Esnek Diyet Arkadaşlığı

teşekkürlerr resimler içinn çok uğraştırdık sizi
bu arada siz diyetisyene mi gidiyorsunuz?
Rica ederim. bilgisayarımda kayıtlıydı çok zor olmadı. Benim bir arkadaşım var boyu ve kilosu benim kadar, yeme saatleri de benim gibi. o gitti diyetisyene, belki doğru değil ama bende onun listesini aldım. hiç birşey yapmamaktansa iyidir. çalışınca her türlü diyeti yapamıyorum. bazılarının hazırlanması zor. bunda seçenekler var. deneyeceğim bakalım.

anladım canım teşekkürler umarım herşey gönlünüzce olur ama baya azimlisiniz bu çok güzel

anladım canım teşekkürler umarım herşey gönlünüzce olur ama baya azimlisiniz bu çok güzel
Teşekkürler azimli görünmek bile motive etti şuan. benim yan taraflar düm düz iniyor. onlar için birşeyler yapmam gerek. en çok onlar hırs yaptırdı:) sinir oluyorum yan taraflarıma. göbek için mekik yapıyorum da yanlar için araştırcam bişeyler.

Günaydın arkadaşlar . Kahvaltımı yaptım geldim . 354 kalorilik bir kahvaltı. Beni en az dört saat tok tutuyo

Eklentiler

• image.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 74
uyanınca 2 bardak su

kahvaltı:
2 adet galeta
7 adet zeytin
uçgen peynir boyutunda beyaz peynir
1 domates
2 adet 1 er şekerli çay

187 kalori ile kahvaltımı tamamlamış bulunmaktayım

Kızlar ben yaramazlık yaptım işyerimde öğlen arası birisi pasta yapmış dünya kadınlar günü diye beni çok zorladılar. diyet yapmayanlar yapanların halinden anlamıyor. ince bir dilim yedim ve bu yüzden çok pişmanım:)

Bu arada sabah, bir yumurta, bir kibrit kutusu kadar peynir, 5 zeytin, yeşillik ve bir buçuk dilim çavdar ekmeği yedim, sonra bir ara yeşil çay içtim, ara öğünde 2 ceviz yedim, su da henüz bir litre oldu.

Bişey olmaz akşam yemeğinizi hafif tutup biraz da yürüyüşle halledilir

olsun kendinizi suçlu hissetmeyin arada oluyor bendeyedim geçen içiniz rahat olsun aklınızdan çıkarın yoksa vücuda ters etki yapıyormuş kilo alımına neden oluyormuş uzmanlar uyarıyor bu tür bişey yendiğinde suçluluk duygusu hissetmeyin aklınızdan çıkarın diyor

Yarın bildirim günüüüüüü..... Arkadaşlar lütfen bildiremeyecekler mazeretini bugünden bildirsin veya bildirimini bugün yapsın hiç farketmez yarın saat 15.00 e kadar bildirim yapmayan veya mazeret bildirmeyenleri silecemm bilginizeee

selam kızlar.. eylemsevcan canım yarın tartı günü demiiiBen battım diyim sana(bu aralar hiç dikkat etmiyorum.. motivemde yok yasaldım resmen.. bakalım tartıda acısı çıkıcek
olsun canım arada öyle oluyor yarın bekliyorum bildirimini arada batar arada çıakrız hiç sıkma canını öpüyorum

aaa bunu bilmiyordum. bu da yeni bir bilgi teşekkür ederim. tamam aklımdan çıkarıyorum...

Ben bugünden bildireyim o zaman : tam 1 kilo vermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…