Esnek Diyet Arkadaşlığı

Kahvaltım:2-3 k.kpeynir,1 kaşık lor peyniri,2 zeytin,domates,salata,2 dilim kepek ekmeği,adaçayı
Öğle:1 kase sebze çorba,bol salata
Ara öğün:meyveli yoğurt(4 kaşık yoğurt,1 kaşık yulaf ezmesi,tarçın,çilek),1 kase erik
Akşam:1/2 tabak kuru fasülye yemeği,1 kase yoğurt
Ara:sütlü kahve,yarım ç.b karışık çerez,1 ç.b kuru üzüm
3.5 litre su
Spor
Leslie 1 mil

İyi akşamlaaaaar Menüleriniz yine çok güzel ve sağlık tibrik idiyirim. Ben şu 10 günü o kadar dikkatsiz ve sağlıksız atlattım ki anlatamam. Öğün atladım, bir sürü cıssss yedim Fecili vicdan azabım var, yarın çok dikkatli olacağım sınava son gün çalışan çocuklar gibi malum 8 haziran bildirim günü En iyisi şu haftayı atlatayım diğer haftayı iyi geçireceğime söz verdim Pes etmeyelimmm

Merhaba canım sen bilgiler verdikçe 5 aycık kısa bir sürede ne kadar da çok bilgi edinmişim diyorum anlattıklarının hepsini biliyorum çünkü çok okuyup çok araştırdım

En güzeli canım, bilinçsiz diyet yapmamak.
10 günde bilmem kaç kg verdiren şok diyet gördüğüm yerde tüylerim diken diken oluyor.
Bilinçli diyet yapan insanları gördükçe de yanaklarını sıkasım geliyor Birbirimizden çok şey öğreniyoruz. Ama tabii en güzeli diyetisyenden öğrenmek. Ben onun bana söylediklerini paylaşıyorum.

Bugünkü menümü de paylaşayım hemen.

Sabah geç kahvaltı (10:00)
1 haşlanmış yumurta, 2 dilim ekmek, yeşil çay, 2 kk peynir, domates salatalık
Öğlen 14:00 4 yk müsli içine yarım muz. 200 ml süt
Akşam tavuk göğüs, salata, yoğurt

Bugün ara öğün türk kahvesi dışında yok çünkü saçımı boyatmaya gittim.

Paylaşımlar için çook teşekkürler kesinlikle kısa zamanda çok kilo vermek sağlığa büyük zarar

Paylaşımlar için çook teşekkürler kesinlikle kısa zamanda çok kilo vermek sağlığa büyük zarar

Aynen kuzum zamanında 1 ayda 10 kg vermişliğim var. İlk diyet yapışımda. Yaş 18' di.
Sonra ne oldu?
Kan değerlerim 4' e düştü.
Saçım kalmadı. Ölü balık gibi gezdim ortalıkta. Sonra 2 yıl vitamin, kan ilacı dayadılar. Hopppppppp 78 oldum.
Şimdi artık sağlıktan şaşmak yok.
Kan değerlerim maşallah çok iyi şimdi.
Hiçbir vitamin de eksik çıkmadı testlerde.
Allah sağlıktan düşürmeden kg vermeyi, bir ömür sağlıklı kalmayı nasip etsin

Amin aynı hatayı bende yaptım sonra hooop geri aldım şimdi hedefim yavaş olsun sağlıklı olsun

Canım haftaya güzel bir programla dengelersin bu kaçamakları
Amaaa 8' ine az kaldıııı aman dikkat

Günaydın güzeller güzeliiii çıtır adayları
9' da uyandım.
Şimdi kahvaltı hazırlayacağız sonra oyumuzu kullanıp geleceğiz. Sonra da kahve keyfi yaparız.
Pazar günü keyif demek
Spor salonu açıksa oraya kaçarım. Cısss yememek için vakit doldurmak lazım

Selam bayanlaaar
Kahvaltım:
Ara öğün:1 kase erik
Öğle:1 kase sebze çorbası,bol salata,1 dilim kepek ekmeği
Ara öğün:kuru üzümlü yulaflı yoğurt
Akiam:kayısılı yulaflı yoğurt
3.5 litre su
Spor
Leslie 2 mil
50 mekik
50 squat
(Menü biraz saçma oldu canım çok tatlı istedi bende meyveli yoğurta verdim kemdimi )

Günaydın kızlar şirkete geldim tartıldım hemen
Diyetisyen tartısı değil maalesef o yüzden ne kadar doğru bilmiyorum ama 64.5 çıktı yani 1 haftada -300 :)
Bu da bildirim fotosu
Eki Görüntüle 1551790
Ya abla harika gözüküyorsun maşallah bi de daha da kilo atınca muhteşem olacak ben daha kilolu gözüküyorum olduğumdan keşke sen gibi gözüksem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…