- 3 Ağustos 2015
- 63
- 58
- 18
- 28
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #12.381
süper canım yaa bu listeye uyabilsek mükemmel olcakGünaydın
Dün dışarda öyle kalorili şeyler yedim ki buraya adlarını yazmaya utanıyorum kızlar
Tartının 1 metre yakınından geçemiyorum şu an korkudan tartılsam eminim 61 falan çıkıcam
Dışarda da etli butlusun falan dedilerartık napiyim yaniuğraşıuorum gitmiyo kilolar işte gene de şuanki listeye olabildiğince uyarak devam etmeye çalışıyorum
7:30 1 bardak yarım yağlı süt
09:00 2 dilim tam buğday ekmeği arası beyaz peynir, maydanoz, şekersiz açık çay veya yeşil çay
10:30 2 kuru kayısı yada şekersiz kayısı hoşafı
12:30 1 porsiyon köfte ,tavuk ,kırmızı et,balık veya döner, az yağlı salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
15:00 2 kuru kayısı yada şekersiz kayısı hoşafı
17:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği, az yağlı salata
19:00 tercihe bağlı meyve
Sağlıklı kilo vermek isteyenler kesinlikle baksın konusundaki ilk diyetin kendimce biraz düzenlenmiş hali
canım biraz hareket ediyormusun diyette yemeyi kesmek kadar harekette çok önemöliMerhaba nasıl gidiyo diyetleriniz
Ben sinirden gittim tatlı yedim o kadar uğraşıyorum bi işe yaramıyo bari hayatın tadını çıkarayım mantığıyla
Birazdan da dışarı çıkcam orda da mecburen birşeyler yerim bu gidişle verdiğim 100 gramı da 1000 gram olarak geri alıcam
canım biraz hareket ediyormusun diyette yemeyi kesmek kadar harekette çok önemöli
evet evet canım yap mutlaka o çok önemli bence leslie veya tempolu yürüyüş kilo vermeye birebirHayatım valla bu hafta sonu hiç spor yapmadımama bi aksilik çıkmazsa inşallah pzt başlamayı düşünüyorum tekrar
Leslie + basen eritme egzersizleri
evet evet canım yap mutlaka o çok önemli bence leslie veya tempolu yürüyüş kilo vermeye birebir
canımmm tebrikler darısı başımaaa bende nbir 54 ü göreydim çok mutlu olcaktım ama daha olmadı malesef neler yedin içtin veya çok mu hareketliydin ondanmı acaba?Günaydın herkesee
O kadar mutluyum ki anlatamam kızlarbugun bir tartılayım dedim kilo aldığıma çok emindim ama tartıda bir de ne göreyim
59,1
Bu rakami en son ne zaman gordugjmu hatirlamiyorum kizlar cidden cok mutluyum suan cok buyuk bir motivasyon sagliycak bu bana 55 e az kaldii
canım sende ne var ne yok bir hareketlilik varmı hiç tartıldın mı?Ben bugün pazar alışverişinde 1 saatlik yurumus oldum 100 mekik kol bacak hareketleri yaptim yeter sanirim
canımmm tebrikler darısı başımaaa bende nbir 54 ü göreydim çok mutlu olcaktım ama daha olmadı malesef neler yedin içtin veya çok mu hareketliydin ondanmı acaba?
BEN DDİYET LAFINI DUYUNCA DAHA COK YİYORM NNİYEYSE. DÜN AKŞAM YEMEĞİNİN DISARDA YEDİM BUGÜN SABAHA İKİ DİLİM YUMURTALI EKMEK YEDİM BASKA BİŞEY YEMEDİM İNŞŞALH YAVAS YAVAS DÜZENE SOKARIM Bİ ANDA OLMICAK
öğle yemeğim feciydibir bucuk biber dolması corba ve yarım tabak makarna yedim he bide yarım ince dilim ekmek
akşam çorba hariç bişey yemicem sanıım inşallah yani
upup25 canım hoşgeldin senide tablomuza ekledim ilk bildirimimiz 15 ağustosta unutma olurmu kilo almış olsan bile bildirim yap olur mu yoksa tablodan siliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?