Esnek Diyet Arkadaşlığı

Y yakamoz074 sizide ekledim tablomuza ilk bildirimimiz 25inde bilginiz olsun her cuma bildirim yapıyoruz saat 3 e kadar bildirmezse tablodan siliyorum hayırlı olsun hoşgeldiniz birde az kaldı ama 2015 son bildirim hedef kilonuz kaç tam bir hafta var 1 kilo verebilirsiniz heralde 65 yazıyorum ok?

Aslında evet götürebilirim yarından itibaren baslıyorum yanımda getirmeye :)

tamam 65 yazalım veririm azmediyorumm :)

bende yapıcm artık oyle burdaki arkadaslara ayak uydurunca simit yiyorum hep artık ayrı takılıcam onlardan :)
bende normalde hep ekmek yemeye çalışıyorum ama bazende haftanın 1 günü simit veya poğaça bende yiyorum illaki canım istiyor ama hergün geğil illaki ekmek getirmeye çalışıyorum

Merhaba arkadaslar .bugunden itibaren yediklerimiyazicam yoksa hakim olamiyorum kendime...sabah 1 haslanmis yumurta...ogle 3 kasik pilav,1 kasik tv doner,1 kase corca...ara 1 kuru pasta...aksam hamsi tava ,1 poaca...

slmlar hoşgeldiniz tabiiki katılabilirsiniz boyunuzu kilonuzu hedef kilonuzu yazarsanız sizide tablomuza eklerim yanlız hercuma bildirim şartımız var saat 15'e kadar
slmlar hoşgeldiniz tabiiki katılabilirsiniz boyunuzu kilonuzu hedef kilonuzu yazarsanız sizide tablomuza eklerim yanlız hercuma bildirim şartımız var saat 15'e kadar bldirmeyenleri siliyorum
Boy 167 kilo 66 hedefim ise 57

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…