- 30 Kasım 2016
- 708
- 949
- 23
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
Burdan kurtulayım ilk işim bir psikolojik destek almak olacak çok pasifize edildim. bunların hepsi o kadar normalmiş gibi hissettirildi ki. Psikolojik olarak çok yıprandım kimseyle konuşamıyorum yasak burayı bile silmemi söyledi geçen gün sil o üyeliği dedi ablası biliyordu sorunlarımı burda paylaştığımı kendisine de bak sen bunu yapıyorsun ve ben normal mi diye danıştım normal tepkiler almadım yanlış yapıyorsun dediğimde orda ki bütün kadınlar erkek düşmanı dedi çıktı. yaptıklarını yaşattıklarını ailesi ve kendisi öyle normalmiş gibi empoze ediyor ki. Ben suçluyum kesin dediğim oluyorduBence "cok ciddiyim" tedavi olmalisin. Sana yapilanlara karsi tepkilerin normal degil. Ayni seyleri cocuguna yapsa yine mi sarilip aglayacaksin? Ayrica sarilip aglamak ne demek seni aglatan birine? Normal degilsin.
Kusura bakma canım ben bir daha anne olamayacagimi bilsem bu adama çocuk bin kat fazla beni döven silah dayayan bana bu lafları eden birinin koynuna giremem tiksinirim öncelikle senin tedavi olman lazım gerçekten seninde tepkilerin hiç normal değil dayak.ye sarıl laf ye sarıl önce sorun sizde umarım çocuk olunca boşanabilirsinizBen 18 yaşımdan beri çocuğumun olmayacağını biliyordum düştüğüm oldu oğlumdan önce Dr lar bi şekilde hamile kalmışsın ama sağlıklı bir gebelik yaşayamazsın dediler ve bebeğimi kaybettikten 10 gün sonra hamile kaldım af buyur ama adet bile olmadım üstüne ki Dr lar bunun imkansız olduğunu söyledi hatta tartışmalarım oldu bu yüzden raporlarım elimde adam yalan bu rapor tıbben imkanı yok dedi oğlum benim mucizem hiç gelmeyecek sandığım gerçekten mucizem yaşaması var olması imkansız görülen ki hala erken doğum riskim var 32 haftadır hiç sıkıntı yakamızı bırakmadı ama bana tutundu oğlum beni bırakmadı şimdi yaşayacaksam oğlum için yaşayacağım
Telefonum bozuk geç açıyor okudukça cevap veriyorum bir önceki sayfaya dönmem gerekiyor o da zaman alıyor 1 ay önce deseydin ki sen gitmemek için bahane arıyorsun yerden göğe haklı idin ama şimdi inan ki öyle değil bekleyelim görelim boşandım kızlar yazdığımda ki çok sürmeyecek akıllandım yazacağım altınaişinize gelen yorumlara cevap veriyorsunuz gelmeyene vermiyorsunuz konu sahibesi
Gülüm 1,5 saat sürecek uçak yolculuğu benim için tehlikeli iken 14 saat sürecek otobüs yolculuğuna nasıl cesaret edeyim erken doğum riskim var Allah korusun dağın arasında giderken sancım tutsa tek başıma ne yaparım bu kadar hafta ne sıkıntılar yaşadım yavrum için 3 hafta daha sıkarım dişimi ki en akla uygun olanı bu değil mi?Erken doğum riski diyorsun da. O adamın yanında asıl risk. Bi otobüse binip gitmek o psikopattan daha tehlikeli olamaz. Sen kocanı bırakmamak için bahane arıyorsun. Adam yemek de vermiyor artık. Daha ne? Sancın başlasa ölüyorum desen gelmez. Asıl risk nerde bi tartabilsen keşke.
umarım öyle olur ben ki kimseye kolay kolay boşan demem çünkü bilirim ki bir yuva yikilinca Arş titrermis ancak sana tereddütsüz bosan diyorum allah hakkında hayirlisini versin ne diyim gece gece senin konu cook üzdü ve canımı sıktı aklını başına al artık anne olacaksın ve oğluna p...c diyen bir babanın yanında doğum yapacak lohusalik gecireceksinTelefonum bozuk geç açıyor okudukça cevap veriyorum bir önceki sayfaya dönmem gerekiyor o da zaman alıyor 1 ay önce deseydin ki sen gitmemek için bahane arıyorsun yerden göğe haklı idin ama şimdi inan ki öyle değil bekleyelim görelim boşandım kızlar yazdığımda ki çok sürmeyecek akıllandım yazacağım altına
doktor sana 72 saat içerisinde doğum riski yoktur raporu vermiyor muGülüm 1,5 saat sürecek uçak yolculuğu benim için tehlikeli iken 14 saat sürecek otobüs yolculuğuna nasıl cesaret edeyim erken doğum riskim var Allah korusun dağın arasında giderken sancım tutsa tek başıma ne yaparım bu kadar hafta ne sıkıntılar yaşadım yavrum için 3 hafta daha sıkarım dişimi ki en akla uygun olanı bu değil mi?
Anneni cagiralim diyin. Neden derse sebebini soylersiniz. Alisveris icin dersiniz.Anası geldiğinde 2500 lira harcayan ve sonrasında 1 ay boyunca tam takır bir mutfak ve maaşta 500 liralık mutfak alışverişi sonrası surat yapan başa kakan koca?
Eski konularını bilmiyorum canım,sen bu kalasla nasıl evlendin,ıssız bir adaya mı düşmüştünüz birlikte?Geçen gün biletimi ayırttım alacakken rapor istediler Dr umu aradım erken doğum riskin var gidemezsin dedi 20 gün önce hastanede yattım 1,5 gün erken doğum riskim vardı ona kalsa canına minnet istemiyor çocuğumu benim soyadımı taşımasın bu p.. diyor bende şüphen varsa dna testi yaptır birde iftira attığın için dava açarım dedim şüphem yok ama istemiyorum bu çocuğu diyor
Görücü usulü mü evlendiniz acaba çünkü severekse bu adam sonradan böyle olduysa 1 profesyonel bir yalancı 2 çarpılmış olabilir 3 siz mi fazla iyi niyetlisiniz anlamadımBen hariç herkese karşı iyi dün arkadaşına 2.000 lira borç vermiş bi önceki hafta birine yemek ısmarlamış birine hediye aldı bir devresi var ona hep harcar zaten kadının biri ile konuşmuş 17.000 lira harcamış ama bana 20 liraya meyve almaz ananın evinde meyve sebze mi yedin der vs vs bir arkadaşı var onun çocuğunun fotoğrafını saklar ama benim yeğenimi oğlumu sevmez ailesi herşeyi yapar ama sesi çıkmaz maddi ve manevi ben hariç herkese çok iyi.
Vermeyebilir canım ya,burada yargılama yapmıyoruz ki,kadın kadına dertleşiyoruzkonu sahibesi tum evden gitme imkanlarını yok ediyor onun tezini curutecek olan mesajlara cevap vermiyor tekrar soruyorum 72 saat içerisinde doğum riski yoktur raporunu sana hangi doktor vermiyor bu raporu vermemesi için rahim ağzında bi hayli açılma olmasi lazım öyle olsaydı zaten evde değil hastanede tutarlardi seni
bırak issiz adayı dünyadaki son kalan erkek cinsi olsa tobee tobeeeEski konularını bilmiyorum canım,sen bu kalasla nasıl evlendin,ıssız bir adaya mı düşmüştünüz birlikte?
bilmiyorum belki fazla tepki yaptım ama bu dertlesme falan değil bayanın kocası şu an yanımda olsa ufff yani eski konularını bi okuyun benceVermeyebilir canım ya,burada yargılama yapmıyoruz ki,kadın kadına dertleşiyoruz
Vermeyebilir canım ya,burada yargılama yapmıyoruz ki,kadın kadına dertleşiyoruz
iyi geceler bayanlar konuma gireyim hemen 15 haftalık hamileyim ve eşimden evlendiğim geceden beri şiddet görüyorum.bunun yani sira 4 ay önce bir düşük yaptım eşim ben düşük yaptığım da internette özür diliyorum ama bence iğrenç olan sosyal bir sitede kadınların profillerine bakmış mesajlaşmak istemiş ama sadece göz kirpabilmis ben evladımızı kaybettiğim de üstelik çok ağladım özür diledi boşlukta idim vs dedi affettim ki hatalıyım ama eşimi çok seviyorum ayrılmaya cesaret edemedim . En son dün gece dövdü beni ama görseniz karnımı sıkıyor belime vurmaya çalışıyor kafamı duvara vurdu sebep ne neden bunu yaptı derseniz? Sadece onun memleketinde ailesinin evinde değil kendi evimde doğum yapmak istemem. Şimdi boşanmak istiyorum ve eşime maddi ve manevi olarak bütün haklarımi arayacağım diyorum .tazminat ve nafaka isteme git diyor bende hamile oldugumu ve yaşadıklarımın ağırlığını Bana verdiği zararın tanzimini istediğimi söylediğim de ölümle tehdit ediyor daha dün gece silahı çekti kafama sikacakti silahı elinden aldım kendimi banyoya kilitledim .ben tazminat ve nafaka istemekte haksız mıyım lütfen fikirlerinizi merak ediyorum bu arada neden hamilesin böyle bir adamla bebek yapılır mı derseniz.ben 18 yaşımdan beri çocuğum olmayacak diye biliyordum tedavisiz çocuğun olamaz demişti doktorlar ve ilk bebeklerimi kaybettiğim de de aynı şeyi söylediler bir şekilde hamile kalmışsın ama sağlıklı bir gebelik geçiremezsin dediler hemen hamile kalmamın imkansız olduğunu söylediler ve ben eşimle sadece bir gece beraber kaldım onda da hamile kalmışım doktorlar bebeğime imkansız gözüyle bakiyorlar hala lütfen bebeğimin mucizemin nasıl var olduğunu anlayıp öyle yorum yapın rica ediyorum hakkınızı helal edin teşekkür ederim okuduğunuz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?