- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
nasil bir hemiresniz anlmadim cakma galibaCalisma konusunu suan düşünmüyorum kizim emdigi icin bu fikirdede sabitim kizim herseyden onemli prematüre dogan bi bebek ve emerek gelisicek basks yolu yok ki emmezse hic gelisemiycek ozaman zaten torununu cok sevip dusunen insanlarda emmeyi biraksin gelismesin git calis diycekse yuh yani artik
Fikir veren bir kac kisi var cogunluk fikir vermiyo ters ters yargilamaya calisiyor insanlar tanimadiklari insanlara ne kadar kinli ve hirsli anliyamadim suan okumadan etmeden yazdiklarimi sen kotusun beleş cisin demek nedir yani ben ne yazip.anlatiyorum insanlar konuyu nasil nereye cekmeye calisiyor fikir istiyorum dedim evt on yargili yorum veya eleştiri degil elestirininde bi ölçüsü olmali belesci uyanik gibi argo kelimeler yazilmasindaki amac ne icinsen güya fikir ayiriyorsun. yazanlarada durmadan ters cevap veriyorsun
Kiziniz kac kilo dogdu benimki 1600 gramnasil bir hemiresniz anlmadim cakma galiba
benim kizim emmedi masallah boyu posu kilosu yerinde. herseye bir bahane ürtetmeyin.calismak istemiyorsa canin ozaman para sktisinda katlancan. bukdar net.
bak kardes konu bu degil tamam mi.ozaman dogurmasaydin.paran yoksa dogurma haa tabi korundund oldu yinede tipik cevapKiziniz kac kilo dogdu benimki 1600 gram
Evt cakma hemşireyim hemde kadrolo hemde fakültede gorev yapmisnasil bir hemiresniz anlmadim cakma galiba
benim kizim emmedi masallah boyu posu kilosu yerinde. herseye bir bahane ürtetmeyin.calismak istemiyorsa canin ozaman para sktisinda katlancan. bukdar net.
sen dogurma cnm kimin ne olcagi belli olmaz ben durumun kotuylen dogurmadim zaten dukkanimiz varken dogurdum cocugumu ok sende zeka geriligimi var bana biraz oyle geldibak kardes konu bu degil tamam mi.ozaman dogurmasaydin.paran yoksa dogurma haa tabi korundund oldu yinede tipik cevapbunlari birak.sana kimse ev almak zorunda degil. ayrimcilikmi yapiyor elini ayagini cek gidip gelme bayram seyran haric bitti.
Birader flnda yazarsin sen birazdan kardes ne yaabak kardes konu bu degil tamam mi.ozaman dogurmasaydin.paran yoksa dogurma haa tabi korundund oldu yinede tipik cevapbunlari birak.sana kimse ev almak zorunda degil. ayrimcilikmi yapiyor elini ayagini cek gidip gelme bayram seyran haric bitti.
benim 2 evladim var. kimseyede muhtac degilim evim var barkim var kazandik aldik.cok cahilsin büyüde gel sen. iyi gecelersen dogurma cnm kimin ne olcagi belli olmaz ben durumun kotuylen dogurmadim zaten dukkanimiz varken dogurdum cocugumu ok sende zeka geriligimi var bana biraz oyle geldi
Evin barkin bi depremle bi yanginla gider bi hastalikta bi felcte calisamaz olursun alma mazlumun ahini cikar aheste aheste sanada iyi gecelerbenim 2 evladim var. kimseyede muhtac degilim evim var barkim var kazandik aldik.cok cahilsin büyüde gel sen. iyi geceler
Evin barkin bi depremle bi yanginla gider bi hastalikta bi felcte calisamaz olursun alma mazlumun ahini cikar aheste aheste sanada iyi geceler
Dusmez kakmaz bir allah evin var barkin guvenme guzelligine bir sivilce yeter guvenme malins bir kivilcim yeter kendini begenmis sendeEvin barkin bi depremle bi yanginla gider bi hastalikta bi felcte calisamaz olursun alma mazlumun ahini cikar aheste aheste sanada iyi geceler
ev diye agliyan sensin ben degil. inan yorumlarin cok sacma...Evin barkin bi depremle bi yanginla gider bi hastalikta bi felcte calisamaz olursun alma mazlumun ahini cikar aheste aheste sanada iyi geceler
Tesekur ederim dedik lerinizi dikkate alicamCnm. Bu konu seni epey germiş anlaşılan. Minik bebeğin etkilenir senden, stres olmamaya çalış. Sabır diyeceksin başka çaren yok.
Eşine söyle, geçsin babasının karşısına konuşsun güzelce, halini arz etsin, desin ki, evlatlıkmı aldınız beni, öyleyse itiraf edin artık desin, biraz duygusal bağlasın. En azından ev satılana kadar, biraz destek olsunlar. Sizi ayırmaları olmaz hem çok günah. Bu durumu eşinden başkası düzeltemez.
Sevgiler...
Ya sen bi git ya on yargin egon tavan yapmis senin sen bana yorum yapmak zorunda degilsin cik.formumdan egonu terbiye et onceev diye agliyan sensin ben degil. inan yorumlarin cok sacma...
Senin anne oldugundzn hatta evli oldugundan şüphe ediyorum suan bi psikiyatri arkadasim var ozelden numarasini atarim ilgilrnir slmimi soyle seninleYa sen bi git ya on yargin egon tavan yapmis senin sen bana yorum yapmak zorunda degilsin cik.formumdan egonu terbiye et once
Senin anne oldugundzn hatta evli oldugundan şüphe ediyorum suan bi psikiyatri arkadasim var ozelden numarasini atarim ilgilrnir slmimi soyle seninle
Evet zorunda degiller de niye vermezler ki valla ben anlamiyorum cidden yani kafam basmiyor. Benim oturdugum ev disinda bir evim daha olacak da ben cocugumun kirada yasamasina goz yumacagim asla yapmam. Bazi anne babalari anlamiyorum. Diyorlar ya Allah hayirli evlat nasip etsin diye ayni zamanda hayirli anne baba olmayi da nasip etsin.Eşimin ailesi trilyonluk da olsa diğer çocuklarına Harika evler de versele bana vermek zorunda değiller.
Valla helal.olsunnEvet zorunda degiller de niye vermezler ki valla ben anlamiyorum cidden yani kafam basmiyor. Benim oturdugum ev disinda bir evim daha olacak da ben cocugumun kirada yasamasina goz yumacagim asla yapmam. Bazi anne babalari anlamiyorum. Diyorlar ya Allah hayirli evlat nasip etsin diye ayni zamanda hayirli anne baba olmayi da nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?