Evlat ayrimi kizlar yardimm edin

Görüşmeyi kesmelimiyiz

• Evet

OY: 28 58,3%
  • Hayir

OY: 20 41,7%

• Ankete Katılan
    48
  • Anket Kapalı .
Hemşire olan bir kadın neden çalışmaz da eşinin ailesinin malını mülkünü kendine dert eder. Gurur, dik durmak gibi şeyler çocukluktan edinilen meziyetler sanırım. Bebeğimin doğmasına az kaldı. 7 aylıkken bakıcı tutacağım, memedeki bebeği bırakıp işe gideceğim. Annemi bile istemiyorum bebeğime baksın diye. Ödüm kopuyor birileei beni tamahkarlıkla suçlayacak diye. Bebeğim daha çok küçük demek bahane değildir. Bir de kocaya bakış açınız da enteresan. Benim eşim anasına babasına 'ev ev ev ev' diye yılışsa ona saygımı yitirirdim. Her koyun kendi bacağından. Aile Evlat ayırıyor diyorsanız kendi haline bırakacaksınız. Zorla mı? Vermiyor evi. Eşim üzülüyor o yüzdne demişsiniz. Ona da söyleyin üzülmesin. Hazırcılık yerine üzülen eşinize 'Kocacığım ben çalışırım üzülme altındna kalkarız' deyin.

+1

Tamam da konu sahibinin prematüre bebegi var, krese guvenemiyor. Biraz buyudugunde calismak istiyormus elbette. Zaten kadrolu hemsireymis. Hikayeyi tam okumadan yorum yapilmasini anlamiyorum. Ev konusundaki fikirlerinize katiliuorum. Vermiyorlarsa orda birakmak lazim. Sag gozden sol goze fayda yok, anadan badan olsun. Insanlar kendi basinin caresine bakmayi ogrenmeli.

O zorunda degil diyenlere kayin babasi kaynanasi ev halsa bugun havada kapar helede iki geline iki ogula alip o bos yorum yapanlara alinmasa kiyameti koparir kaynanasina bi bardak su vermez ben gene bakiyorum burdada bol keseden sallarlar yok zorunda degil yok ogluna vermez se olarin bilecegi is hicte onlarin bilecegi is degil devlet bile oyle diyo geldavani ac ailen evlatlar arasinda miras kaçırıyor sa gel.ac davani hakki hukuku koruyalim miras kacirana esit paylastirmayana diyor oyle hayattayken cani istiyor diye mirasini ayrim yapip diger cocuklaraverilmesini devlet bile onaylami dava hakki doguyo ayrim yapilana bugun kaynananin kayin babanin evine goz diken esimmi diger iki oglumu acaba neden esim miras hakkini hakli bir sekilde istoyor diyehaksiz oluyor miraa diyorum cunku bu insanlar ölmeden paylastiriyor malini evlet ne olursa olsun evlattir birini digerindenayiramazsin bnun dinimizde gunahi cok buyuk cahil.cahil yorumlar geliyor ulkemin guzel insanlari ne hale gelmis on yargi hakaretalmis basini gidiyo destek olmaktansa kostek olmak hoşuna gider olmus insanlarin ne desin esim ana bana beni dogurdunuz ama mirasimi abilerime verin raziyim beni mahrum.ediyosunuzcok saolunmu desin ayni sekilde benim bavaminsa mali var 3 te kizi var birine ne yapiyosa digerinede onu yapar ayirt etmez kulhakki dan allahtan korktugu icin sama yorum yapanlar hanginiz acaba size dusen bi hakki başka sina veriesine goz yumarsiniz hic biriniz sahte degil.gercekci olun vay efendim sen soylesin ben cok kotu bile olsam bi torun vermisim.bu aileye yeter artar bile benim yerimizde olsaniz kocanizla bile kvga edersiniz o bos bos yorum yapanlar ben destek oluyorum en azindan yanimdayim ölüm hak miras helal esimde hakkini istiyo bakiyor hayattayken dagitiyiyor su yandan niye bakmiyosunuz acaba isedemekki digerabileri ne kadar neler yapmislarda bu insanlara eşleri bile konusmuyo kaynanamla kayin babamla osekilde hayattayken miras dagittirmislar ben yokken bu ailede buyuk gelinleri kan kusturmus allaha cok şükür oylebisede yapmadim ben bi konuya at gozluklerini takip tek taraflı gorup yarum atarak insanlara yardimci olunmaz resmen kacga ediyo bazilari burda ne yaziyo baslikta yardim edin yok turarsiz yok su yok bu ne yasaniyosa onu yaziyorum bi sıkinti var evt icinden cikamadigim icin burdayim.zaten dort dortluk olsa hersey burda ne isim varki akil akildan ustundur dedik geldik akilli 3. 5 kisi dışında bise goremedik niye cevrenizde ilk defami.goruyosunuz mirasini olmeden haksizca dagitani siz nerde yasiyosunuz uzaydami ki bukadar abest geliyor istiyor sa esim kendi hakkina duseni istiyor miras diye birsy var madem.olmeden dagitiliyo tabiki hakkini ariycak dava acma hakki bile varken size neyin abesti bu siz olsaniz saf saf benim.ev hakkimi abim.alsin cnim.abim hakediyo ben degil.ben kit kanaat gecinirim yeterki abim ve esi rahat etsin mi derdiniz acaba gercekten cok merak ediyorum yani

A
Ay cok sukur yaa okuyan nasil.anliyorcnm

O zaman konunun başında yazacak. 15 sayfayı tek tek mi okuyacağım? Birine şu an çalışmıyorum yazmış. Ona istinaden yazdım. Parça parça değil bütün olarak anlatsın. Yine de tüm bunlar bir kadının başkasının evine tamah etmedine bahane değildir.

Zaten doyorum bunlari evlat ayiriyolar esim ona uzuluyo daha cok.eve degil bi tane daha iste niye calismiyosun diyo prematüre nedemek cnm gelisim geriligi olan kizimi ktese vermek bi anne olarak ne vicdanima sigar nede insanligima ben dogum yapnc oyle kzimi kucagima alip eve gelenlerden degilim kuvezde biraktim bir ay bos eve geldim yeni yeni gelisiyo tutupta krese veremem suan da buyusun zaten caliscam kendi annem yanimda olsa birakirim sut sagar koyarim eve ama krese guvenemiyorum gece nöbete kalinca gecemi birakm krese gecede 4 kere emiyo biraz mantık lufen

Burda baska bi konu acsaydim prematüre dogup.bir ay kuvezde kalan kizimi henuz gelismeden memeden kesip.krese verdim yazsaydim ozamanda nasil.annesin yorumlari gelirdi eminim gece nobete kaliyorum calisirken gun aşırı yeri geliyo gece acik.kres varmi gece kim.bakicak kizima sabah kadar babasimi bakicak evde o nasil ise gidicek uykusuz ozaman

Hala bi kadin baskasinin evine tamah ediyo.diyosun esimin ailesi haksiz miras paylastiriyo hayattayken esim hakkini istiyo ayirt ediliyo diye uzuluyo ok

Hala bi kadin baskasinin evine tamah ediyo.diyosun esimin ailesi haksiz miras paylastiriyo hayattayken esim hakkini istiyo ayirt ediliyo diye uzuluyo ok
Ee sen evi nasıl alacağız diye mi yoksa eşim üzülüyor ne yapacağım diye mi soruyorsun? benim gördüğüm evi boşverin diyenlere 'eşim üzülüyor' diyip durmuşsun. Eşine ya maddi olarak destek çıkacaksın, ya ailesini artık kafasına takmamasını sağlayacaksın, ya da kv neden ev vermiyor diye huzursuzluk yaratıp duracaksın. 3 seçeneğin var. Üçüncüsünü tercih edersen eşin daha çok üzülür. Madem o kadar hassassın eşinin ailesine olan duyguları konusunda....

Bakın konu sahibi ne yazmış okuyun!
Kime kadrolu neye kadrolu.
Konu sahibi çok tutarsız her yorumunda.

Sürekli ev ev ev de ev derseniz. İnsanın vereceği varsada vermez.
İstanbuldaki ev satılmaz kayınlarınız sattırmamakta haklı.
Kv ile 2 yıl yaşayıp beraber çalışıp kredi çekip ev alabilirdiniz. Sizin nerenizden tutsam elimde kalıyor.
Yorumlarınız cevaplarınız hep bir tutarsız ve boşluk içinde.
Sizi çözemedim.

Evli değilim. Ama eşimin ailesi size ev alcaz derse hayır demem. Durumları müsaitse almasına memnun olurum. Durumları varken almıyorlarsa onların bilecegi iş bende buna sinir olursam mesafeli davranırım.
Siz okunanları anlamıyorsunuz bence. Yazdıgım mesajı bile görmezlikten gelmişsiniz. Ev ev diye diretmeniz itici gözüküyor.

Gerçekten sorunlu birisiniz. Bir kere anlama probleminiz var ya da anlamak istememe bilemiyorum. Beni burda çileden cıkardınız . O kadar yorum yapılmıs ve %99 ev diye direttiğinizi bunu yapmanızın yanlıs ve kötü gözüktüğünü söylemiş. Herkes size sinir oluyorda ondan mı böyle yapıyor? Yazdıklarınıza bakınca her şey cok bariz ortada.

Anne baba ölmeden mal derdine düşmüşsünüz. Kendinizi bu yazdıklarımdan farklı biri olarak görüyorsanız anlama sorununuzun dısında kendinizi ifade etme sorununuzd ortaya çıkıyor.

Mune yorum yaptin mi bilmiyorum ama bu konudaki yorumunu merak ediyorum ne düşünüyorsun

Merhabalar geceden beri yorumlari okuyorum istanbulda cok ünlü bir hukuk bürosunda avukatim sinirden patliycam sizler nasil insanlarsiniz yorum yapan cahil cuheyla neden insanlari yanlis yonlendiriyorsunuz insanlarin eksileriyle dalga geciyorsunuz resmen konu sahibi sabriniza hayran kaldik esimde bende ikimizde avukatiz ikide cocugumuz var ve size yardimci olmak icin burdayim nedemek ayrim anne bana ebeveyn kafasina estigi gibi ölmeden miras paylastiramaz bunun bir cezasi var eşiniz tutarli bir adam oldugu için bu haksizliga göz yummuyor tebrik ediyoruz abilerine esinizin hakkini verip esinizi ayiramaz anne baba bunla ilgili kanun var insanlar haklarini ariyorlar siz bir grup zübbe cikip belesci yazıyorsunuz ne haddinize anne bana suan suç işliyor miras kaciriyor esinizden ilerki donemde anne baba vefatinda esinizin hakki olan mali yalnizca diger kardesler almis olcak bunun dinen de hukukende yeri yok sizi esinize desteginizsen dolayi ayrica prematüre dogan evladinizi krese ne oldugu belli olmayan yerlere vermediginiz icin ayrica tebrik ediyorum annelik bu olmali zaten ki evlatlarimiz bizim icin herşeyden once gelmeli dogru yoldasiniz bu konuda konu sahibinin vicdanli oldugunu burdan anliyoruz zaten 18 yillik avukatlik hayatimda cocuklarini para icin onun bunun eline birakip heba eden cok dava gordum bebek gelişimi icin herseyden once anne sutu konu sahibi bunun egitimini almis yillarca kime ne anlatiyorsunuz esinize gelince bu tavrindan vazgecmeyerek hakkini aramayi surdursun her evlat birdir kanun esine kizmislar vs gibi şeyleri dinlemez eşinizin dava acma hakki bulunuyor yüzde yuz hakli olarak ve kardeslerine verilen tapularin iptalini nasil sagliyacagini size ozelden anlaticam burda asil olayi karistiran abileri ailesinin beynini yıkiyarak esinizi mirastan haklarindan mahrum ettiriyorlar nasil bi konusma yaptilar ailesine esinizin bilemiyorum ama etkili olmus anne baba bir evladina ev alip tapusunu veriyorsa bu SUÇ diger evladin hakkini yiyemez cani oyle istiyor diye miras hukuku denen birşey var bence burda daha fazla cahil insanlarla sinirlerinizi bozmayin size yapmaniz gerekenler konusunda yardimcı olacagim guzel kızinizada benden öpücükler insallah gelisimini bir sıkinti yasamadan tamamlar.sizlere gelince kim oluyorsunuzda insanlarin yasantilarini bilmeden anlamadan yargiliyorsunuz hemde kustahlasarak sonra vay efendim eşim dövüyor aldatiyor sizlere iyi tahammül ediyor eşleriniz insanlari yanlis yonlendirerek huzurlarini kacirmakta adil bi davranis degil dün geceden beri kadin ne anlatiyor sizler neler yazıyorsunuz küstahlik ve şımarıkliktan baska birsey degil bu. Size özelden yardımci olmak isterim burda sinirlerim zıpliyor insanlara kusura bakmayinda tutamadim artik kendimi

Insanlar okuduklarini bile anlamiyorlar artik yedikleri gidalardan olsa gerek saniyorum konu sahibi hanımefendi neler yaziyor sizler neler diyorsunuz yazılan ile yapilan yorumlar tamamen bir birinden farkli kendinize gelin bayanlar konusu saptiriyorsunuz baska bir tarafa cekiliyor konu

Merhabalar evt geceden beri benimde sinirlerim zipladi ben ne anlatiyorum insanlar neler yaziyor cvp verme geregi bile duymuyorum insanlara artik tesekur ederim konuyu dogru anladiginiz ve yardiminiz icin ozelden yaziyorum size simdi burda daha fazla durmanin bi mantigi yok haklisiniz

Keske Türkçe yazsaydınız.

Her şeyi geçtim de bir avukatın bu kadar kötü Türkçe ye sahip olması beni cidden üzdü. O kadar cok hata var ki yazınızda...

+1
sabahtan beri konusahibini sinir ettiler helal olsun yazmaniz cok iyi oldu. ben sunada karsi degilim bazilari demis esine guvenmiyor ailesi o zaman kira yardimi yapilir. bu isten kimsede zararli cikmaz. en iyisini siz soylediniz Mune ablanin yorumunu bende merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…