- 19 Kasım 2016
- 1.134
- 1.665
- 133
- 33
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #13.201
Ya 2 gunde 3 kilo alinir mievet bnde anlamadım hesap yanlış olmuş orda. ben baktım birinci bn gibiydim amam anlamadım ne olduğunu :)
canım benm o şişkinlitir emin ol. bndede oldu sonra indi yoksa o gerçek kilon değildirYa 2 gunde 3 kilo alinir mi
düzelttim canım sen aylık farkta 1.sineylemsevcan hesaplarda yanlışlık var sanırım :)
Ben de bakıcam listeye hoşgeldinyok o yeni olduğu için ilk başlangıç kilosuna göre hesapladım ama bundan sonra yenileri ilk kilolarından değil buraya ilk bildirim yaptığı kilodan başlatıcam haklısınız başlangıç kilodan alınca sağlıklı olmaz
canım bize bildirdiğin ilk kilona göre belirleniyorBen suan 89 birinci neye gore belirleniyor
tebrik ediyorum canım seni azmin elinden bişey kurtulmuyor bir ara biraz telaş falan yaptın ama ban genede başardın maşallahGünaydın arkadaşlar tartı gününün ilk kilosunu bildiriyorum
63.100 iddiayı da kazandım çok şükür 200 gram da fazla verdim o kadar mutluyum ki darısı tüm isteyenlerin başına,.. hayırlısıyla tabi ki...
Veeeeee işte buuu
yok canım moralin bozulmasın genel anlamda kilo almazssın dikkat ettinmi o şişlik hemen giderKizlar bir gun diyeti sadece aksam yemeginde bozdum 2 bucuk.kilo tartida fazla cikiyor moralim bozuldu bu sebebden
Eylemsevcan bugün tartı günü tablolara yazılmamış ve sen nie yoksun tartı günü bugünsenin yerine bakan yok mu
Kesinlikle yanlışşşşş için rahat olsunnn o geçici şişlik ve bir kaç gün dikkat etttinmi hiç bişey kalmayacak için rahat olsunnnEylemsevcan iki gun diyeti bozdum 4 kilo almis gorunuyorum dogrumu bu
canım aylık farkta birinciye haftalık bildirmde birinciye ve hedeflerini tutturabilenlere birer nazar boncuğu koydum biraz karışık oldu zamanla alışırsınız inş.Tablodan ben de bişey anlamadım ama olsun teşekkürler tebrik ettiğin için bu aralar sıkı gitmiorum ne talan söylim sıkı diil ama gevşek de bırakmadım
Olsuncanım aylık farkta birinciye haftalık bildirmde birinciye ve hedeflerini tutturabilenlere birer nazar boncuğu koydum biraz karışık oldu zamanla alışırsınız inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?