- 9 Aralık 2009
- 17.207
- 54.935
- 1.123
- Konu Sahibi gamzelihaller
-
Evimizde demokrasi yok diyorsunuz yani:)Bu durumda doymayan eşiniz o parayı da almayı versin. Bizim evde de birikim işini eşim yapar ama benin isteklerim ya da ihtiyaçlar birikimden önce gelir. Ben hayır dersem ya da ikna olmazsam o iş durur.
peki babana annene desen baba ben bu evi satıcam yeni alıcam ne der yada annen demiyomu ayy kızım sagol falan evinden kirada alıyosun simdi ondan da oldun hic laf yapmıyolar mı tavırları nasıl yaniAilem yıllarca sabit bir evde kiradaydı.abilerim evlendi. Ben de evlenmeden önce daire aldım.ailemle yaşadığım için kirayı da ödedim. Aldığım daire ise kiradaydı.
Neyse evlendim.babam ev sahibiyle sorun yaşadı o ara benim kiracim da çıkınca benim eve yerleştirdim.
Beklentim abilerimin bana kira vermesi.cunku babam veremez.baska bir eve çıksalar kirayı bölüşecektik. Ev benim olunca böyle bir sıkıntıları yok. Ciddi şekilde mağdur oldum.yengelerim babandan kira mı isteyeceksin diye benimle tartışıyorlar .işlerine gelmiyor.
Eşim benimle sürtüşüyor neden kirayı almiyorsun diye. O da bana inat dairesinin kirasını ailesine gönderiyor. Büyük pişmanlık içindeyim keşke başka eve çıkarsaydım. Ama ev yoktu o dönem.
aaaa şaşırdım yorumunuza.maddi gücüm kendim oturacak evim varsa annemi babamı asla çıkarmam evimden ben olsam.onlar bizi büyütürken dur çok masrafları var şunları sokağa mı atayım dedi?Evi sat yeni bir ev al, ve hemen kiraya ver, başka türlü bu işten sorunsuz çıkma ihtimalin yok. Bu durumda babanları başka bir eve çıkarmış olacaksın ve kirayı da kardeşler olarak paylaşacaksınız
Ya da eşinizin kirayı ailesine göndermesine göz yumacaksınız.
Tam tersi fazlasıyla demokrasi var. oy çokluğu ya da oy birliği sağlanmazsa o iş yapılamaz. Söz hakkı yarı yarıya olduğuna göre ben hayır dediğimde %51e ulaşılamıyorEvimizde demokrasi yok diyorsunuz yani:)
Şaşırmayın ben iki seçenek sundum, şunu yapın demedim. Hangisini yapacağı kişinin sütüne kalmışaaaa şaşırdım yorumunuza.maddi gücüm kendim oturacak evim varsa annemi babamı asla çıkarmam evimden ben olsam.onlar bizi büyütürken dur çok masrafları var şunları sokağa mı atayım dedi?
Ek yapacağım ki vicdansız olduğumu düşünmeyin. Eşim de ben de aile miraslarındaki paylarımızdan feragat ettik, çünkü kardeşlerimiz o mallardan ekmeğini kazanıyor. Paragöz falan değilim. Zalim hiç değilimaaaa şaşırdım yorumunuza.maddi gücüm kendim oturacak evim varsa annemi babamı asla çıkarmam evimden ben olsam.onlar bizi büyütürken dur çok masrafları var şunları sokağa mı atayım dedi?
anladım.görüşlerini sevdiğim üyelerden olduğunuz için şaşırmıştım sadeceEk yapacağım ki vicdansız olduğumu düşünmeyin. Eşim de ben de aile miraslarındaki paylarımızdan feragat ettik, çünkü kardeşlerimiz o mallardan ekmeğini kazanıyor. Paragöz falan değilim. Zalim hiç değilim
YuhAilem yıllarca sabit bir evde kiradaydı.abilerim evlendi. Ben de evlenmeden önce daire aldım.ailemle yaşadığım için kirayı da ödedim. Aldığım daire ise kiradaydı.
Neyse evlendim.babam ev sahibiyle sorun yaşadı o ara benim kiracim da çıkınca benim eve yerleştirdim.
Beklentim abilerimin bana kira vermesi.cunku babam veremez.baska bir eve çıksalar kirayı bölüşecektik. Ev benim olunca böyle bir sıkıntıları yok. Ciddi şekilde mağdur oldum.yengelerim babandan kira mı isteyeceksin diye benimle tartışıyorlar .işlerine gelmiyor.
Eşim benimle sürtüşüyor neden kirayı almiyorsun diye. O da bana inat dairesinin kirasını ailesine gönderiyor. Büyük pişmanlık içindeyim keşke başka eve çıkarsaydım. Ama ev yoktu o dönem.
Abılerın gercekten abi gibi deiller.Kusura bakma .Al karsına konuş .Eşimle aramız kotu oluyor de .Ailem yıllarca sabit bir evde kiradaydı.abilerim evlendi. Ben de evlenmeden önce daire aldım.ailemle yaşadığım için kirayı da ödedim. Aldığım daire ise kiradaydı.
Misilleme olarak yaptığı için kızıyorumE adamın da evlenmeden önce evi varmış.Konu sahibi ne hakla karışacak onun evine.Kendisi kirayı almıyor ama onun kirayı ailesine göndermesine karışıyor.Nr hakla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?