- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #11.601
ay canım ben yürüyüş yapamıyorum da leslie veya jilian yapıyorum evde çok etkili oluyor tabii boğazıda tam kesince süper oluyor ama bu aralar galiba topikçe boşladık ama olmuyor hanımlarrr hadi dönelim geri şıkır şıkır kilo verebildiğimiz günlere....Kahvaltım iki yumurta, bir avuç kuruyemiş, sekiz zeytin, iki dilim peynir, domates, paprika, yeşilçay . Ekmek yok
Atıştırma yapacaksam bile dört saatin geçmesi gerekiyor ama aralarda su, kahve, çay serbest. Akşam yemeğimi en geç altıda yapmaya çalışıyorumBu ara böyle takılıyorum he bi de günlük yürüyüşümü ihmal etmemeye çalışıyorum . Sizler neler yapıyorsunuz
BEN YAZSAM AYIP OLAR CANIM:))bu aralar çok durgunuz nerdesiniz canlar hiç menülerde gelmiyor artıkın???
uyanınca 2 bardak su
kahvaltı: 2 adet galeta
9 zeytin az peynir 2 çay 1 er şekerli..
olsun yinede yaz da çok yimeee..... insan yazınca kendini frenliyor...BEN YAZSAM AYIP OLAR CANIM:))PEK UYAMIYOM ŞU SIRALAR :))
Ben de uyanınca büyük bir bardakla limonlu suyumu içerim her sabahuyanınca 2 bardak su
kahvaltı: 2 adet galeta
9 zeytin az peynir 2 çay 1 er şekerli..
olsun ucundan kıyısından da olsa dikkat edelim haftada 200 gr bile versek kârdırBEN YAZSAM AYIP OLAR CANIM:))PEK UYAMIYOM ŞU SIRALAR :))
Kolay gelsingünaydın arkadaşlar bende pek aktif olamıyorsdum ama olmaya çalışacağım zira sadece kilo bildirimi yapıp çıkıyorum olmaz böyle
güncel kilom 68.8
hedef martı 66 ile bitirebilmek
bencede olmaz canım sürekli yazışmanızı bekliyoruz bende giriyorum kimse yok çıkıyom olmuyor böyle acil el atmamız lazımmmmmmgünaydın arkadaşlar bende pek aktif olamıyorsdum ama olmaya çalışacağım zira sadece kilo bildirimi yapıp çıkıyorum olmaz böyle
güncel kilom 68.8
hedef martı 66 ile bitirebilmek
yo hayır öyle belli bir günümüz yok kim ne zaman isterse bildiriyor bizde alıyoruz ama bildirimlerde bildirim yapmazsa siliyoruz isterseniz alalım sizideSelam kızlar :) haftanın belli bir günü mü alıyorsunuz yeni üye
Alınmışsınızdır. Galiba eylemsevcan haftasonu giremiyor,pazartesi ekler siziKizlar beni aldiniz mi almadiniz mi
selamlar aldık aldık canım az sonra ekliyecem hafta sonları giremiyorumKizlar beni aldiniz mi almadiniz mi
öncelikle hoşgeldiniz inşallah birlikte güzel kilolar verebiliriz bildiklerinizide bizimle paylaşırsanız seviniriztamam sevinirim, teşekkürler. ben elif, çalışıyorum bir oğlum var.37 yaşındayım.kilom şuan 63.7 boyum 1.56 10 marta kadar olan hedef kilomu mu yazayım?
yok yok asıl hedef kilonuzu yazmanız yeterlitamam sevinirim, teşekkürler. ben elif, çalışıyorum bir oğlum var.37 yaşındayım.kilom şuan 63.7 boyum 1.56 10 marta kadar olan hedef kilomu mu yazayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?