisyene giden kızlar. Benim diyetisyen vermedi.
Ama diğerlerinden 3 tane falanBadem yiyeyim diyorsun 3 tanecik hoppp diye bitti gitti ara öğün
Çok güZel verdin ama imreniyorum sana fıstık gibi oldun
Sakın bak bende verdim ama koruma dönemine bi girdim 1-2 hafta güzel yaptım sonra saldım noldu hemen geri aldımOyyy canım benimVereceğiz hepimiz. Ama beni en çok korkutan koruma dönemi.
Çünkü hiç koruma diyeti yapmadım ben gaza gelip yedim yedim yedim. Bu defa diyetisyeni bırakmam
Sakın bak bende verdim ama koruma dönemine bi girdim 1-2 hafta güzel yaptım sonra saldım noldu hemen geri aldım
Aynen bırakmak yokO zaman koruma döneminde birbirimizi bırakmak yok.
En az 2 yıl koruyacaksın dedi diyetisyen.
2 yılda ben 10 kere alıp veririm
elysion canim diyetisyen insani güdülüyo
gittigin diyetisyene ayda ne kadar oduyosun bende gitmeyi dusundum simdi
elysion canim diyetisyen insani güdülüyo
gittigin diyetisyene ayda ne kadar oduyosun bende gitmeyi dusundum simdi
çok doğru önemli olan hayatından abur cuburları çıkartıp. düzenli yemek eger çalışıyorsanız yemeginizi evden getirmek müthis bir tasarruf sağlıyor.willow tree ben de diyetistene gittiğimde 3 ayda 68 den 54 e inmiştim. Abur cubur ve yağdan kısmıştım bi tek. Düzenli yendiğinde yavaş yavaş gidiyor. Ama şu an diyetisyenle gitmediğim için düzenli değilim Sabah 2-3 tane bisküvi yedim Kendimizi düzene sokmamız gerekli.
letorian canim harikasin cok yol gosterici bir yazi olmus ictenligin icin tesekkurler.diyetisyenden sonra kac kilo verdin? Ben simdiye kadar hic dusunmemistm gitmeyi fakat suan kilo vermem durdu bir gidim gitmiyo.6-7 kilo daha versem cok rahatliycam.dedigin kitaba bakmak lazim.bir gunluk mumkunse menunu paylasabilir misin vaktin varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?