- 9 Ocak 2015
- 19.903
- 82.708
- 798
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #9.301
Ulaşıcaz kısa zamanda ulaşmak marifet değil onemli olan sağlıklı vermek ben 3 ayda 14 kilo verdim 11 kilosunu geri aldımtabiki azimlisin belki istediin kiloya ulaşman zaman alır ama sonunda istediğin kiloya ulaşırsın
canım Allah kabul etsin bende tam tersine kilo alıyom açınca çok yiyyom heralde yaaagünaydın kızlarr...
dün tartıldım..53,3 üm gene.. dün niyetliydim ..Oruç bana iyi geliyor.. ramazanda kesin 50 yi görürüm bu gidişle ben..
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrSelam kızlar
Bugün diyetisyen kontrolüm vardı malum.
67.1' den 64.8 ' e inmişim
Bugünkü spor günü menüm:
Geç kahvaltı (diyetisyen sonrası)
3 yk yoğurt, 4 yk müsli
Öğlen ekşili köfte, yoğurt , salata
15:00 1 elma 3 badem
17:00 2 dilim çavdar ekmeği arasına lor
Diyetisyen dedi ki spora gidince 30 dk yürüdükten sonra meyve ye devam et. O yüzden hurma yedim 2 tane , sonra tam gaz spora devam
Spor sonrası 21:00 1 bardak laktozsuz süt
Canm cok tebriklervbasta bende boyle sabrimi cok zorladim ve sonucta guzel verdimSağol canım benim, sabrımın sınırlarını zorluyorum, bugün şirkette doğum günü vardı.
Çikolatalı pasta kestiler. Nasıl içim gitti sana anlatamam.
Ama yemeyeceğim
Hep birlikte vereceğiz inşallah.
2 ay sonra diyetisyen nihayet bulgur pilavı veya makarna yiyebilirsin haftada bir gün, hafta sonları da menemen ye dedi mutluluktan ağlayacaktım
Mesaj alınmıştır :arkadaşlar eski diyet kayıtlarımı bir inceledim
ve baktım ki ortalama 900 kalori ile kapattığım günlerde
aşşa yukarı 1 haftada 1 kilo vermişim ama 1100 kaloriyi bulan günlerde
15 günde ancak 1 kilo verebilmişim tabii birazda sporla birlikte her gün olmasa da
haftanın 3-4 günü günde yarımşar saat leslie falan yaparak bilginize canlar
Olursun arkadasım insallah çok güzel hareketlerdeki pelin ve ısın karacayı görünce diyete karar verdim bende bam baska biri olmuslar ameliyatla öyle oldular ama zaten ameliyat sonrası diyet yaptıkları için zayıflamıslar ayrıca fazla kilolu olanlar daha çabuk veriyor ben bu noktada sabırsızım hemen sonuç görmek istediğim için durumun avantajını kullanmak lazıminşallah diycem ama ben 75 görürmüyüm bilmiyorum ama sen azimlisin 69 değil 65 bile olursun
64,8 ha? Harikaaaaaa, azmin sonucu işte :) :) Daha çook vereceksin ablam tebrikler :)
tebriklerrrrrrrrrrrrrrr
spor her gün mü yapıyorsun canım? ve kaç dk?
Canm cok tebriklervbasta bende boyle sabrimi cok zorladim ve sonucta guzel verdim
suan ayniyim uzun zamandr cunku yiyorum oyle cok dikkat etmiyorm.
sen diyete ne zaman basladin ve kac kilo verdin toplam
bende onları görünce tüp mide ameliyatı olmayı düşündüm ama eşim razı olmadı benim kilo vermem başka bahara kaldı artık herşeyin hayırlısıOlursun arkadasım insallah çok güzel hareketlerdeki pelin ve ısın karacayı görünce diyete karar verdim bende bam baska biri olmuslar ameliyatla öyle oldular ama zaten ameliyat sonrası diyet yaptıkları için zayıflamıslar ayrıca fazla kilolu olanlar daha çabuk veriyor ben bu noktada sabırsızım hemen sonuç görmek istediğim için durumun avantajını kullanmak lazım
Arkadaşlar tüp mide ameliyatı çok güzel sonuç veriyor doğru ama kilo vermek için en iyi yöntem bu mu? bence değil.bende onları görünce tüp mide ameliyatı olmayı düşündüm ama eşim razı olmadı benim kilo vermem başka bahara kaldı artık herşeyin hayırlısı
sppperrrrrrrrrr akşam o kadar az yersem bennn.....bu günki listem
sabah 1 yumurta ,5 zeytin, çeyrek simit kaşar,1 dilim beyaz peynir,domates salatalık biber
Öğlen
1 su bardağı yoğurt, 3 yemek kaşığı haşlanmış bulgur, 2 yemek kaşığı haşlanmış ıspanak,
akşam
5 yemek kaşığı cornflex, yarım muz, 1 ceviz,1 bardak süt
aralarda 1 armut yiyeceğim.
akşamda spora gidiyorum.
1 saat kadar kardiyo çalışıcam. sonrasında esneme hareketleri ve tüm vücüt pilates ile bitiricem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?