Esnek Diyet Arkadaşlığı

selamlar canlarrrrrrrrr
umarım herşey yolundadır
ben boyuna ev yerleştirmekle uğraşıyorum
kızlar diyetisyene gidenlerden birricam olucak
ramazanda diyet listesi verdiyse bizimle paylaşırmısınız
rnek bir liste arıyorum yapacam inşallah
bu sefer kilo vereyim hep kilo alıyorum ramazanlarda bu sefer biraz olsun vereyim istiyorum
bitki çayları falan verirse ramazanda metabolizma hızlandıracak onlarında tarfilerini verirseniz çok sevinirimmmmm

İyi akşamlar güzellikler

Bugünü de kaçamaksız bitirdim.
Hatta kuaförüm albeni verdi çantama attı. Eve getirdim babama verdim yedi bitirdi.
Eskiden olsa verdiği anda yer bitirirdim sonra markete uğrar 1 poşet abur cubur alır ABARTISIZ HEPSİNİ bitirirdim.

Menüm:

Sabah 10:00 2 dilim çavdar, dil peyniri, 2 ceviz
Öğlen 7 yk taze fasulye, 1 dilim çavdar, salata, yoğurt
Akşam 1 tabak mantar sote, ayran, domates

Türk kahvesi çekti canım şimdi annemle akşam keyfi yapalım bakalım

Merhabalar, sizdede menü bildirimi yapma kuralı var galiba. Eh bende yapayım ozaman..
Sabah: 2dl.kızarmış çavdar ekmeği+1yumurtadan omlet+1k k peynir+1çay kaşığı reçel
Ara:2 salatalık
Akşam: 1 kase yağsız mercimek çorbası+salata

Ben de 10 gibi kalktım. Bir yumurta kırıp yoğurtla karıştırdım yiyorum Çok lezzetli oluyor böyle Kilo bildirimine son 3 güüüüün Nasıl hissediyorsunuz?

Merhabalar, sizlere sormam gereken bişey var. Ben ilk defa ramazanda diyette olacağım. Nasıl yapacağım hiçbir fikrim yok Ne yapacağıım

elysion bazi gunler kahvaltida yulaf ezmesi yiyo musun

Selam canım
Diyetisyenim aslında ara öğün veya kahvaltıya alternatif olarak 4yk yulaf+süt veya yoğurt verdi.
Ben genelde kahvaltıda 2 dilim ekmeğimi, peynirimi yiyorum. Çünkü 8' de yapıyorum, acıkıyorum sonra.
Ama mesela hafta sonu dışarıya çıkacağım ve geç kahvaltı yaptığım için öğlen 6 kaşık yemek yiyesim yok.
Hemen 1 kase gevrek yiyorum.
Haftada 2 kez yemek makbul çok da fazla yeme dedi.
Ara öğün yerine de tüketmiyorum o yüzden.

Son düzenleme:
Kızlarrr
Bu arada bugün tartıldım 2 haftada 1.3 gitmiş
Olmuşum 63.5

Yavaş yavaş gidiyor ama gidiyor şükür Yarın yeni listemi verecek diyetisyenim. Sizin için Ramazan listesi de isteyeceğim

Bugünkü spor menüm

Kahvaltı: 2 dilim ekmek, nane, domates, salatalık, biber, peynir, filtre kahve
Ara: 2 hurma, türk kahvesi
Öğlen: Yumurtalı ıspanak, 1 dilim ekmek, yoğurt, salata
Ara: 8 adet çiğ kaju
Spor öncesi akşam yemeği niyetine 1 kase nesfit 200ml süt
Spor sonrası 1 elma

Merhabalar, sizlere sormam gereken bişey var. Ben ilk defa ramazanda diyette olacağım. Nasıl yapacağım hiçbir fikrim yok Ne yapacağıım

Canımcığım ben yarın diyetisyenime sorup bana verdiği listeyi örnek olsun diye paylaşacağım.
Tabii bu kişiye özel liste ama en azından fikir versin

elysion cevabın için teşekkürler.. ben iftardan çok sahurda ne yapacağımı blmiyorum açıkcası.. (yaniiiii önceden börekler çörekler bol bol ekmekler yediğim için oruçken açlıktan bayılırmışım gibi geliyo) gerçi az yemeye alıştık ama yinede bi telaş sardı beni..

İnternetimde sorun var yeni gelen msjları okuyamıyorum menümü paylaşıp çıkayım bari.. Belki yarına düzelir.
Sabah : 1dl.kız. çavdar ekm.+2 yumurta+1kk peynir
Ara : 1 frigola
Öğle : 1 dilimkaşar+1 salatalık+1domates
Ara : 10 kiraz
Akşam : 100 gr tavuk+2 kaşık yoğurt
Yarın görüşürüz..

selamlar canlar bende bugün bildiriyorum yarın bir daha imkanım olmucak 700 gram vermiş bulunmaktayım hiç esirgemeden yedim ama maluk ev taşıdık ondan gene gitmiş kilolar beden hareketliliği çok önemli hephareketsizlikten kilo alıyoz anladım arkadaşlar herkese hayırlı Ramazanlar...

Tamamdııır .
Lif olsun diye yulafa kayısı bal falan kattım ama nafile yenilmiyor bu meret. Sabah da ton balıklı sandviç yedim, annem gelsin zorla yürüyüşe çıkartıcam
Yulafı süt ile biraz pişirip içine kayısı ya da muz ezip katarsan sevebilirsin.. Bir de üstüne yaz meyvelerinden koyup dene.. Çok güzel oluyor.. Ben bir de yulaflı kurabiye yapıyorum.. O da güzel oluyor.. Alıştıktan sonra nerdeyse herşeyde kullanmaya başlıyosun.. Aşağıdaki linkten kurabiye tarifine bakabilirsin

http://www.diyetto.com/yulafli-muzlu-diyet-kurabiye/

Slm arkadaslar herkese hayırlı ramazanlar...Ramazan gelmisken günde 3 tane hurma yemeyi unutmayın kızlar karın kaslarını sıkılastırıyor.3 ü geçmeyin amaBu gün tartıldım sabah 1 ayda toplam 9 kilo vermisim insallah bozmadan devam ederim bu aralar çok acıkıyorum.Listede yokum ama bende günlük menümü yazim ya çok canım çekti Sabah 1 dilim light ekmek+1 kk light peynir.Öğlen sekersiz 1 bardak nescafe.Aksam 1 kase çorba+sebze yemeği yada light ton balığı( 1 kutu)+salata yada yoğurt.Gün içinde yada aksam meyve yiyorum bu aralar karpuz yiyorum meyve olarak su az içtiğim için malesef 1.5 lt zor bitiriyorum.

RAMAZAN PROGRAMI

SAHUR
1 çay bardağı süt
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tuzsuz peynir
2 dilim tam buğday veya çavdar ekmeği
Domates, salatalık, yeşillik (tuzsuz)
2 dilim karpuz

IFTAR
1/2 su bardağı su
1 kepçe çorba
1 kase salata
10 dk ara verdikten sonra
3 köfte büyüklüğünde et/tavuk/balik (100gr)
4 yemek kaşığı zeytinyağlı sebze -susuz-

ARA (22.30)
1 porsiyon meyve + 3 yemek kaşığı yoğurt veya 1 su bardağı süt

Notlar:
1. Iftardan sonra yarim saat yürüyüş yapiyoruz.
2. Sahura kadar kısa zaman dilimi olduğundan dolayı günlük su ihtiyacını burada karsilamamiz gerekiyor. Bu nedenle sık sık su içmeyi unutmuyoruz.
3. Gazlı içeceklerden uzak duruyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…