- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #11.621
Hoşbulduk Teşekkür ederim. 56 ya inmek istiyorum son durak olarak. Benim elimde bir liste var ben onu yapıyorum. Yemeklerden önce mutlaka su içiyorum. Yeşilçay içiyorum. Günde enaz 2.5 lt su içiyorum. Kaçamak yapmamaya dikkat ediyorum. Geceleri de iki tablo var biri mekik vs için, diğeri squat için onu takip ediyorum. Çalıştığım için yapabildiklerim bu kadar.yok yok asıl hedef kilonuzu yazmanız yeterli
oo maşallah çok iyisiniz çalışmasaydınız bilmem nasıl olurdu?Hoşbulduk Teşekkür ederim. 56 ya inmek istiyorum son durak olarak. Benim elimde bir liste var ben onu yapıyorum. Yemeklerden önce mutlaka su içiyorum. Yeşilçay içiyorum. Günde enaz 2.5 lt su içiyorum. Kaçamak yapmamaya dikkat ediyorum. Geceleri de iki tablo var biri mekik vs için, diğeri squat için onu takip ediyorum. Çalıştığım için yapabildiklerim bu kadar.
teşekkür ederim, aslında daha on gün falan oldu başladığım. on günde toplamda 1800 falan verdimgünlük kalori takibi yapmıyorum. listede seçenekler var onun yerine onu yeyebilirsin gibi, hangisi varsa evde onu yiyorum.oo maşallah çok iyisiniz çalışmasaydınız bilmem nasıl olurdu?
günlük kalori takibi yapıyormusunuz?
çok az yemişssiniz çabuk acıktırır bu arada canım bildirim günleri saat 15.00'e kadar bildirim yapmayı unutma siliyorum bilgin olsunBen bu sabah zor toparlandım. Detaylı kahvaltı edemedim işe gelirken. 1 su bardağı süt ve 4 kaşık nesfi t yedim.Şimdi iş yerimdeyim yeşil çay içtim az önce. Birazdan 2 adet ceviz içi yeycem.Öğlen yemekhanede çorba kavuk şehriye pilavı ve cacık varmış, çorbayı az alcam pilavı da almaycam diğerlerini yiycem
zor olmazsa listeni bizimlede paylaşabilirmisin?teşekkür ederim, aslında daha on gün falan oldu başladığım. on günde toplamda 1800 falan verdimgünlük kalori takibi yapmıyorum. listede seçenekler var onun yerine onu yeyebilirsin gibi, hangisi varsa evde onu yiyorum.
tamam unutmam :)))çok az yemişssiniz çabuk acıktırır bu arada canım bildirim günleri saat 15.00'e kadar bildirim yapmayı unutma siliyorum bilgin olsun
zor olmazsa listeni bizimlede paylaşabilirmisin?
Teşekkürler listeler için, vaktim olunca inceleyeceğim
Rica ederim canım. inşallah faydası olur birilerine..Teşekkürler listeler için, vaktim olunca inceleyeceğim
Haçen ben sabah ilk bir büyük bardak limonlu su içtim.Haydi bakalım bayanlar neler yedik neler içtik????
teşekkürlerr resimler içinn çok uğraştırdık siziRica ederim canım. inşallah faydası olur birilerine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?