Esnek Diyet Arkadaşlığı

yok yok asıl hedef kilonuzu yazmanız yeterli
Hoşbulduk Teşekkür ederim. 56 ya inmek istiyorum son durak olarak. Benim elimde bir liste var ben onu yapıyorum. Yemeklerden önce mutlaka su içiyorum. Yeşilçay içiyorum. Günde enaz 2.5 lt su içiyorum. Kaçamak yapmamaya dikkat ediyorum. Geceleri de iki tablo var biri mekik vs için, diğeri squat için onu takip ediyorum. Çalıştığım için yapabildiklerim bu kadar.

Ben bu sabah zor toparlandım. Detaylı kahvaltı edemedim işe gelirken. 1 su bardağı süt ve 4 kaşık nesfi t yedim.Şimdi iş yerimdeyim yeşil çay içtim az önce. Birazdan 2 adet ceviz içi yeycem.Öğlen yemekhanede çorba kavuk şehriye pilavı ve cacık varmış, çorbayı az alcam pilavı da almaycam diğerlerini yiycem

oo maşallah çok iyisiniz çalışmasaydınız bilmem nasıl olurdu?
günlük kalori takibi yapıyormusunuz?

oo maşallah çok iyisiniz çalışmasaydınız bilmem nasıl olurdu?
günlük kalori takibi yapıyormusunuz?
teşekkür ederim, aslında daha on gün falan oldu başladığım. on günde toplamda 1800 falan verdimgünlük kalori takibi yapmıyorum. listede seçenekler var onun yerine onu yeyebilirsin gibi, hangisi varsa evde onu yiyorum.

çok az yemişssiniz çabuk acıktırır bu arada canım bildirim günleri saat 15.00'e kadar bildirim yapmayı unutma siliyorum bilgin olsun

Şimdi arkadaşlardan öğün saatlerinin geç olduğunu söyleyenler olacak. Ben yemeğimi çalıştığım için geç yiyorum o nedenle böyle. siz isterseniz geri çekebilirsiniz..

Haydi bakalım bayanlar neler yedik neler içtik????
Haçen ben sabah ilk bir büyük bardak limonlu su içtim.
Kahvaltıda: domates
7 tane zeytin
9 tane badem
5 yerfıstığı
Çok az peynir
Ve yeşil çay
İki lokmalık tahinpekmezli ekmek
1 tane haşlanmış yumurta
Toplam 342 kalori falan
Böyle bir kahvaltı beni uzun süre tok tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…