Bir arkadasim ev almak için konut kredilerini arastiriyordu .Bankacı yılbaşından sonrayı bekleyin faizler düşecek demiş .İktidar için bu seçim çok çok önemli.O yüzden 2020 senedinde olduğu gibi (o kadar çılgın olmasada) düşük faizli konut kredisi verileceğini düşünüyorum.Bankalar bu sene yüzde 300_400 kar yaptilar ama devlet bankaları 300 binden fazla kredi vermiyor.Bence kendilerini seçime saklıyorlar.Yukaridan talimat geldiği anda düşük faizle kredi verilecek piyasa canlanacak en azından insanlar toki olayında bile nasıl heyecanlandı kredi olayini düşünemiyorum.Sizin yerinizde birikterebildigim kadar para biriktirdim.Altin döviz neyse artık biriktirdim.kredi haberi cikincada hemen başvurdum.o arada da ev aramaya devam ederdim.2020 senesinde pesinatim olmadığı ve ev kredim bitmediği için basvuramistim ve kampanya beklefigimden kısa sürmüştü yetisememistom.o zaman alanlar ciddi kar etti.ev kiraya verenler de kira zaten evin kredisini karşılar hale geldi.ev çok cüzi bir fiyata neredeyse bedavaya geldi o zaman