- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
geri git mersine sorun nerde? annen baksin sen calış. sizin hayatınızdam ve kararlarınızı kendiniz veremiyormusunuz eşinizle? yok ankara yok mersin niye başkalarına göre yaşıyorsunuz? kendi sucunuz üstelik yorumlarımız cok cocukca bende arkdas gibi cevap vermıcem artık. iyi gecelerEvt hirsliyim sirf oglu yaninda olsun diye ailemle ayni sehirde olmiyalim.diye beni mersinde isimden çıkarıp babamin verdigi evi ters teptirip bizi buraya getirip kiraya attilar ne haliniz varsa gorun der gibi cocuguma annem bakıcakti ve calismaya devam edicektim butun duzenimizi bozdulsr bu sıkinti onlar yuzunden çekiliyor bi yerde de
Tabiki zorla aldirmiycaz eskiyamiz biz illa ev al diye silahmi dayiycaz kafalarina ama hic birsey olmuyo gibide ne esim ne ben davranamiyoruz bu kadar sıkinti cekerken canlarim diye miyo insanSizin kötü biri olduğunuzu söylemiyorum. Sadece kendinizi ifade etme durumunuz farklı. Elbette herkes ister para varken rahat edebilmeyi. Ama vermiyorlar napıcaksınız? Zorla mı alıcaksınız? Alamadığınız zaman torunuyla mı cezalandırcaksınız? Bunun yanlıs oldugunu söylüyorum.
Sizin aileniz değil ama eşinizin annesi ve babası. O kadar hırslanmıssınız ki onlara karsı kendinizi kaybetmişsiniz. Ben kendi adıma özür dilerim gönlünüzü hoş edicek , sadece kv kp suclayıcı yorum yapmadıgım için. Nasıl isterseniz öyle yapın bir daha sizin konularınıza yorum yazmam zaten. İyi geceler
Maddiyatcimi biz evlat ayrimindan bahsediyoruz maddiyatci olsak benim.ailem dukkan acsin diye esimi 120 bin lira vermezdi kendi birikimimle araba almazdim esime sanirim
Evt ailem yanlis yapti o konuda esimi dinledigimiz icin cok pismanizEşine iş kursun diye para vereceğine ailen size ev alsaydı o parayla. Yanlış yapmış ailen, kusura bakmayın.
nasil okul okudunuz anlamadım ama.... nokta ile virgül diye birşey varDemekki biz yanlis yapiyoruz tamamen ev alinmasi icin esim umudunu kesip.oturmali asla hakkini istememeli bu konuda yanlis yapiyoruz demekki kendi basimizin çağresine borc harc bir sekilde bakmamiz gerekiyor esime asla ev konusunu acmamadi gerektigni anlatmam gerekiyor bende oglunuzumbenimde hakkim bar o talulari ogullarina verdin hakkimi yiyosunuz dememesi konusunda uyarmam gerekiyor esimin ailesi anne baba sonucta diyip her sıkintilarinda kosup kapimida acmam gerekiyor gecinemesek bile bi sekilde basimizin cagresind bakmamiz gerekiyor yarin bir gun öldük lerinde esime migras kalmasa bile sonucta vermek zorunda degiller bu ogluna canlari iki ogluna verip bi ogluna vermek.istememis diyorsa. Cogunluk.doğrusu bu demekki biz hata yapiyoruz konuyu actim aldigim cvp larin cogu bu yonde olduguna gore boyle davranmaliyiz demekki
Evlat ayrımı yapıyorlar evet haklısınız .Şu saatten sonra gelip size ev alsalar hiç bir anlamı yok. Bunları gördükten sonra tenezzül etmeyin evlerine. Ben olsam öyle yapardım. İnsan gururunu bu kadar ayaklar altına almamalı .Demekki biz yanlis yapiyoruz tamamen ev alinmasi icin esim umudunu kesip.oturmali asla hakkini istememeli bu konuda yanlis yapiyoruz demekki kendi basimizin çağresine borc harc bir sekilde bakmamiz gerekiyor esime asla ev konusunu acmamadi gerektigni anlatmam gerekiyor bende oglunuzumbenimde hakkim bar o talulari ogullarina verdin hakkimi yiyosunuz dememesi konusunda uyarmam gerekiyor esimin ailesi anne baba sonucta diyip her sıkintilarinda kosup kapimida acmam gerekiyor gecinemesek bile bi sekilde basimizin cagresind bakmamiz gerekiyor yarin bir gun öldük lerinde esime migras kalmasa bile sonucta vermek zorunda degiller bu ogluna canlari iki ogluna verip bi ogluna vermek.istememis diyorsa. Cogunluk.doğrusu bu demekki biz hata yapiyoruz konuyu actim aldigim cvp larin cogu bu yonde olduguna gore boyle davranmaliyiz demekki
Cok haklisiniz beni anlamaniza cok sevindim ailemin yanina donup calisip kiximi anneme birakma fikri esiminde benimde kafama yatiyor durumlari kotu olsa ben evimde ni ekmegim varsa yarisini onlara verirdim ama onlar oyle dusunmuyor demekki esime cok uzuluyorum bu konuda hergun neden abilerimin farki ne benden diyor bende belki beni sevmiyolar senlik birsey degil diyorum oda büyük abisi yengesini kacirarak almis ve ailesiyle hep sorun yasamis buyul gelin onu da sevmiyolar onlara neden aldilar diyo sevmiyolarsa seni zora dusunce niye seni ariyo direk diyo cok kafasina takiyor aglarken bile gordum esimi bu konu icin kac kereBen ev aldırma düğün yaptırma konularında hep konu sahiplerini haksız bulurum. Tek çocuk olsa bin tane evi de olsa ev almak zorunda değiller derim. Ama evlat ayrımı beni çok üzen bir konu. Akrabalarımın bir kısmının kendi çocuklarına yaptığına şahit oldum. İnanın çok üzücü. O yüzden ben en azından konu sahibinin eşinin niye üzüldüğünü anlıyorum. Konu sahibi de eşim üzüldüğü için ben de üzülüyorum diyor.
Konu sahibi benim tavsiyem bundan sonra alacakları evleri de onların olsun. Siz Gene bayramda seyranda evlatlık vazifenizi yapın ama bundan sonra sizi sadece hasta olduklarında arayan insanlara da eyvallahınız olmasın. Anne belimi ağrıttım doktor ağır bir iş yapma dedi diyin ve gitmeyin. Mesafenizi de koyun. Onlardan gelecek 5 kuruş da Allah'tan gelsin.
Bundan sonra alacağınız kararları da sadece eşiniz ve aileniz için verin. Ailenizin yanına dönebiliyorsanız da oraya dönün. Aileniz baksın siz çalışın. Bu belki de en büyük ceza olur onlara. Ama torunu göstermemezlik yapmayın tabi. Sadece mesafe koyun.
Bizde anlamiyoruz oyuzden burdayim zatenBu işte bir terslik var anlayamadım.
Beraber yasasaj bugüne kadar coktan kavfa ederdik belkide bu kadar iyi gecinmezdikMadem kv kp evi baya büyük ve her işte hastalıkta sizi çağıyor. Bu zamana kadar bir sorun yaşamamışsınız
Neden beraber yaşamıyorsunuz kv ile.
Kadrolu hemşireymişsiniz Mersin'de. Ankara'ya gelince kadroluya devam etseydiniz bir süre kv evinde beraber yaşasaydınız ev alırdınız.
Mesaj yazarken nokta virgül koymuyoruz telde aliskanliknasil okul okudunuz anlamadım ama.... nokta ile virgül diye birşey var
Ucretsiz izinle ciktim isten tamamen istifa etmedim altinda bise aramayinKadroluydum diyorsunuz.
İşimden çıkarttırıp Ankara'ya getirtiler diyorsun.
Kadrolu her yerde kadroludur.
Çocuk var ücretsiz izindeyim keyfimden evde oturmuyorum diyorsunuz.
Tutarsız yorumlarınız.
Siz çok karışık geldiniz bana.
sen güya fikir ayiriyorsun. yazanlarada durmadan ters cevap veriyorsunUcretsiz izinle ciktim isten tamamen istifa etmedim altinda bise aramayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?