Esnek Diyet Arkadaşlığı

senin NASIL CANIM.. BENİM BERBATTI GENE HAFTA SONUM
yok ben daha batmadım çok şükür iyi gidiyorum misafirim bu gece geliyor işte bugün yoldan çıkış vaktiii Allahım sonumu hayır eylesin bugün niyetliyim ama akşama acıyı ablamlarla fena çıkaracam gibime geliyor inşallah aşırı abartmammmmmmm

Allah kabul etsin canım.. ama ben sadece bu kandildde oruç tutulmazmış diye biiyorum.. Peygamber efendimizin dünayıyı teşrifinden sebep bayram havası olurmuş..bende düşünüyordum ama bunu duyunca vazgeçtim:.

aa ben bilmiyordum artık tuttum yarında tutacam niyetine girdim artık
bende ondan sonra yaparım bayramımı inşallahhhhhh bu arada çokda borcum var bu tür vesilelerle bir bir ödemek istiyorum ömrüm yettiğince

benide alın aranızaa :S doğum kilolarım gitmiyor. su an 67 yim acil 60 olmam lazım :) nasıl olcaksa yardım edin eylemsevcan
tabiiki alırız canım yediklerini içtiklerini yazarsın boyunu kilonu hedef kilonu bildirirsin senide tablomuza ekleriz yanlız her cuma bildirim günümüz onu unutmayın yoksa siliyorum aramıza hoşgeldiniz

Daha dikkatli olmaya çalışacam bundan sonra

eylemsevcan 174 boyum kilo 66 hedef 59 :) güne büyük hata yaparak simitle basladım :S çalışıyorum evde kahvaltı yapamıyorum maalesef
maşallah boyun süper
aslında kilolu gözükmüyorsundur bile
ama madem mutlu değilsin inşallah beraberce ineriz 59 a canım Allah kolaylıklar versin
evet illaki kepek çavdar veya tam buğday ekmeği yiyin diyorlar yanında götürme şansın var mıı? birazda peynirle falan tam olur

Ben iş yerine götürüyorum meselaiki dilim kepek ekmeği biraz peynir idare ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…