- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #16.681
Aynen aklımda kalsın die kendim buldum bu taktiği ... günaydın ben de dün ıce tea ekler hamur börek vb yedim ama pişman diilim yaa boşver haftada bir olursa İnan sorun yok1 veya 5 taktiği çok iyiymiş. Sayıları değiştirerek kullanılabilir.
Ben 66.9 çıktım kızlar. Dün lahana diyetine başladım güya ama o kadar çıktım ki dışına. Luppo,marshmallow,halley,gofret,fıstık, sigara böreği. Cok kötüydü. Kendimden nefret ederek uyudum resmen.
dedim yoksa yeniden kilomu aldıııııııııııııııı65.600 ü gördüğüm için hedef kilomu 65 yapabilirşmmmm
1 ve beş taktiği ney acaba canım???1 veya 5 taktiği çok iyiymiş. Sayıları değiştirerek kullanılabilir.
Ben 66.9 çıktım kızlar. Dün lahana diyetine başladım güya ama o kadar çıktım ki dışına. Luppo,marshmallow,halley,gofret,fıstık, sigara böreği. Cok kötüydü. Kendimden nefret ederek uyudum resmen.
Canim galatasaray-86 dışarıdayken yapıyormuş anladıgim kadarıyla. O anda hatirlayamayabiliyoruz ya ne kadar yedigimizi. O da ne yerse ya 1 tane ya 5 tane yiyormuş ki aklinda kalsin diye. Ben öyle anladim yani.1 ve beş taktiği ney acaba canım???
malesef benim gene aynı çünkü hiç dikkat edemedim 56.6
Nolur güldürme1 ve beş taktiği ney acaba canım???
Hiç uğraşamam ne zaman baksam zor işler ya da bilindik sağol yine de
Aferin doğru anlamışsın evde de yapıorum ama dışarda daha çok çeşit olduğu için aklımda kalsın die ...Canim galatasaray-86 dışarıdayken yapıyormuş anladıgim kadarıyla. O anda hatirlayamayabiliyoruz ya ne kadar yedigimizi. O da ne yerse ya 1 tane ya 5 tane yiyormuş ki aklinda kalsin diye. Ben öyle anladim yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?