Bebde sizi oglum olsa gelin olarak.almazdim on yarginizdan dolayiEvlenirken cok beklenti içine girmişsiniz.
Diğerlerine almışlar size neden almamışlar? Bende almazdım size ev. Çok uyanık davranışlar sergiliyorsunuz, hoş gözükmüyor. Eminim kp ve kv bunu daha net görmüştür ondan alcakları varsada almıyorlardır.
Ayrıca torunlarını görebilmek için size ev mi almaları gerekiyor? Çok saçma kimse size ev almak zorunda değil.
aynen cok zenginler cok zenginler eee sana ne bir gelin olarak bundan demi?sanki kazanırken beraber kazandıda ev istiyor.alir almaz o kendi bilcekleri işEvlenirken cok beklenti içine girmişsiniz.
Diğerlerine almışlar size neden almamışlar? Bende almazdım size ev. Çok uyanık davranışlar sergiliyorsunuz, hoş gözükmüyor. Eminim kp ve kv bunu daha net görmüştür ondan alcakları varsada almıyorlardır.
Ayrıca torunlarını görebilmek için size ev mi almaları gerekiyor? Çok saçma kimse size ev almak zorunda değil.
Ozama cocuk benim koca benim ister gosteririm ister gostermem kimseye zorla cocufu gosrermek zorunda degilm banane onlardan hasta olduklarinda bakmak zorunda degilim onlarmi benim ailem degiller benim de boylemi demem gerekiyor sizin mantiginiza goreister evlat ayrimi yapar yapmaz o ayrı konu. size kimse ev almak zorunda değil. çalişin alın başkalarına yalvaracağiniza. hayatta minnet dahi etmezdim. alacakları varsa zaten alırlardı. gencsınız madem düğün borcunuzda vardi cocuk yapacagınıza biraz calışıp kendi emegınızle evinizi alsaymişsiniz.kimse size ev almak zorunda değil
yapma bukadar kolay...kendini kulandırıyorsan sorun sende kvdende değil. zorla yap yardım et diyen yok. sende kesinlikle beklentiye girme ev alcaklar diyeBen cok uyanigim madem neden peki kaynanam iyi gununde gelinlerini cagirip onlarla geziyoda nezaman hasta olsa tansiyonu ciksa gelip bende kaliyo ben bakiyorum evi temizlenicek beni cagiriyo misafiri gelicek yardima beni cagiriyo ameliyat oldu bir ay ben baktim yataktan gic kalkamadi siz dusunun gelinleri bir gün bakmadi utu yapilcak haftalik beni çağırıyor hepsindede gidiyorum esimin ailesidir yaslilar diye günü oluyor her ay herseyini ben yapiyorum gidip bi kucagimda kizim bi elimde isler benmi uyanik oluyorum bu durumda seker hastaai hergun tatli seyler yiyor dayanamiyo surekli beni cagiriyo sekerime bak diye giderim her zaman her cagirdiginda büyük gelinleri ben aileye girmeden küsmüş görüşüyorlar evine adim attirmiyo k.v demi uyanik diyorsunuz bilip bilmeden iste neyse bunlari allah biliyo biz sadece ayrima kiziyoruz oda esim uzuluyor yetisemiyor diye nedemis hz. Muhammet komşusu ac ken tok yatan bizden degildir bizde mecburlar zorla alsinlar demiyoruz kimseye ama oglu bukadar zir durumdayken orali olmamasina uzuluyoruz benimde kizim var kizim cok sıkışık olsa benim icim rahat etmezdi
Cocugu allah veriyor oyle kafamiza gore olmuyo ablam kordonlari bagli oldugu halde hamile kaldi onu allah verir kimidene vermez ne yaparsa yapsin oyuzden kafamiza gore cocuk olmuyo yaniister evlat ayrimi yapar yapmaz o ayrı konu. size kimse ev almak zorunda değil. çalişin alın başkalarına yalvaracağiniza. hayatta minnet dahi etmezdim. alacakları varsa zaten alırlardı. gencsınız madem düğün borcunuzda vardi cocuk yapacagınıza biraz calışıp kendi emegınızle evinizi alsaymişsiniz.kimse size ev almak zorunda değil
sen zaten bakmak zorunda değilsin.anneye babaya evlat bakmak zorunda yani eşin :) hastaysa hasta.madem ayrımcılık yapıyor bakmıcan kardeşim senin problemin değil ki:) kendi saflıgın. niye yardim ediyorsun belki ev alırlar ümidiyle mi. unut onlari. kime yedırdıyse o baksin.Ozama
Ozama cocuk benim koca benim ister gosteririm ister gostermem kimseye zorla cocufu gosrermek zorunda degilm banane onlardan hasta olduklarinda bakmak zorunda degilim onlarmi benim ailem degiller benim de boylemi demem gerekiyor sizin mantiginiza gore
herseyede masallah bir bahanen var.ne olurs olsun hic ama hic kimseden kendi annen baban dahil bir beklentiye girme. sen belli ev alcaklar ümidiyle evlenmişsin almayımcada moralın bozuldu. ayrımcılık yapıyorsalarda bakma kardeşim eltilerın baksın. bakmıyorlarsada senin derdin değil ki...Cocugu allah veriyor oyle kafamiza gore olmuyo ablam kordonlari bagli oldugu halde hamile kaldi onu allah verir kimidene vermez ne yaparsa yapsin oyuzden kafamiza gore cocuk olmuyo yani
Ev umuduyla degil ben hemsireyim ya hastaliginda oyuzden cagiriyo islerindede cagirinca gelemem diyince arkamdan konuşuyor oda kulagima geliyor uzuluyorum bu kez insanlar beni kotu biliyorsen zaten bakmak zorundacagiri.anneye babaya evlat bakmak zorunda yani eşin :) hastaysa hasta.madem ayrımcılık yapıyor bakmıcan kardeşim senin problemin değil ki:) kendi saflıgın. niye yardim ediyorsun belki ev alırlar ümidiyle mi. unut onlari. kime yedırdıyse o baksin.
kötü ol ne olacak?iyi oldunda ne olduArayip cagirdiginda gelemem diyincede ben kotu gelin oluyorum bukez
insanlarin ne dedıgın önemi yok. ben olsam gitmem. istediğini konuşsun cokta tınE
Ev umuduyla degil ben hemsireyim ya hastaliginda oyuzden cagiriyo islerindede cagirinca gelemem diyince arkamdan konuşuyor oda kulagima geliyor uzuluyorum bu kez insanlar beni kotu biliyor
Dogru iyi oldumda nolduki uc yildir hizmetciliklerini yaptirdilarkötü ol ne olacak?iyi oldunda ne olduistedğini desin
Ben cok uyanigim madem neden peki kaynanam iyi gununde gelinlerini cagirip onlarla geziyoda nezaman hasta olsa tansiyonu ciksa gelip bende kaliyo ben bakiyorum evi temizlenicek beni cagiriyo misafiri gelicek yardima beni cagiriyo ameliyat oldu bir ay ben baktim yataktan gic kalkamadi siz dusunun gelinleri bir gün bakmadi utu yapilcak haftalik beni çağırıyor hepsindede gidiyorum esimin ailesidir yaslilar diye günü oluyor her ay herseyini ben yapiyorum gidip bi kucagimda kizim bi elimde isler benmi uyanik oluyorum bu durumda seker hastaai hergun tatli seyler yiyor dayanamiyo surekli beni cagiriyo sekerime bak diye giderim her zaman her cagirdiginda büyük gelinleri ben aileye girmeden küsmüş görüşüyorlar evine adim attirmiyo k.v demi uyanik diyorsunuz bilip bilmeden iste neyse bunlari allah biliyo biz sadece ayrima kiziyoruz oda esim uzuluyor yetisemiyor diye nedemis hz. Muhammet komşusu ac ken tok yatan bizden degildir bizde mecburlar zorla alsinlar demiyoruz kimseye ama oglu bukadar zir durumdayken orali olmamasina uzuluyoruz benimde kizim var kizim cok sıkışık olsa benim icim rahat etmezdi
Ozama
Ozama cocuk benim koca benim ister gosteririm ister gostermem kimseye zorla cocufu gosrermek zorunda degilm banane onlardan hasta olduklarinda bakmak zorunda degilim onlarmi benim ailem degiller benim de boylemi demem gerekiyor sizin mantiginiza gore
Evt hirsliyim sirf oglu yaninda olsun diye ailemle ayni sehirde olmiyalim.diye beni mersinde isimden çıkarıp babamin verdigi evi ters teptirip bizi buraya getirip kiraya attilar ne haliniz varsa gorun der gibi cocuguma annem bakıcakti ve calismaya devam edicektim butun duzenimizi bozdulsr bu sıkinti onlar yuzunden çekiliyor bi yerde deSizin kötü biri olduğunuzu söylemiyorum. Sadece kendinizi ifade etme durumunuz farklı. Elbette herkes ister para varken rahat edebilmeyi. Ama vermiyorlar napıcaksınız? Zorla mı alıcaksınız? Alamadığınız zaman cezalandırcak mısınız? Bunun yanlıs oldugunu söylüyorum.
Sizin aileniz değil ama eşinizin annesi ve babası. O kadar hırslanmıssınız ki onlara karsı kendinizi kaybetmişsiniz. Ben kendi adıma özür dilerim gönlünüzü hoş edicek , sadece kv kp suclayıcı yorum yapmadıgım için. Nasıl isterseniz öyle yapın bir daha sizin konularınıza yorum yazmam zaten. İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?