Evine yaptığı alışverişi boğazınıza dizen koca?

"Tek başıma mı yiyorum ulan bunları" deyip rezil ederdim ben olsam.Allah sabır versin.

Bence "cok ciddiyim" tedavi olmalisin. Sana yapilanlara karsi tepkilerin normal degil. Ayni seyleri cocuguna yapsa yine mi sarilip aglayacaksin? Ayrica sarilip aglamak ne demek seni aglatan birine? Normal degilsin.
Burdan kurtulayım ilk işim bir psikolojik destek almak olacak çok pasifize edildim. bunların hepsi o kadar normalmiş gibi hissettirildi ki. Psikolojik olarak çok yıprandım kimseyle konuşamıyorum yasak burayı bile silmemi söyledi geçen gün sil o üyeliği dedi ablası biliyordu sorunlarımı burda paylaştığımı kendisine de bak sen bunu yapıyorsun ve ben normal mi diye danıştım normal tepkiler almadım yanlış yapıyorsun dediğimde orda ki bütün kadınlar erkek düşmanı dedi çıktı. yaptıklarını yaşattıklarını ailesi ve kendisi öyle normalmiş gibi empoze ediyor ki. Ben suçluyum kesin dediğim oluyordu

Kusura bakma canım ben bir daha anne olamayacagimi bilsem bu adama çocuk bin kat fazla beni döven silah dayayan bana bu lafları eden birinin koynuna giremem tiksinirim öncelikle senin tedavi olman lazım gerçekten seninde tepkilerin hiç normal değil dayak.ye sarıl laf ye sarıl önce sorun sizde umarım çocuk olunca boşanabilirsiniz

işinize gelen yorumlara cevap veriyorsunuz gelmeyene vermiyorsunuz konu sahibesi
Telefonum bozuk geç açıyor okudukça cevap veriyorum bir önceki sayfaya dönmem gerekiyor o da zaman alıyor 1 ay önce deseydin ki sen gitmemek için bahane arıyorsun yerden göğe haklı idin ama şimdi inan ki öyle değil bekleyelim görelim boşandım kızlar yazdığımda ki çok sürmeyecek akıllandım yazacağım altına

tam takır mutfak dolabımı yerinde olsam hiç yemek yapmam her akşamda mutfak dolabını açar havalandırırım. ohhhh derim posur posur esiyor.gel derim çay içelim dolaba karşı bak bakalım nasıl alışveriş yapıyor bir aç kalsında görürüz onu. hergün koy önüne peynir ekmeği yesin. ne kadar dayanırki bir insan. ben karışmıyorum git sen yap alışverişi dersin bir sessiz kal bakalım ne kadarlık alışveriş yapıyor. aldıklarınıda yapar önüne koyarsın eksikmi var almamışsın ondan tadı böyle olmuş dersin. ben hep tavsiye ederim arkadaşlaırma kocan sana ne yapıyorsa birgün onun kılığına gir ne kadar dayanacak bakalım diye.

Gülüm 1,5 saat sürecek uçak yolculuğu benim için tehlikeli iken 14 saat sürecek otobüs yolculuğuna nasıl cesaret edeyim erken doğum riskim var Allah korusun dağın arasında giderken sancım tutsa tek başıma ne yaparım bu kadar hafta ne sıkıntılar yaşadım yavrum için 3 hafta daha sıkarım dişimi ki en akla uygun olanı bu değil mi?

umarım öyle olur ben ki kimseye kolay kolay boşan demem çünkü bilirim ki bir yuva yikilinca Arş titrermis ancak sana tereddütsüz bosan diyorum allah hakkında hayirlisini versin ne diyim gece gece senin konu cook üzdü ve canımı sıktı aklını başına al artık anne olacaksın ve oğluna p...c diyen bir babanın yanında doğum yapacak lohusalik gecireceksin

doktor sana 72 saat içerisinde doğum riski yoktur raporu vermiyor mu

Valla canım öncelikle allah yardımcın olsun diyorum birde hamilesin belki söylediklerimiz için siz yaşamadığınız için anlamiyorsunuz diyebilirsin ama hiçbir kadın böyle bir adamı çekmez o baktı ki görüyor sana ne dese ne etse gidemiyorsun alışkanlık yapmış artık egosunu tatmin ediyor bence her insanın evliliğinde illaki sıkıntılar vardır ama senin ki sıkıntı değil kabus ben hamileyken geçen sene bu zamanlar benim yoğurdum sütüm ayrı alınıyordu eve eşim ellemiordu bile bırak lafını yapmayı eşim asker demişsin bence psikolojik sorunları var ayrıca forumda yazdıklarını niye görümcene anlatıyorsun görümce içim çıktı görünce demişler en iyisinin içinse bile vardır fesatlık abisine veya kardeşine yaranmak için söyler vede ne demek nafaka. Tazminat almamak çatır çatır alcaksın yiceksin o parayı delirsin hergele kendini çok eziklemişsin onun gözünde pasif olma o görmeden ye iç karnında ki sabinin günahını allah sendende sorar o emanet bence seni bukadar aşağılamasının sebebi baba mevzusuda çok detaya gitmek istemiyorum hassas bi konu diceğim o ki öyle adamın evinde çocuk doğrulmaz gerekirken kadın sığınmak evine git korunması kararı çıkarttır çocuğunu doğur git ailene aç maddi manevi tazminat çocuğun iki yaşına gelene kadar rahat rahat bak bunu çocuğun için yap hamilelikte çok anlayamıyor insan hele bir doğur sen ozaman onun için herşeyi yaparsın ve kurtul o herifden sonun haberlerde çıkan kadınlar gibi olmasın

Eski konularını bilmiyorum canım,sen bu kalasla nasıl evlendin,ıssız bir adaya mı düşmüştünüz birlikte?

konu sahibesi tum evden gitme imkanlarını yok ediyor onun tezini curutecek olan mesajlara cevap vermiyor tekrar soruyorum 72 saat içerisinde doğum riski yoktur raporunu sana hangi doktor vermiyor bu raporu vermemesi için rahim ağzında bi hayli açılma olmasi lazım öyle olsaydı zaten evde değil hastanede tutarlardi seni

Görücü usulü mü evlendiniz acaba çünkü severekse bu adam sonradan böyle olduysa 1 profesyonel bir yalancı 2 çarpılmış olabilir 3 siz mi fazla iyi niyetlisiniz anlamadım

Off çok üzüldüm konunuza bütün sayfaları okudum
Bugün de duygusal gunumdeyim vallahi ağladım bi arkadaş da yazmış yinelemek istiyorum ben böyle adi cimri bi adamdan değil çocuk yoluma altin döşemeye kalksa yine istemezdim
Allah kahretsin böyle yaratıkları
Çocuk dogduktan sonra ihtiyaçlar fazla olacak ya almazsa beziydi ilacydi mamasiydi ne yapacaksın

Vermeyebilir canım ya,burada yargılama yapmıyoruz ki,kadın kadına dertleşiyoruz

Çocuğu istemiyorda gökten zembille mi düşmüş rahmine .
O kendini erkek sanan kalasa çocukda cok yemek de cok eş de çok .
Allah sabır versin sana da en yakın zaman da kurtulursun insallah bir şekilde gerekirse başka doktora görün seyahat için ...

bilmiyorum belki fazla tepki yaptım ama bu dertlesme falan değil bayanın kocası şu an yanımda olsa ufff yani eski konularını bi okuyun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…