Evlat ayrimi kizlar yardimm edin

Görüşmeyi kesmelimiyiz

• Evet

OY: 28 58,3%
  • Hayir

OY: 20 41,7%

• Ankete Katılan
    48
  • Anket Kapalı .
Mersine gidin orda asgari ücrete işe girsin kocan. Çözüm varmış sizde uygulayın. Kv kp ye de mesafenin allahını koymuş olursun böylece.

Mersine gidin orda asgari ücrete işe girsin kocan. Çözüm varmış sizde uygulayın. Kv kp ye de mesafenin allahını koymuş olursun böylece.
Esimle konusucam bunlari tesekur ederim

Yeni dogan yogun bakim kadrolu hemsireydim cnm memleketimde

Anlamadım?
Memleketimde kadroluyum ne demek, devlet memuru her yerde kadroludur zaten, tayin ister istediğin yerde mesleğini yaparsın, hemşireye her yerde ihtiyaç var ki ankara diyosun,hem de yenidogan hemşiresi

Baslikta ne yaziyor evlat ayrimi...kocamin ailesi ev almiyor değil.. bazi insanlar o kadar ağır yorum yapmış ki sanki konu sahibini ev delisi para delisi gibi göstermişler...
Konu sahibinin tabiki avukatı degilim ama yanlış anlaşıldığını dusunup uzuldugum icin bu yorumu yapıyorum
Eşinin, evlat ayrimi yapiyorlar die üzüldüğünu digerlerinin ihtiyaci yokken onlara lutfetmeleri bizim ihtiyacimiz varken gormezden gelmeerine üzülüyorum demis ben burda abeslik az yiyin icin sizde ev alinlik bi durum göremedim ne bilim
Tabi herkesin bakis acisi ama benim ailem de bu sekilde yapsa cok üzülürdüm kendi yagimda tabiki kavrulurdum ama mesafemi de koyardım

Verseler ne ala, tüm çocuklara eşit olsalar falan filan ama olmamışlar nedenlerini buradaki donelerden çıkaramıyoruz, eşinin eşitsizliğe gönül koymasını da anlayabilirim ama bilmem nerdeki evi satın 4 daire alın hesaplarını asla anlayamam, mal onları ben yüzümü alipta böyle bişey diyemem, bırakırım onlar evlat ayrımının günahı ile yaşasın, insanın 4te 3ü haysiyettir bana göre

+1
adamlar vermiyor iste neyin inadi ise en iyisi mersine gitsinler konu sahibine dedim sen de gir ise esinde girsin bakin basinin caresine konu sahibinin esi de ailesine mesafe koysun.

Anlamadım?
Memleketimde kadroluyum ne demek, devlet memuru her yerde kadroludur zaten, tayin ister istediğin yerde mesleğini yaparsın, hemşireye her yerde ihtiyaç var ki ankara diyosun,hem de yenidogan hemşiresi
Anlatamadim heralde kizim 7 aylik dogdugu icin yasitlarina gore kucuk krese veremem henuz keyfimden oturmuyorum evde

Cok tesekur ederim.sonuna anlayan birileri cikti

Anlatamadim heralde kizim 7 aylik dogdugu icin yasitlarina gore kucuk krese veremem henuz keyfimden oturmuyorum evde

Hanımefendi ben evde oturmana bişey demedim alintiladigin mesajımda, kadroluyum demişsin ya kadronun memleketi başka ili olmaz, ben de 6 ay önce batmandaydım şimdi ankaradayım orda da memurdum burda da memurum bilmem anlatabildim mi

İkincisi istersen hiç çalışma banane, adamlar ev vermiyor durum bu, ister kendin evini alır oturursun ister görüşmezsin, tamamen görüşmeme işine giremiyosunuz çünkü umut belası ya verirlerse diyorsunuz karı koca

Anlamadım?
Kadrolu isimden ucretsiz izin alarak ayrildim kizima bakicak guvenilir biri yol oyuzden calisamiyorum yoksa bende biliyorum girip calismayi kimseye eyvallah etmemeyi

Basligi iyi okuyum lutfen ayrim yapiliyor diyorum

E madem anlayan çıktı siz özelde devam edin, hoşa gitmeyen yorum gelmeyegörsün beni anlamıyosunuz tribi başlıyo
Siz anlamiyosunuz kizimi birakabilecegim bir yer yok prematüre dogdu ve yasitlarina gore kucuk dememe rgmen krese koy calis diyorsunuz krese guvenemiyorum sizin çocuğunuz yok sanirim olsa anlardiniz birakamiycagimi heryere

Basligi iyi okuyum lutfen ayrim yapiliyor diyorum

Evet yapılıyor bu anne baba olarak onların günahı, bir çocuğunuz var karı koca ömrü billah ev verdiler verecekler hesabıyla mi yaşayacaksınız

Memurmuşsun şimdi olmaz seneye olur ise döner muhtemelen de nöbet usulü çalışır gayette iyi para kazanırsın eşinde 2000 alıyomuş kendi evinizin kredisini ödersiniz

Şu an ev verseler de tapusu onlarda olacak zaten

Siz anlamiyosunuz kizimi birakabilecegim bir yer yok prematüre dogdu ve yasitlarina gore kucuk dememe rgmen krese koy calis diyorsunuz krese guvenemiyorum sizin çocuğunuz yok sanirim olsa anlardiniz birakamiycagimi heryere

Var çocuğum 28 aylıktan bu yana kreşe gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…