Esnek Diyet Arkadaşlığı

yok o yeni olduğu için ilk başlangıç kilosuna göre hesapladım ama bundan sonra yenileri ilk kilolarından değil buraya ilk bildirim yaptığı kilodan başlatıcam haklısınız başlangıç kilodan alınca sağlıklı olmaz

arkadaşlar normalde hep bir önceki ayın son bildirimini bırakıyorum ve hep onu baz alıyorum ama yeni girenlerde iş değişiyor başlangıç olarak bana bildirdiği kiloyla kıyaslıyorum ama buda yanlış oluyor tabii çünkü diğerlerine göre çok kilo vermiş oluyor artık bundan sonra yeni girenlerin bize yapmış olduğu ilk bildiriminden itibran başlıcam kilosunu değerlendirmeye

Ben suan 89 birinci neye gore belirleniyor
canım bize bildirdiğin ilk kilona göre belirleniyor

tebrik ediyorum canım seni azmin elinden bişey kurtulmuyor bir ara biraz telaş falan yaptın ama ban genede başardın maşallah

Kizlar bir gun diyeti sadece aksam yemeginde bozdum 2 bucuk.kilo tartida fazla cikiyor moralim bozuldu bu sebebden
yok canım moralin bozulmasın genel anlamda kilo almazssın dikkat ettinmi o şişlik hemen gider
Eylemsevcan bugün tartı günü tablolara yazılmamış ve sen nie yoksun tartı günü bugün senin yerine bakan yok mu

Maleseffff yerime baakannn yok bebemmmmm

Eylemsevcan iki gun diyeti bozdum 4 kilo almis gorunuyorum dogrumu bu
Kesinlikle yanlışşşşş için rahat olsunnn o geçici şişlik ve bir kaç gün dikkat etttinmi hiç bişey kalmayacak için rahat olsunnn

Tablodan ben de bişey anlamadım ama olsun teşekkürler tebrik ettiğin için bu aralar sıkı gitmiorum ne talan söylim sıkı diil ama gevşek de bırakmadım
canım aylık farkta birinciye haftalık bildirmde birinciye ve hedeflerini tutturabilenlere birer nazar boncuğu koydum biraz karışık oldu zamanla alışırsınız inş.

Günaydın arkadaşlar. Beni de alın aranıza. 167 boy 87,3 kilom var. İki gündür diyete başladım. Hedefim 4 ayda 15-20 kilo vermek. Yemek yemeği çoook seviyorum ama tutucam kendimi az yiycem. Hergün akşam da burada yediklerimi listeliycem belki biraz daha motive olurum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…