Sıkışmadan üzülmeden daralmadan hiçbirşey sahibi olamıyor insan.
Kira neden vereceksiniz onu anlamadım?
Evin içine girersiniz kira ödemezseniz,kredi ödersiniz ?
Peşinat biriktirecekler ya o arada kira da ödeyeceğiz demek istemiş galiba.
Peşinat biriktirecekler ya o arada kira da ödeyeceğiz demek istemiş galiba.
Benim de merak ettiğim birşey var hanımlar,
Şimdi hani 10 yıl vadeli krediyle ev alıyoruz ya, o vade bitene kadar o evi satamıyor muyuz?
Şimdi hani 10 yıl vadeli krediyle ev alıyoruz ya, o vade bitene kadar o evi satamıyor muyuz?
evet öyle demek istedim,tam anlatamamışım sanırım.
tabiki sıkıntı çekmeden olmuyor,olmayacak.benim de merak ettiğim bu,aile desteği vs olmadan kendileri ev sahibi olanlar çok mu zorlandılar?belki daha farklı fikirleri olan vardır..
bu arada klavyem bozuk arkadaşlar.tuşlara çok set basmam gerekiyor yoksa çıkmıyor.dikkat etsem de arada kaçanlar oluyor,affınıza sığınıyorum.
Şimdi anladım ama o pek mantıklı görünmüyor galiba o seçenek.
Zor yani hem kira öde hem kenara para at,bir de rahat para harcamaya alışınca insan beceremiyor.
emin değilim ama sanırım kalan borcuyla birlikte devrediyorlar.
satarsın ama kredi ödemelerin devam eder
Borç devri yapılabilir ama evi satamaz. :S
Borç devri yapılabilir ama evi satamaz. :S
arabamızı satmak çok zor bizim için.benim ailem uzakta,kaldı ki bebeğim var.acil durumlar oluyor.zaten satılsa d açok fazl adeğeri yok,maksimum 15 bin eder.
doğru söylüyorsunuz,eşimi biraz işlesem iyi olur sanırım:))çünkü o da bu şekilde rahat harcamaya alıştığından göze alamıyor sanırım.
ve şunda da çok haklısnız,çift maaşken de sıkışıyorduk,şu an tek maaşla yine sıkışıyoruz,biraz daha fazla ama:))
kendimden taviz veriyorum ama kızımdan veremiyorum malesef.hiçbir şeyi eksik kalmasın diye bazen abartsak da ona yaptığım harcamaları azaltamıyorum.
Kesin bilgi değil mi canım, biz arabayı aynı şekilde sattık da.
Benim de kendimce böyle bir parlak fikrim vardı:)
Suya düştü sanırım şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?