Evlat ayrimi kizlar yardimm edin

Görüşmeyi kesmelimiyiz

• Evet

OY: 28 58,3%
  • Hayir

OY: 20 41,7%

• Ankete Katılan
    48
  • Anket Kapalı .
nasil bir hemiresniz anlmadim cakma galiba
benim kizim emmedi masallah boyu posu kilosu yerinde. herseye bir bahane ürtetmeyin.calismak istemiyorsa canin ozaman para sktisinda katlancan. bukdar net.

F
sen güya fikir ayiriyorsun. yazanlarada durmadan ters cevap veriyorsun
Fikir veren bir kac kisi var cogunluk fikir vermiyo ters ters yargilamaya calisiyor insanlar tanimadiklari insanlara ne kadar kinli ve hirsli anliyamadim suan okumadan etmeden yazdiklarimi sen kotusun beleş cisin demek nedir yani ben ne yazip.anlatiyorum insanlar konuyu nasil nereye cekmeye calisiyor fikir istiyorum dedim evt on yargili yorum veya eleştiri degil elestirininde bi ölçüsü olmali belesci uyanik gibi argo kelimeler yazilmasindaki amac ne icin

benim kizim emmedi masallah boyu posu kilosu yerinde. herseye bir bahane ürtetmeyin.calismak istemiyorsa canin ozaman para sktisinda katlancan. bukdar net.
Kiziniz kac kilo dogdu benimki 1600 gram

Emzirmeden ne yapim formul mamami verimyada inek sutümu verim prematüre bebege

Kiziniz kac kilo dogdu benimki 1600 gram
bak kardes konu bu degil tamam mi.ozaman dogurmasaydin.paran yoksa dogurma haa tabi korundund oldu yinede tipik cevap bunlari birak.sana kimse ev almak zorunda degil. ayrimcilikmi yapiyor elini ayagini cek gidip gelme bayram seyran haric bitti.

Evt cakma hemşireyim hemde kadrolo hemde fakültede gorev yapmis

bak ne demişsiin!

cccnil dedi:
Evt hirsliyim sirf oglu yaninda olsun diye ailemle ayni sehirde olmiyalim.diye beni mersinde isimden çıkarıp babamin verdigi evi ters teptirip bizi buraya getirip kiraya attilar ne haliniz varsa gorun der gibi cocuguma annem bakıcakti ve calismaya devam edicektim butun duzenimizi bozdulsr bu sıkinti onlar yuzunden çekiliyor bi yerde de..

..... Size kolay gelsin hayatta. İyi geceler

bak kardes konu bu degil tamam mi.ozaman dogurmasaydin.paran yoksa dogurma haa tabi korundund oldu yinede tipik cevap bunlari birak.sana kimse ev almak zorunda degil. ayrimcilikmi yapiyor elini ayagini cek gidip gelme bayram seyran haric bitti.
sen dogurma cnm kimin ne olcagi belli olmaz ben durumun kotuylen dogurmadim zaten dukkanimiz varken dogurdum cocugumu ok sende zeka geriligimi var bana biraz oyle geldi

Birader flnda yazarsin sen birazdan kardes ne yaa

sen dogurma cnm kimin ne olcagi belli olmaz ben durumun kotuylen dogurmadim zaten dukkanimiz varken dogurdum cocugumu ok sende zeka geriligimi var bana biraz oyle geldi
benim 2 evladim var. kimseyede muhtac degilim evim var barkim var kazandik aldik.cok cahilsin büyüde gel sen. iyi geceler

benim 2 evladim var. kimseyede muhtac degilim evim var barkim var kazandik aldik.cok cahilsin büyüde gel sen. iyi geceler
Evin barkin bi depremle bi yanginla gider bi hastalikta bi felcte calisamaz olursun alma mazlumun ahini cikar aheste aheste sanada iyi geceler

Evin barkin bi depremle bi yanginla gider bi hastalikta bi felcte calisamaz olursun alma mazlumun ahini cikar aheste aheste sanada iyi geceler
Dusmez kakmaz bir allah evin var barkin guvenme guzelligine bir sivilce yeter guvenme malins bir kivilcim yeter kendini begenmis sende

Cnm. Bu konu seni epey germiş anlaşılan. Minik bebeğin etkilenir senden, stres olmamaya çalış. Sabır diyeceksin başka çaren yok.

Eşine söyle, geçsin babasının karşısına konuşsun güzelce, halini arz etsin, desin ki, evlatlıkmı aldınız beni, öyleyse itiraf edin artık desin, biraz duygusal bağlasın. En azından ev satılana kadar, biraz destek olsunlar. Sizi ayırmaları olmaz hem çok günah. Bu durumu eşinden başkası düzeltemez.
Sevgiler...

Tesekur ederim dedik lerinizi dikkate alicam

Ya sen bi git ya on yargin egon tavan yapmis senin sen bana yorum yapmak zorunda degilsin cik.formumdan egonu terbiye et once
Senin anne oldugundzn hatta evli oldugundan şüphe ediyorum suan bi psikiyatri arkadasim var ozelden numarasini atarim ilgilrnir slmimi soyle seninle

Senin anne oldugundzn hatta evli oldugundan şüphe ediyorum suan bi psikiyatri arkadasim var ozelden numarasini atarim ilgilrnir slmimi soyle seninle

Bu nasıl konusma içinize ergen kaçmış gibi. Yorum yazmayacagım dedim dayanamıyorum. Rica etsem mesajlarınızı bastan okur musunuz? İnanın baskası yazmıs gibi okuyunca anlayacaksınız ne demek istediğimi.

Eşiniz 13 yasından beri calışıyormus yani varlık içinde yokluk cektiriyorlarmıs. Eşiniz çoktandır ailenizin bu durumun farkındadır. Sebebi belli olmayan nedenlerden ötürü eşinize güvenmiyorlar ya da dediğiniz gibi evlat ayrımı yapan iğrenç insanlar.

Suan yasanan zorluklara geçiyorum.
-Bebeğinizden dolayı çalışma imkanınız yok.
-Eşinizin saat olarak daha uygun bir işe girme imkanı yok(maaştan dolayı).
-Kp ev almıyor kiradan kurtulma durumunuz yok.

Şimdi anlattığına göre eşin hakkında fikrimi paylaşıyorum. ( ön yargı değil senin anlattıklarından çıkardıklarım )
-Eşin 13 yasınsan beri calısıyor ( Yani 13 yasında bırakmıs ailesinden bir şey beklemeyi)
-Evleniyor ve baslıyor ev benimde hakkım demeye.( Burdan kp ve kv gelin ev diye tutturdu düşünüyor)
- Ailen eşine 120bin tl para veriyor ve bu parayı batırıyor.( herkes işi tutturucak diye bir şey yok hayat insanın basına her şey gelebilir. Ama ailesine karsı güven sarsıcı bir durum.)

Sonuç olarak kv ve kp bu evin cok dillendirilmesinden rahatsız olmus ve sizi ev meraklısı görmüş. E zaten sana olan güven kalmamıs eşinde iş batırınca ona da güven kalmamıs. Havaya para mı sacayım diye düşünmüş olabilir. ( Bunu düşünmekte haklı demiyorum. Parası varsa sizin zor durumunuzda destek olabilir ama olmak zorunda da değil. Desteği göremediğiniz için aranıza mesafe koyabilirisiniz. Kızınızı göstermemek ise size kalmıs bir durum( Ama bunu kızınıza yapmaya hakkınız oldugunu düşünmüyorum.)

Not : Tek çare Mersin'e ailenizin yanına dönmek gibi gözüküyor. Kızınıza anneniz bakar, sen ve eşin çalışırsınız. Kendi imkanlarınızla da ev alırsınız.

Eşimin ailesi trilyonluk da olsa diğer çocuklarına Harika evler de versele bana vermek zorunda değiller.
Evet zorunda degiller de niye vermezler ki valla ben anlamiyorum cidden yani kafam basmiyor. Benim oturdugum ev disinda bir evim daha olacak da ben cocugumun kirada yasamasina goz yumacagim asla yapmam. Bazi anne babalari anlamiyorum. Diyorlar ya Allah hayirli evlat nasip etsin diye ayni zamanda hayirli anne baba olmayi da nasip etsin.

Valla helal.olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…