Esnek Diyet Arkadaşlığı

gibigibiyim canım ekledim bir kontrol edersin değiştirmemi istediğin bilgi olursa değiştiririm görüşmek dileğiyle..
Teşekkür ederim canım herşey iyi sadece dün diyete başladığım kilo 68,6 dı ama 0,2 kg farktan bişey olmaz bence kalabilir daha çok kilo vermiş gibi olurum moralim artar
Ben şok bi diyetle başladım 1 hafta yapıcam diyetin listesini yazıyorum:

Sabah: 2 adet yumurtadan tereyağlı omlet
Ara: bir kupa şekersiz neskafe
Öğlen: bir dilim protein ekmeğinin üzerine 1 tatli kasigi sürülebilir şekersiz fıstık ezmesi şekersiz çay
Aksam: 200 gr haşlanmış veya ızgara tavuk balık veya kırmızı et
Gece: bir kupa yeşil çay

Canim listem bu şekilde ben simdilik protein ekmeği yerine glutensiz ekmek kullandım ama en kısa zamanda protein ekmeği bulucam. Bi de akşam. Yemeğinde değişim yapılan etler haricinde menü her gün aynı.. ha bi de eklemeliyim sabahları 1 ampul arisutu bal , günde 1 omega kapsülü, 1 qoenzim kapsülü kullaniyorum..

offf ne zor bir diyetttt nolamazzzz ben bunu yaparsam ölürümmmm (ok canım kilonu değiştirmicem)

offf ne zor bir diyetttt nolamazzzz ben bunu yaparsam ölürümmmm (ok canım kilonu değiştirmicem)
Aynen biraz zor canım ama ikinci günümdeyim çok fazla sıkıntım olmadı şimdiye kadar inşallah olmaz 1 hafta başağrısı falan yapmadı.. Bu bitince de ketojenik diyete geçmeyi düşünüyorum zaten bu diyet de biraz uyumlu ona zorluk çekmem heralde.. Burda bir arkadaş bu listenin biraz farklısıyla 1 haftada 4,5 kg vermiş.. Sonra ketojenik diyete geçmiş hala vermeye devam etmiş.. Bakalım bende neler olacak normalde çok zor kilo veririm şok diyet yapmamın sebebi biraz o bu sefer hızlı vermem gerek

aslında birazda lazım zaten ben 10 kiloyu verdim daha vermem gereken bir kaç kilo kalınca amaann dedim onu nasıl olsa veririm bıraktım bir saldım bir kaç kilo aldım tam gircem bişey çıkıyor bir bahane bir bahane anlatamam bir daha öyle sıkı dikkatli hiç olamadım aşşa yukarı 1 yıldır gıdım gitmediği gibi üstünede aldım o yüzden boşlama sıkı gir canım 55 lere kadar düşmüşken şimdi 57lerdeyim genede sıkmıyom kendimi bir rahatlık bir rahatlık....

Yemek yemede değişiklik yok bende ama kilo verimi durdu gibi bişey oldu canım sıkılıyor tatilde gelmek üzere kilo vermeyi değil artık almayayım diyorum biraz daha mı sıkmak gerekiyor bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…