- 15 Haziran 2010
- 9.173
- 5.427
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #11.061
Aslında evet götürebilirim yarından itibaren baslıyorum yanımda getirmeye :)maşallah boyun süper
aslında kilolu gözükmüyorsundur bile
ama madem mutlu değilsin inşallah beraberce ineriz 59 a canım Allah kolaylıklar versin
evet illaki kepek çavdar veya tam buğday ekmeği yiyin diyorlar yanında götürme şansın var mıı? birazda peynirle falan tam olur
tamam 65 yazalım veririm azmediyorumm :)Y yakamoz074 sizide ekledim tablomuza ilk bildirimimiz 25inde bilginiz olsun her cuma bildirim yapıyoruz saat 3 e kadar bildirmezse tablodan siliyorum hayırlı olsun hoşgeldiniz birde az kaldı ama 2015 son bildirim hedef kilonuz kaç tam bir hafta var 1 kilo verebilirsiniz heralde 65 yazıyorum ok?
bende yapıcm artık oyle burdaki arkadaslara ayak uydurunca simit yiyorum hep artık ayrı takılıcam onlardan :)Ben iş yerine götürüyorum meselaiki dilim kepek ekmeği biraz peynir idare ediyorum
bende normalde hep ekmek yemeye çalışıyorum ama bazende haftanın 1 günü simit veya poğaça bende yiyorum illaki canım istiyor ama hergün geğil illaki ekmek getirmeye çalışıyorumbende yapıcm artık oyle burdaki arkadaslara ayak uydurunca simit yiyorum hep artık ayrı takılıcam onlardan :)
Tebrikler canimGünaaayyydınlaarr
Bu sabah tartıldım 60 çıktım çoookk mutluyumm yaa :) inanamadım..
slmlar hoşgeldiniz tabiiki katılabilirsiniz boyunuzu kilonuzu hedef kilonuzu yazarsanız sizide tablomuza eklerim yanlız hercuma bildirim şartımız var saat 15'e kadar bldirmeyenleri siliyorumSlm kizlar bende katilmak istiyorum
waawww süpersn bebeğin bunu nasıl başardınnn???Günaaayyydınlaarr
Bu sabah tartıldım 60 çıktım çoookk mutluyumm yaa :) inanamadım..
slmlar hoşgeldiniz tabiiki katılabilirsiniz boyunuzu kilonuzu hedef kilonuzu yazarsanız sizide tablomuza eklerim yanlız hercuma bildirim şartımız var saat 15'e kadar
Boy 167 kilo 66 hedefim ise 57slmlar hoşgeldiniz tabiiki katılabilirsiniz boyunuzu kilonuzu hedef kilonuzu yazarsanız sizide tablomuza eklerim yanlız hercuma bildirim şartımız var saat 15'e kadar bldirmeyenleri siliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?