- 9 Ocak 2015
- 19.903
- 82.708
- 798
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #9.341
Merhaba canım sen bilgiler verdikçe 5 aycık kısa bir sürede ne kadar da çok bilgi edinmişim diyorum anlattıklarının hepsini biliyorum çünkü çok okuyup çok araştırdım
Paylaşımlar için çook teşekkürler kesinlikle kısa zamanda çok kilo vermek sağlığa büyük zararEn güzeli canım, bilinçsiz diyet yapmamak.
10 günde bilmem kaç kg verdiren şok diyet gördüğüm yerde tüylerim diken diken oluyor.
Bilinçli diyet yapan insanları gördükçe de yanaklarını sıkasım geliyorBirbirimizden çok şey öğreniyoruz. Ama tabii en güzeli diyetisyenden öğrenmek. Ben onun bana söylediklerini paylaşıyorum.
Paylaşımlar için çook teşekkürler kesinlikle kısa zamanda çok kilo vermek sağlığa büyük zarar
Amin aynı hatayı bende yaptım sonra hooop geri aldım şimdi hedefim yavaş olsun sağlıklı olsunAynen kuzum zamanında 1 ayda 10 kg vermişliğim var. İlk diyet yapışımda. Yaş 18' di.
Sonra ne oldu?
Kan değerlerim 4' e düştü.
Saçım kalmadı. Ölü balık gibi gezdim ortalıkta. Sonra 2 yıl vitamin, kan ilacı dayadılar. Hopppppppp 78 oldum.
Şimdi artık sağlıktan şaşmak yok.
Kan değerlerim maşallah çok iyi şimdi.
Hiçbir vitamin de eksik çıkmadı testlerde.
Allah sağlıktan düşürmeden kg vermeyi, bir ömür sağlıklı kalmayı nasip etsin
İyi akşamlaaaaarMenüleriniz yine çok güzel ve sağlık tibrik idiyirim. Ben şu 10 günü o kadar dikkatsiz ve sağlıksız atlattım ki anlatamam. Öğün atladım, bir sürü cıssss yedim Fecili vicdan azabım var, yarın çok dikkatli olacağım sınava son gün çalışan çocuklar gibi malum 8 haziran bildirim günü En iyisi şu haftayı atlatayım diğer haftayı iyi geçireceğime söz verdim Pes etmeyelimmm
tebriklerGünaydın kızlar şirkete geldim tartıldım hemen
Diyetisyen tartısı değil maalesef o yüzden ne kadar doğru bilmiyorum ama 64.5 çıktı yani 1 haftada -300 :)
Bu da bildirim fotosuEki Görüntüle 1551790
Harika görünüyorsunGünaydın kızlar şirkete geldim tartıldım hemen
Diyetisyen tartısı değil maalesef o yüzden ne kadar doğru bilmiyorum ama 64.5 çıktı yani 1 haftada -300 :)
Ya abla harika gözüküyorsun maşallah bi de daha da kilo atınca muhteşem olacak ben daha kilolu gözüküyorum olduğumdan keşke sen gibi gözüksem :)Günaydın kızlar şirkete geldim tartıldım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?