- 19 Kasım 2016
- 1.134
- 1.665
- 133
- 34
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #13.181
Kizlar bir gun diyeti sadece aksam yemeginde bozdum 2 bucuk.kilo tartida fazla cikiyor moralim bozuldu bu sebebden
Lavobaya da cikmadim hic yaao yediğiniz ödem yapmış olabir. cmartrsi bende mesela fazla yedm tartılmadım moralim bozulmasın diye :) yarın bi daha tartılın düzelir die düşünyrm şişkinlik lavabo vs etki edebiliyor :)
MoolduKizlarr yardimm yaaa
Kizlar bir gun diyeti sadece aksam yemeginde bozdum 2 bucuk.kilo tartida fazla cikiyor moralim bozuldu bu sebebden
Ne zaman gecer pekiP
O şişkinlik merak etme benim de başıma gelmişti indi
hatırladığım kadarıyla iki günNe zaman gecer peki
Beyninde bitir ne alaka misafir falan öyle bişey yokGitti bir haftalik emegimm off off yaa
Eylemsevcan iki gun diyeti bozdum 4 kilo almis gorunuyorum dogrumu buarkadaşlar çok özürdiliyorum şimdi giriyorum tüm bilgiler tabloya izinliyim evdeyim koşuşturmaktan tamamen aklımdan çıkmış 2 küçük bebede olunca hemen hallediyorum birindiyide hemen yazıyorum canlar
arkadaşlar çok özürdiliyorum şimdi giriyorum tüm bilgiler tabloya izinliyim evdeyim koşuşturmaktan tamamen aklımdan çıkmış 2 küçük bebede olunca hemen hallediyorum birindiyide hemen yazıyorum canlar
En cok kg veren sen gibi duruyorsun ama galatasaray 86 da yanlis hesap olmus gibi gordum ben yaa 65 den 63.1 dusmus fark 3.9 yaziyor yada benim bilmedigim sekilde mi hesaplaniyor acaba1.bnm die düşünyrm amaa bilemişyorum tabi siz hesab edersinizz :)
evet bnde anlamadım hesap yanlış olmuş orda. ben baktım birinci bn gibiydim amam anlamadım ne olduğunu :)En cok kg veren sen gibi duruyorsun ama galatasaray 86 da yanlis hesap olmus gibi gordum ben yaa 65 den 63.1 dusmus fark 3.9 yaziyor yada benim bilmedigim sekilde mi hesaplaniyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?