- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #11.641
Rica ederim. bilgisayarımda kayıtlıydı çok zor olmadı. Benim bir arkadaşım var boyu ve kilosu benim kadar, yeme saatleri de benim gibi. o gitti diyetisyene, belki doğru değil ama bende onun listesini aldım. hiç birşey yapmamaktansa iyidir. çalışınca her türlü diyeti yapamıyorum. bazılarının hazırlanması zor. bunda seçenekler var. deneyeceğim bakalım.teşekkürlerr resimler içinn çok uğraştırdık sizi
bu arada siz diyetisyene mi gidiyorsunuz?
anladım canım teşekkürler umarım herşey gönlünüzce olur ama baya azimlisiniz bu çok güzelRica ederim. bilgisayarımda kayıtlıydı çok zor olmadı. Benim bir arkadaşım var boyu ve kilosu benim kadar, yeme saatleri de benim gibi. o gitti diyetisyene, belki doğru değil ama bende onun listesini aldım. hiç birşey yapmamaktansa iyidir. çalışınca her türlü diyeti yapamıyorum. bazılarının hazırlanması zor. bunda seçenekler var. deneyeceğim bakalım.
Teşekkürler azimli görünmek bile motive etti şuan. benim yan taraflar düm düz iniyor. onlar için birşeyler yapmam gerek. en çok onlar hırs yaptırdı:) sinir oluyorum yan taraflarıma. göbek için mekik yapıyorum da yanlar için araştırcam bişeyler.anladım canım teşekkürler umarım herşey gönlünüzce olur ama baya azimlisiniz bu çok güzel
ooo karataycı mıyız???Günaydın arkadaşlar . Kahvaltımı yaptım geldim . 354 kalorilik bir kahvaltı. Beni en az dört saat tok tutuyo
Bu aralar öyle takılıyorum çok mantıklı geldi bana Karatay. Acıkmıyorum bi de çok şükürooo karataycı mıyız???
Galiba bir kilo gitti bende elhamdulillah yine tartılıp buraya yazarım 10 martta nasipse10 Marta bişey kalmadı durumlar ne alemde???
Bişey olmaz akşam yemeğinizi hafif tutup biraz da yürüyüşle halledilirKızlar ben yaramazlık yaptım işyerimde öğlen arası birisi pasta yapmış dünya kadınlar günü diye beni çok zorladılar. diyet yapmayanlar yapanların halinden anlamıyor. ince bir dilim yedim ve bu yüzden çok pişmanım:)
İnşallah. Evet hava bulutlu, yağmur yağmazsa eve yürüyerek gitmeyi düşünüyorum.Bişey olmaz akşam yemeğinizi hafif tutup biraz da yürüyüşle halledilir
olsun kendinizi suçlu hissetmeyin arada oluyor bendeyedim geçen içiniz rahat olsun aklınızdan çıkarın yoksa vücuda ters etki yapıyormuş kilo alımına neden oluyormuş uzmanlar uyarıyor bu tür bişey yendiğinde suçluluk duygusu hissetmeyin aklınızdan çıkarın diyorKızlar ben yaramazlık yaptım işyerimde öğlen arası birisi pasta yapmış dünya kadınlar günü diye beni çok zorladılar. diyet yapmayanlar yapanların halinden anlamıyor. ince bir dilim yedim ve bu yüzden çok pişmanım:)
olsun canım arada öyle oluyor yarın bekliyorum bildirimini arada batar arada çıakrız hiç sıkma canını öpüyorumselam kızlar..eylemsevcan canım yarın tartı günü demiii Ben battım diyim sana (bu aralar hiç dikkat etmiyorum.. motivemde yok ya saldım resmen.. bakalım tartıda acısı çıkıcek
SAğol canım.. öyle bu ara battık.. bakayım ne zamana çıkıcam:olsun canım arada öyle oluyor yarın bekliyorum bildirimini arada batar arada çıakrız hiç sıkma canını öpüyorum
aaa bunu bilmiyordum. bu da yeni bir bilgi teşekkür ederim. tamam aklımdan çıkarıyorum...olsun kendinizi suçlu hissetmeyin arada oluyor bendeyedim geçen içiniz rahat olsun aklınızdan çıkarın yoksa vücuda ters etki yapıyormuş kilo alımına neden oluyormuş uzmanlar uyarıyor bu tür bişey yendiğinde suçluluk duygusu hissetmeyin aklınızdan çıkarın diyor
Yarın bildirim günüüüüüü..... Arkadaşlar lütfen bildiremeyecekler mazeretini bugünden bildirsin veya bildirimini bugün yapsın hiç farketmez yarın saat 15.00 e kadar bildirim yapmayan veya mazeret bildirmeyenleri silecemm bilginizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?