Esnek Diyet Arkadaşlığı

spor her gün mü yapıyorsun canım? ve kaç dk?

Canm cok tebriklervbasta bende boyle sabrimi cok zorladim ve sonucta guzel verdim
suan ayniyim uzun zamandr cunku yiyorum oyle cok dikkat etmiyorm.
sen diyete ne zaman basladin ve kac kilo verdin toplam

arkadaşlar eski diyet kayıtlarımı bir inceledim
ve baktım ki ortalama 900 kalori ile kapattığım günlerde
aşşa yukarı 1 haftada 1 kilo vermişim ama 1100 kaloriyi bulan günlerde
15 günde ancak 1 kilo verebilmişim tabii birazda sporla birlikte her gün olmasa da
haftanın 3-4 günü günde yarımşar saat leslie falan yaparak bilginize canlar

Mesaj alınmıştır :

inşallah diycem ama ben 75 görürmüyüm bilmiyorum ama sen azimlisin 69 değil 65 bile olursun
Olursun arkadasım insallah çok güzel hareketlerdeki pelin ve ısın karacayı görünce diyete karar verdim bende bam baska biri olmuslar ameliyatla öyle oldular ama zaten ameliyat sonrası diyet yaptıkları için zayıflamıslar ayrıca fazla kilolu olanlar daha çabuk veriyor ben bu noktada sabırsızım hemen sonuç görmek istediğim için durumun avantajını kullanmak lazım

Bugünki menümü yazayım
Kahvaltım:haşlanmış yumurta,peynir,2 zeytin,yarim dilim kepek ekmeği,domates,salata
Ara:sütlü kahve,ceviz ve hırma (mükemmel ikili)
Öğle:tavuk göğsü salata,1 kase çorba
Ara:kuru üzümlü yulaflı yoğurt,hurma 1 bardak tarçınlı süt
Akşam:1 kase yulaflı yoğurt
3.5 litre su

Sabah: 1 paket balık kraker + 1 bardak çay
Öğle: 1 dilim ekmek + 1 kk peynir + 2 zeytin + 2 incir + acı biber turşusu + slim plus çayı
Akşam: 1 simit + ayran.
Evet ya acı biber yiyorum habiree Acı biber metabolizmayı hızlandırır diye canım çekmese bile yemeye zorluyorum kendimi

64,8 ha? Harikaaaaaa, azmin sonucu işte :) :) Daha çook vereceksin ablam tebrikler :)

Teşekkürler tam gaz devam

tebriklerrrrrrrrrrrrrrr

spor her gün mü yapıyorsun canım? ve kaç dk?

Teşekkürler Haftada 3 gün

Canm cok tebriklervbasta bende boyle sabrimi cok zorladim ve sonucta guzel verdim
suan ayniyim uzun zamandr cunku yiyorum oyle cok dikkat etmiyorm.
sen diyete ne zaman basladin ve kac kilo verdin toplam

Ben 13 Nisan' da 70.1' le başladım. 1 Haziran 64.1' le devam ediyorum. 5.3 gitmiş.
Daha 7 kg var

Bugünkü menüm:

Sabah 2 dilim çavdarlı ekmek, 2kk peynir, domates salatalık, 2 tam ceviz içi, mistik çay
Ara türk kahvesi
Öğlen 4 köfte, salata, yoğurt
Ara yarım muz, 1 su bardağı kefir
Akşam 2 köfte, 4yk kabak, 3yk yoğurt, salata

3 lt su

Sessiz kalmış topic

Şenlendirelim kızlarrrr

Menüm:
Kahvaltı 1 kase sade nesfit, içine 4 fındık
Ara türk kahvesi + 2 gün kurusu
Öğlen 1 tabak taze fasulye, 1 dilim ekmek, salata, yoğurt
Ara 1 elma, 200 ml organik süt
Akşam tavuk ızgara, 2 kaşık kabak, salata, yoğurt
3 lt su, 2 yeşil çay, 1 mistik çay

bende onları görünce tüp mide ameliyatı olmayı düşündüm ama eşim razı olmadı benim kilo vermem başka bahara kaldı artık herşeyin hayırlısı

bende onları görünce tüp mide ameliyatı olmayı düşündüm ama eşim razı olmadı benim kilo vermem başka bahara kaldı artık herşeyin hayırlısı
Arkadaşlar tüp mide ameliyatı çok güzel sonuç veriyor doğru ama kilo vermek için en iyi yöntem bu mu? bence değil.
İrademize hakim olmamız gerek. Bu tarz ameliyatlar ileri derecede obez olan ve başka şansı kalmayan insanlar tarafından yapılmalı.
Prosedürü hiç kolay değil ve bu ameliyattan sonra canından olanlarda var.
forumda gördüğüm kadarıyla kimsenin ameliyatlık bir durumu yok. Sağlıklı beslenmeye ve olabildiğince aktif bir hayat sürmeye çalışmak yeterli.
En azından ben öyle yapmaya çalışıyorum. Azda kilo vermedim 30 kilo kaybettim. Arada geri dönüşler yaşadığımda oldu.
Azmetmek en önemlisi.

bu günki listem

sabah 1 yumurta ,5 zeytin, çeyrek simit kaşar,1 dilim beyaz peynir,domates salatalık biber

Öğlen
1 su bardağı yoğurt, 3 yemek kaşığı haşlanmış bulgur, 2 yemek kaşığı haşlanmış ıspanak,

akşam

5 yemek kaşığı cornflex, yarım muz, 1 ceviz,1 bardak süt

aralarda 1 armut yiyeceğim.

akşamda spora gidiyorum.
1 saat kadar kardiyo çalışıcam. sonrasında esneme hareketleri ve tüm vücüt pilates ile bitiricem.

sppperrrrrrrrrr akşam o kadar az yersem bennn.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…