Esnek Diyet Arkadaşlığı

Günaydın
Dün dışarda öyle kalorili şeyler yedim ki buraya adlarını yazmaya utanıyorum kızlar
Tartının 1 metre yakınından geçemiyorum şu an korkudan tartılsam eminim 61 falan çıkıcam
Dışarda da etli butlusun falan dediler artık napiyim yaniuğraşıuorum gitmiyo kilolar işte gene de şuanki listeye olabildiğince uyarak devam etmeye çalışıyorum

7:30 1 bardak yarım yağlı süt

09:00 2 dilim tam buğday ekmeği arası beyaz peynir, maydanoz, şekersiz açık çay veya yeşil çay

10:30 2 kuru kayısı yada şekersiz kayısı hoşafı

12:30 1 porsiyon köfte ,tavuk ,kırmızı et,balık veya döner, az yağlı salata, 1 dilim tam buğday ekmeği

15:00 2 kuru kayısı yada şekersiz kayısı hoşafı

17:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği, az yağlı salata

19:00 tercihe bağlı meyve

Sağlıklı kilo vermek isteyenler kesinlikle baksın konusundaki ilk diyetin kendimce biraz düzenlenmiş hali

süper canım yaa bu listeye uyabilsek mükemmel olcak
boşver canım yediklerine üzülme sadece bir dahakine di,kkat et
çünkü pişmanlık iyi değilmiş kilo verimini tutuyormuş pişman olmayın hep ileri bakın yeni planlarınızı ayarlayın geçmişe takılı kalmayın diyor

canım biraz hareket ediyormusun diyette yemeyi kesmek kadar harekette çok önemöli

evet evet canım yap mutlaka o çok önemli bence leslie veya tempolu yürüyüş kilo vermeye birebir

Ay utanıyorum yazmaya artık ne oldu bana böyle birden tembelleştim bütün şevkimi kaybettim sabah spor yapamadım kızlar hiç kalkamadım bile birde dışarda işim vardı spor yaparsam geç kalırım diye düşündüm
Ama bugn güzel birşey oldu sene başında konuştuğum idari şef beni görünce ne kadar zayıflamışşın yüzün daha dolu doluydu böyle falan dedi çok mutlu oldum
Eve geldim sebze yemeği ve salata yedim birazdan da dışarıda şöyle tempolu bir yürüyüşe çıkmayı planlıyorum

Günaydın herkesee
O kadar mutluyum ki anlatamam kızlarbugun bir tartılayım dedim kilo aldığıma çok emindim ama tartıda bir de ne göreyim
59,1
Bu rakami en son ne zaman gordugjmu hatirlamiyorum kizlar cidden cok mutluyum suan cok buyuk bir motivasyon sagliycak bu bana 55 e az kaldii

canımmm tebrikler darısı başımaaa bende nbir 54 ü göreydim çok mutlu olcaktım ama daha olmadı malesef neler yedin içtin veya çok mu hareketliydin ondanmı acaba?

KIZLAR MERHABAA BENDE ARANIZA KATILMAK İSTİYORUM YAŞIM 23 BOY 1,60 KİLO 60MASA BASI CALISIYORUM BNİŞANLIYIM AMA ANNEM CALIŞTIGI İÇİN EVDEKİ İŞLERN HEPSİ BENDE EVLİ SAYILIRIM YANİ HEDEF KİLOM 54 DİYET YAPAMIYORM O YÜZDEN YAVAS YAVAS AZALTARAK GİTMEK İSTİYORUM BENİDE KABUL EDİİN

canımmm tebrikler darısı başımaaa bende nbir 54 ü göreydim çok mutlu olcaktım ama daha olmadı malesef neler yedin içtin veya çok mu hareketliydin ondanmı acaba?

Valla aslinda hic hareketli de degildim 3 gun spor yapmadim hic .tartilmadan onceki gun de yarim yamalak yaptim hareketleri baya isteksizce
Yeme icmeye gelince buraya da yazdigim gibi cok kalorili cikolatalar tatlilar falan yemistim ilk iki gun falan .sonra toparladim ama .dengeli beslenmeye calistim ve olabildigince sekerden uzak durmaya calistim
Sanirim vucut biraz tutmaya calisti kendini ilk 5 gunde. Sonradan da 900 gram birden verdi
Bunun sevinciyle sporumu baya bir sevkle yaptim sonra ev islerini yaptim sonra da bana misin demedim basen kalca egzersizi yap(maya calis)timbaya zorladi ya asiri yandi basenlerim .yapamadim yani. beyin kaldir diye mesaj yolluyo ama bacak kalkmiyoelden bisey gelmez artik oldugu kadariyla yaptim iste ama hergun yaparsam alisir vucut diye dusunuyorum
O BASENLER ERIYECEKKK

Gunaydin herkese. Yoksa biraktiniz mi diyet yapmayi hicbiriniz yazmiyosunuz artik
Ben bu sabah bidaha tartilayim dedim vee 58,8 2 gunde 300 gram daha vermisim yasasin. Ve beslenme duzenimi de cok iyi oturttum iki ogun yiyorum tam doyana kadar yiyorum hic ac kalmiyorum anliycaginiz

BEN DDİYET LAFINI DUYUNCA DAHA COK YİYORM NNİYEYSE. DÜN AKŞAM YEMEĞİNİN DISARDA YEDİM BUGÜN SABAHA İKİ DİLİM YUMURTALI EKMEK YEDİM BASKA BİŞEY YEMEDİM İNŞŞALH YAVAS YAVAS DÜZENE SOKARIM Bİ ANDA OLMICAK

öğle yemeğim feciydi bir bucuk biber dolması corba ve yarım tabak makarna yedim he bide yarım ince dilim ekmek
akşam çorba hariç bişey yemicem sanıım inşallah yani

Canim yumurtali ekmek kizartma oldugu icin cok yag cekiyor onun yerine yumurtayi yagsiz yada cok az yagli omlet seklinde yapip ekmekleri yaninda tuketebilirsin
öğle yemeğim feciydi bir bucuk biber dolması corba ve yarım tabak makarna yedim he bide yarım ince dilim ekmek
akşam çorba hariç bişey yemicem sanıım inşallah yani

Makarna da ekmek de karbonhidrat birinden birini cikarip yerine meyve yiyebilirsin mesela

SELAMLAR ARKADAŞLAR BU ARALAR pek yazamadım işlerim yoğun olduğundan bende sıfır bu aralar o biçim yiyom 1 ay sonra kendimi sıkı şekilde verebilcem inşallah canalr yazmaya devam edin

upup25 canım hoşgeldin senide tablomuza ekledim ilk bildirimimiz 15 ağustosta unutma olurmu kilo almış olsan bile bildirim yap olur mu yoksa tablodan siliyorum

upup25 canım hoşgeldin senide tablomuza ekledim ilk bildirimimiz 15 ağustosta unutma olurmu kilo almış olsan bile bildirim yap olur mu yoksa tablodan siliyorum

tm canım ama ben 57,9 olmuşum
nası oldu anlamadm hiç dikkatte etmiyorum aslında ama cok hareket ettiğim içi galiba normlde eve gidip yatıyodm şimdi ev işlerinden hep koşturmaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…