Esnek Diyet Arkadaşlığı

arkadaşlar birde vaktinde bildirim yaptığınız beni bekletmediğiniz için çok teşekkürlerrrr
SAğol canım..:)senin gene gitmiş ya maşhh..benimde arttı birde
Öğlen işyerinde yemeğe gitmiyoruz..(bazı sebeplerden ötürü)
burada mutfağımız var ..Burda bişeyler yapıyoruz..yada evden yapıp getiriyoruz (hamu iş tarzı)
maalesef böyle olmam da onların de etkisi çok:
Haftaya 3 gün oruc tutmaya niyetim var..Umarım öyle bari veririm:))

inşallah canım Allah şimdiden kabul etsinn
kesin verirsin o zaman canımcım çok opuyorumm

Ay sevindim inşallah hep böyle eksileri görürüm umarım hepimiz istediğimiz kiloya ineriz ben bugün güne gittim çeşit çeşit ikramlardan sadece üç kaşık makarna yedim kendime ben bile inanamadım nasıl yemedim nasıl dayandım diye

bravooo canım tebrikler bu herkesin başarabileceği bişey değilll

Slmlar canlar nasil gidiyor bu ay guzel kilo vermek icin takip baslattim kendime bu ay sonuna kadar 20 gun var 20 gunde 1 kilo versem yeter asiri fazla kilom yok nasil olsa Haydi Bismillah dedim basladim bakalim Allahtan hayirlisi... ne yapicam az yicem dikkat edicem birazda hareket edicem o kadar bakalim ne olcak?

Ben diyetisyenin verdiği listeye uyuyorum iyi gidiyor gün içinde yediklerimi akşam yazıyorum böyle kontrol etmek daha kolay oluyor tek sıkıntı spor yapamıyorum bazen yürüyorum o kadar onuda en kısa zamanda düzene sokarsam bu iş olacak gibi iki hafta geçti bile

En güzeli az ama devam eden kilo kaybı sağlıklı şekilde birde vermekte zor ama kiloyu korumak daha da zor inşallah başarırız

diyetisyenin listesini bizimle paylaşırmısın canım?

Selamlar.. bende diyet yok.sadee yürüeek dengelemeye çalışıyorum:)Akşamaları da abartmamaya çalışyorum o kadar:)Zaten 2 gün önce de regl oldum..Umarım pazartesiye kadar biter.. bitmesse kilo bildiriremem..Fazla çıkıyor insan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…