- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #11.001
Evet haklısın canımTesekkurler ben de seni tebrik ederim :)) bende. Gram gram veriyorum cnm.yavas ama saglikla gitsin insallah
Sağol canım 100 grcık vermişim ama olsunamin canım sağol sizede.. bu arada tebrikler:)
önemli değil canım sen normalde aktifsin sorun yokEylemsevcancım meraba
Lütfen kusura bakma.. geçen hafta sınavdan dolayı izin almıştım sonrasında da stresten dolayı hasta oldum giremedim bu nedenle bildirim yapamadım.
Sınav stresinden dolayıda çok yedim ben4 gündür toparlamaya çalışıyom ama abur cuburu çok kaçırdım kilo aldım göbüş hepten fırladı dışarı 63 kiloyum canım.
gram gram gitmesi zaten en doğrusu canımmmAy inş canımm herkes istediği kiloya ulaşır
Az az gitsin hic gelmesin gercekten.onemli olan birakmamak kizlar.birakinca on katini aliyoruz biliyosunuz ki.o yuzden hep destek tam destek.birakmak yok !!gram gram gitmesi zaten en doğrusu canımmm
yoksa hemen geri alınıyor
tebriklerrr emzirdiğin halde verebilmen çok güzel bu her babayiğidin harcı değill
süpersin bebeğimmmmmmmm
ben hic dikkat etmedim bu hafta cok uzgunumSelamlar canim cunku hafta sonu ben bilem ugrayamiyom.maleseffff
Tesekkurler canim
Ayyyy evet şaka maka ulaşıyırum inşSeymasevde canım bu arada 2015 son bildirim hedefine en çok yaklaşan sen olacan heralde ?
canım o zaman kesin biyerlerde bir yanlışın vardır iyi düşün tek tek yediklerini yaz nerelerde yanlış yapıyorsun bul kalori hesaplayan siteler var oralara yediklerini gir o zaman yanlışlarını daha iyi bulursun canım bu arada hiç vermemişte değilsin demekki verebiliyorsun dikkat edersen demekki daha iyi verebilirsinMerhaba arkadaslar...kilo bildirimim bu cuma 72.6 ben kilo veremiyorum bir turlu....
52 canım hedefimperihan08 canım birde hedef kilonu yazsana bekliyorum
Günaydın canım bu hafta evde değilim tartılma imkanım da yok bu hafta beni aynı yazarsın olurmu tatlımperihan08 canım birde hedef kilonu yazsana bekliyorum
ayyy bunu nasıl başardınnn ben hep biraz aldığımı sandığım zamanlarrr 3-5 katı fazla aldığımı görüyommmmBu sabah baktım 64 aldım sanıyodum
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrBu sabah baktım 64 aldım sanıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?