- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #12.401
canım ok ne güzel olmuş darısı başımaaaaatm canım ama ben 57,9 olmuşum
nası oldu anlamadm hiç dikkatte etmiyorum aslında ama cok hareket ettiğim içi galiba normlde eve gidip yatıyodm şimdi ev işlerinden hep koşturmaca
Afedersin cnm ya annemdeydim cvp yazamadım crsmba tartilmistim 80.6 kilo olmusum 3.6 kilo gitmis 8 gunde sıvi diyetiyle annemde kalmam lazım rahatsız cunku 2 hafta sonra devam ederim ins.canım sende ne var ne yok bir hareketlilik varmı hiç tartıldın mı?
Tbrkler cnm cok sevindim senin adina bak nasıl da yoluna girdi diyet maşallahGunaydin herkese. Yoksa biraktiniz mi diyet yapmayihicbiriniz yazmiyosunuz artik
Ben bu sabah bidaha tartilayim dedim vee58,8 2 gunde 300 gram daha vermisim yasasin. Ve beslenme duzenimi de cok iyi oturttum iki ogun yiyorum tam doyana kadar yiyorum hic ac kalmiyorum anliycaginiz
canım ok ne güzel olmuş darısı başımaaaaa
şimdi senin tablodaki kilonu değiştireyimmi başlangıç kilonu yoksa aynı mı kalsın
ok peki canımhaksızlık olmasın değiştir istersen 58 den başlamış olayım
olsun bende aynen kilo aldım hemde çokk ablamlar geliyor Almanyadan ve sürekli yiyoz bende 57leri buldum Allah sonumuzu hayır getireeylemsevcan slm cnm annemde kalırken kilo almaya devam ediyorum 81.5 olmusum malesef evime gecince diyete devam
öncelikle hoşgeldinizz69 kilo ile başladım bakalım boyunda 1.56 dün callenetics +leslie 3 yaptım ay sonuna kadar bu şekilde devam edeceğim ulaşmak istediğim kilo 55 bakalım ne kadar sürede vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?