Esnek Diyet Arkadaşlığı

tm canım ama ben 57,9 olmuşum
nası oldu anlamadm hiç dikkatte etmiyorum aslında ama cok hareket ettiğim içi galiba normlde eve gidip yatıyodm şimdi ev işlerinden hep koşturmaca
canım ok ne güzel olmuş darısı başımaaaaa
şimdi senin tablodaki kilonu değiştireyimmi başlangıç kilonu yoksa aynı mı kalsın

canım sende ne var ne yok bir hareketlilik varmı hiç tartıldın mı?
Afedersin cnm ya annemdeydim cvp yazamadım crsmba tartilmistim 80.6 kilo olmusum 3.6 kilo gitmis 8 gunde sıvi diyetiyle annemde kalmam lazım rahatsız cunku 2 hafta sonra devam ederim ins.
Kilo almazsam iyidir çocuklar isler cok yoruyo suan enerjim dusuyo ve yiyorum baya baya

Tbrkler cnm cok sevindim senin adina bak nasıl da yoluna girdi diyet maşallah

bugün tartıldım 57,5 çıktım ve anladm ki tek eksiğim hareket etmkemiş istediğin kadar diyet yap hareket yoksa veremiyosun hiç bi şekilde

Merhaba kizlar bugun jillian 30 days shrede basladim sabah 8 de yaptim ama hala bacaklarim agriyo gercekten cok etkilibittim yani asiri zorlandim yarim yarim yaptim hareketleri ama leslieden biliyorum kendimi cabucak uyum saglarim diye dusunuyorum oncesi ve sonrasilar baya motive ediyo insallah ben de sikilasirim

69 kilo ile başladım bakalım boyunda 1.56 dün callenetics +leslie 3 yaptım ay sonuna kadar bu şekilde devam edeceğim ulaşmak istediğim kilo 55 bakalım ne kadar sürede vericem

Günaydın kızlar evimdeyim cumartesi gunune kadar 700 kl lik diyet yapiyorum bugün tartildim ama tartim cok degisik cikti ama yazayim yinede ilk 80,1 sonra 80,8 sonra baska yerde 82,2 son rakami baz aliyorumki pek umutlanmiyim

Günaydın kızlar evimdeyim cumartesi gunune kadar 700 kl lik diyet yapiyorum bugün tartildim ama tartim cok degisik cikti ama yazayim yinede ilk 80,1 sonra 80,8 sonra baska yerde 82,2 son rakami baz aliyorumki pek umutlanmiyim sabah ilik limonlu su, sonra uyudum uyaninca 2 sivri biberle 1 cay kasigi yagla yumurta yaptim 2 siyah 2 yesil zeytin yarim domates 1 ince dilim ekmek sekersiz cay 194 kl

Iyi aksamlar kizlar 700 küsür kl ile gunu bitirdim şükür canim ne cektiyse az az yedim ve hesapladim kimse gözükmüyor nerelerdesiniz homini gırtlak misiniz yoksa

Günaydın sabah ilik limonlu su, az oncede 256 kl lik kahvaltimi yaptim limonlu sekersiz cayimi iciyorum canim ne isterse yiyorum az az gozum kalmadan sonucta iyi olur ins. Yarin son gunum pazar tartilicam

Kalori diyeti cok eğlenceli internetten bakip ayarlayip yiyorum Cheetos huptrik cips bile yedim spor olarak cocuklarla 1 saatlik yürüyüş ve biraz Squad yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…