- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #17.781
Ücret değişmiyor dimi 5 günde gitsen çok iyiya bende bırda gittim görüştüm ama uzak bana çocuklarla zor.Salona gidiyorum canım şu malum yer 30
Dakika kardiyo on dakika esneme yaptırılan yer en az haftada 3 gidiyorum en fazla 5
Yaaa ne güzel aynen darısı banaHa ha ben büyüttüm büyüğü 3 e gidiyor küçük 4 kreşe başladı darısı sana inşallah küçük çocukla bende yürüdüm biliyorum zorluğunu
bebeğim hedef kilon kaçtı?Selammmm benim ilk gözağrısı zayıflama arkadaşımeylemsevcan ekle kuzum benide aranıza
Boy 157
Kilo 62,5
Yaş 32
Genel hedefim 50bebeğim hedef kilon kaçtı?
Yaaaa ben geldim sen yoksun yerinede yazayım dedimmaşallah iş yoğunluğundan giremedim döktürmüşünüz okumaya zorlandımmmmm Şeymam geldiğin belli olmuş canımm topğimiz canlanmışşşş
Değişmiyor canım aynı ,haftada 6 gidiliyor ama ben gidemiyorum 6 günÜcret değişmiyor dimi 5 günde gitsen çok iyiya bende bırda gittim görüştüm ama uzak bana çocuklarla zor.
Olsun akşam kaçmasın sorun olmaz bence hem sağlıksız bişey tüketmemişinÖğlen kaçtı biraz..,
bir tabak nohut yemeği,
2 dilim kepek ekmeği,
biraz patates salatası,
birazda tarhana çorbası
Çok iyi ozaman. Öff bende istiyorumya kış bi geçsin öyle gideyim nisan mayıs haziran üç aylık.Değişmiyor canım aynı ,haftada 6 gidiliyor ama ben gidemiyorum 6 gün
Benim ölçüm 3 şubatta alındı diğeri 28 şubatta ben bildirimi ozaman yapıcam olurmu çünkü 9 unda birşey degişmiyecek bendemaşallah iş yoğunluğundan giremedim döktürmüşünüz okumaya zorlandımmmmm Şeymam geldiğin belli olmuş canımm topğimiz canlanmışşşş
3 Ayda olsa mutlaka git baktın gidemedim yürü ama mutlaka hareket şartÇok iyi ozaman. Öff bende istiyorumya kış bi geçsin öyle gideyim nisan mayıs haziran üç aylık.
Spor salonu disiplin yönünden süper evde bazen erteleyip aman kalsın diyorsun ama oraya mecbur gitmek daha faydalı olur sanki3 Ayda olsa mutlaka git baktın gidemedim yürü ama mutlaka hareket şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?