- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #10.701
oooo eşimle aynı topraksınız sende çok severmisin çiğ köfteyii???
ben hala reglim iştah açılması yaşıyorum bu dönemde yedim de yedim ama 2 kg almak da saçma geldi 5 günde tartıldım pzt ile +2 gözüküyor ödem de oldu heralde bakalım haftaya cuma ne olacak 71,6 çıktı bu sabah. haftaya iyi olur inşallah tam anlamıyla başlıcam artık 30 uma 10 ay var bakalım kaç olucam o zamana kadar :)
sağolasınnn çok teşekkür ederiz arada da olsa engin birikimlerinden görsel efektlerinden faydalanmak isterizzzzzzz
ben hala reglim iştah açılması yaşıyorum bu dönemde yedim de yedim ama 2 kg almak da saçma geldi 5 günde tartıldım pzt ile +2 gözüküyor ödem de oldu heralde bakalım haftaya cuma ne olacak 71,6 çıktı bu sabah. haftaya iyi olur inşallah tam anlamıyla başlıcam artık 30 uma 10 ay var bakalım kaç olucam o zamana kadar :)
Merhabalar kızlar geçen hafta bildirim yapmamıştım ilk bildirimimi yapıyorum 72.500le başlamıştım 13 günün sonunda 70.300um spor çok yapamadım yapsadyım dahada verirdim ama olsun yinede memnunum yılsonu hedefime emin adımlarla ilerliyorum başaracağım...
benim 66.4 görünüyoama 1 hafta da belli olmuyo 2 haftada belli oluyo değişiklik umarım vermişimdir
99.6 geldim bu sabah durmak yok yola devam insallah.Seymasevde nerelerdesin tatlım bugün bildirim günüüüüüüü
BurdayımmmmmmSeymasevde nerelerdesin tatlım bugün bildirim günüüüüüüü
Tebrikler canım mm süpersinMerhabalar kızlar geçen hafta bildirim yapmamıştım ilk bildirimimi yapıyorum 72.500le başlamıştım 13 günün sonunda 70.300um spor çok yapamadım yapsadyım dahada verirdim ama olsun yinede memnunum yılsonu hedefime emin adımlarla ilerliyorum başaracağım...
selamlar tabiiki katılabilirsiniz öncelikle hoşgeldiniz boyunuzu kilonuzu hedef kilonuzu ve 2015 son bildirimimizde olmak istediğiniz kilonuzu yazarsanız sizide tablomuza eklerimkızlar merhaba. aranıza katılabilir miyim?
yapmıştım aslında 1070. sayfada var. Hala reglim ve kilom sabah 71.6 çıkmıştı reglden demiştim :)pembikokedi @ilkkk N nightmarenightmare @esracelik61 S SquareRoot B birisibirisi13 nursehulya
arkadaşlar kilo bildirimlerinizi halen yapmadınız bekliyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?