- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #11.041
slmlar nasıl gidiyor???selamlar.... nbr kızlar?
oooo nasıl gitsin canım ye babam yee:)slmlar nasıl gidiyor???
senin NASIL CANIM.. BENİM BERBATTI GENE HAFTA SONUMslmlar nasıl gidiyor???
yok ben daha batmadım çok şükür iyi gidiyorum misafirim bu gece geliyor işte bugün yoldan çıkış vaktiii Allahım sonumu hayır eylesin bugün niyetliyim ama akşama acıyı ablamlarla fena çıkaracam gibime geliyor inşallah aşırı abartmammmmmmmsenin NASIL CANIM.. BENİM BERBATTI GENE HAFTA SONUM
Allah kabul etsin canım.. ama ben sadece bu kandildde oruç tutulmazmış diye biiyorum.. Peygamber efendimizin dünayıyı teşrifinden sebep bayram havası olurmuş..bende düşünüyordum ama bunu duyunca vazgeçtim:.yok ben daha batmadım çok şükür iyi gidiyorum misafirim bu gece geliyor işte bugün yoldan çıkış vaktiii Allahım sonumu hayır eylesin bugün niyetliyim ama akşama acıyı ablamlarla fena çıkaracam gibime geliyor inşallah aşırı abartmammmmmmm
aa ben bilmiyordum artık tuttum yarında tutacam niyetine girdim artıkAllah kabul etsin canım.. ama ben sadece bu kandildde oruç tutulmazmış diye biiyorum.. Peygamber efendimizin dünayıyı teşrifinden sebep bayram havası olurmuş..bende düşünüyordum ama bunu duyunca vazgeçtim:.
ooo tebrikler canım belkide bu haftanın birincisi sen olursunnn bu arada senin 2015 son bildirim kilona 56 mı yazayım siz yeni başladınız zamanda az kaldı diye sormamıştımBu sabah 56.7 yi gördüm ben inşallah devam eder böyle
55 olsun canım düşerim ben 55 e inanıyorum >:)ooo tebrikler canım belkide bu haftanın birincisi sen olursunnn bu arada senin 2015 son bildirim kilona 56 mı yazayım siz yeni başladınız zamanda az kaldı diye sormamıştım
bravo ok tamam 55 yazıyorum55 olsun canım düşerim ben 55 e inanıyorum >:)
tabiiki alırız canım yediklerini içtiklerini yazarsın boyunu kilonu hedef kilonu bildirirsin senide tablomuza ekleriz yanlız her cuma bildirim günümüz onu unutmayın yoksa siliyorum aramıza hoşgeldinizbenide alın aranızaa :S doğum kilolarım gitmiyor. su an 67 yim acil 60 olmam lazım :) nasıl olcaksa yardım edineylemsevcan
Nasıl ya hiç veremedim ki
ama canım 4 aralık bildiriminde 65 demişsin 11 aralıkda aynı geçmişiz 18 dede 64 demişsin bu sefer tam 1 kilo vermiş gözüküyorsun tabloya baksana bir?Nasıl ya hiç veremedim ki
Daha dikkatli olmaya çalışacam bundan sonraZ Zayiflama Yolunda canım aslında en çok kilo veren sensin fakat saat 15.00'den sonraki bildirimleri değerlendirmeye almıyoruz o yüzden birinciliğin gitti elden haftaya saat 3 e kadar bildirmeyi unutma veya bir gün önce bildirim yap canım işlerinde Allah kolaylık versin sene sonu herkes çok yoğun
maşallah boyun süpereylemsevcan 174 boyum kilo 66 hedef 59 :) güne büyük hata yaparak simitle basladım :S çalışıyorum evde kahvaltı yapamıyorum maalesef
Ben iş yerine götürüyorum meselaiki dilim kepek ekmeği biraz peynir idare ediyorummaşallah boyun süper
aslında kilolu gözükmüyorsundur bile
ama madem mutlu değilsin inşallah beraberce ineriz 59 a canım Allah kolaylıklar versin
evet illaki kepek çavdar veya tam buğday ekmeği yiyin diyorlar yanında götürme şansın var mıı? birazda peynirle falan tam olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?