Esnek Diyet Arkadaşlığı

arkadaşlar bu saat oldu halen bildirimler gelmedi gene haftaya bir olmuyor gene 15-20 güne çıkaracam bu gidişleeee!....

ben önceden ceviz+kuru üzümü yada kurukayısıyı ara öğün olarak yiyodum daha çok acıkıyodum.. şimdi kendimde bişeyi keşfettim sabah uyanır uyanmaz bir avuç ceviz+kuru üzüm yada kuru üzüm yerine kayısı/incir yiyorum, gün boyu beni tutuyo ve açlık krizine girmiyorum..
sizlerle de paylaşmak istedim :)

Ben dün geçte olsa yazdım canım ama görmedin sanırım. Bundan sonra daha erken yapmaya çalışacam Dün iş çok yoğundu da :-(
evet yeni gördüm hafta sonları saedece cep telden girebiliyom oda pek sağlıklı olmuyor sayfalara bakamıyom bile saedec son yazılanları görüyom o kadar pazartesi gelince inceliyom şimdi ekliyorum canım yeni kilon hayırlı olsun tebriklerrrrrrrr

Z Zayiflama Yolunda canım aslında en çok kilo veren sensin fakat saat 15.00'den sonraki bildirimleri değerlendirmeye almıyoruz o yüzden birinciliğin gitti elden haftaya saat 3 e kadar bildirmeyi unutma veya bir gün önce bildirim yap canım işlerinde Allah kolaylık versin sene sonu herkes çok yoğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…