Evlat ayrimi kizlar yardimm edin

Görüşmeyi kesmelimiyiz

• Evet

OY: 28 58,3%
  • Hayir

OY: 20 41,7%

• Ankete Katılan
    48
  • Anket Kapalı .
Her evde sevilmeyen değersiz bir evlat vardır bu evinkide sizin esinizmis ....malesef ...alsalar alırlardi zaten...susun ve görüşmeyin

Maddiyatcimi biz evlat ayrimindan bahsediyoruz maddiyatci olsak benim.ailem dukkan acsin diye esimi 120 bin lira vermezdi kendi birikimimle araba almazdim esime sanirim

Hic dusundunuz mu kendi ailesi bu kadar zenginken esinize neden 120 bin verip, dukkan acmamislar? Bu dukkan batmis. 120 bin cope gitmis. Daha oncede esiniz buyuk meblaglar kaybedip ailesini hayal kirikligina ugratmis olabilir.

Boşver kendi yağında kavrul.. kirasını ödemeyi talep etseniz zorlanıyoruz desteğe ihtiyacımız var diyip

Boşver kendi yağında kavrul.. kirasını ödemeyi talep etseniz zorlanıyoruz desteğe ihtiyacımız var diyip
Dedi esim gecinemiyorum kirama destek olun dei biz olamayiz dediler

Mersine taşının bence eşiniz asgari ücretle bir işe girer siz çalışırsınız bebeğe de anneniz bakar. Bakıcı derdi de yok mis gibi. Niye bu çözümü onerenlere cevap yazmiyorsunuz?

Eşinizin ailesinin böyle bir zorunluluğu yok. Alacağız diyip almamaları kendi ayıpları o ayrı. Kendiniz biriktirin, alın o kadar istiyorsanız. Buna güvenip evlenmeniz hata, ayrıca çocuğu göstermemek ne? Canınız sıkkın olduğu için görüşmeme düşüncesi mantıklı geliyor olabilir, ancak değil

Bunun cimrilikle filan alakasi yok ayni durumda bir yakinimiz var ama kendi ogullari sorumsuz birisi onlarda ayni sizin gibi yardimi kestiler kactane dukkan batirdi ev istiyolar onuda satar bnlar biraz akillansin die yardim yapmiolar... iki ogluna alip size almadiysa ben altinda bise ararim karsi tarafida dinlemek onemli ayrica nedemek ev al bize almasinlar siz borcunuzu odeyin kendiniz alin illaki oldugunde mal oaylasimi olcak size kalan kali

Diğerlerine alıp sana almadılarsa sana güvenmiyorlar demek ki mutlaka birmolay yaşamışsınızdır

Ben kizim kucuk oldugu icin calisamiyorum universite mezunuyum hemsireyim ama kizim cok kucuk henüz bakiciya guvenemiyorum
İyi de insanlar 3 aylık bebeklerini bırakıyorlar onlar anne değil mi?
Bu bir bahane olmamalı konu sahibi bakıcı yoksa kreş var her yerde kameralar var üstelik.
Geçinemiyorum deyip de çalışmayan kadınları anlamıyorum.

Konu sahibi benim dedem bizi evinde oturttu senelerce kira vermedik.Ama sonunda ne oldu babam hiçbi şeyin sahibi olamadı bir kuruş birikimleri yok çünkü hep babasının malına güvendi.
Bence eşinin ailesi eşine güvenmiyor dükkan batırdığı için.
Bir de zaten tapuyu vermeyeceklermiş sizin olmayacak ki o ev bir de hep minnet edeceksiniz.
Ben senin yerinde olsam çalışır kredi çeker evimi alırdım.
Ankara da semtine göre uygun evler de var 150 bine hatta 100 bine bile ev var İstanbul gibi değil.
Dükkana verilen 120 binle bile ev alabilirdiniz çok yazık olmuş.
Ha bak ama şu var kv yi kp yi sevmiyorsan bu harika bi fırsat olur mesafe koymak için

evi mevi boş verin de gerçekten evlat ayırımı yapıyorlarsa eşiniz de siz de o aileyi tamamen silin. Evi de kendiniz alırsınız Allah büyük.

Mersine taşının bence eşiniz asgari ücretle bir işe girer siz çalışırsınız bebeğe de anneniz bakar. Bakıcı derdi de yok mis gibi. Niye bu çözümü onerenlere cevap yazmiyorsunuz?
Evt en mantiklisi bu sanirim tesekkur ederim

ne ayıp baba bana ev alın demek, adamın malıa kime verir verir ama siz bunu sorgulayamazsnız ve bana ev al diyemezsiniz ancak görüşmezsiniz olur biter

Hayir sevmiyo degilim.sadece anlam veremiyorum.neden boyle ayrim yapildigina

Bugun babasi esimin yanina ugramis cay içmeye esim babasi tekken konusmus annesi yokken yaninda kayinpederime sormus niye satmiyoruz ordaki evi burdan 4 ev alirsin demis kayin pederim iyidir yani cin fikirli degildir ogluna anlatmis abilerin sattirmiyor o ev satilmiycak ora bizim guvencemiz ilerde diyomus diger iki oglu oyuzden kayin babamda satmiyormus kayin validemde diger iki oglunun rizasi yok diye kayin babama satma diyomus kayin babam ogluna bugun saticam yoksa durumunu goruyorum demis esim az once geldi anlatti simdide esim abilerine sinirden ölüyor

Kamera olsa nolur cocuguma zarar geldikten sonra hergun bakici vakalarini duyup izliyoruz ben bi hemsireyim yeni dogan yogunbakim cocuk bolumu ile karsi karsiyaydi servislerimiz bskicin dusurup dovdugu kac vaka geliyordu yogun bakim unitesine her hafta benim kizim.zaten kucuk erken dogdu biraz daha gelisip buyumesi lazim ben ona evde ozel olarak bakiyorum emziriyorum memeden kesince tam gelisimi geriliycek anne sutuyle gelisicek çünkü keyfimden degil ok

evi mevi boş verin de gerçekten evlat ayırımı yapıyorlarsa eşiniz de siz de o aileyi tamamen silin. Evi de kendiniz alırsınız Allah büyük.
Evt gercekten evlat ayrimi yapiyorlar esim 13 yasindan beri hep calismis yeri gelmis eve para vermis sigarası dahi yok cok temiz kalpli biridir esim ve cok duygusal oyle ailesine bi zarari fln olmamis bugune kadar tek sanssizligi batan dukkan oldu oda devraldigi kisi tarafindan kandirildi okadar arastirmasina ragmen ama ayrim ne icin onu cozemedik esim bi ara evlatlik olduğunu dusunuyordu neyseki o psikolojiden cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…