Evt haklisiniz en iyisi esimi bu ev fikrinden vazgecirip kizimin buyumesini beklemek calisip kendi cabamizla almak icin ayrim varsa da onlarin gunahi diyip sineye cekmekEvet yapılıyor bu anne baba olarak onların günahı, bir çocuğunuz var karı koca ömrü billah ev verdiler verecekler hesabıyla mi yaşayacaksınız
Memurmuşsun şimdi olmaz seneye olur ise döner muhtemelen de nöbet usulü çalışır gayette iyi para kazanırsın eşinde 2000 alıyomuş kendi evinizin kredisini ödersiniz
Şu an ev verseler de tapusu onlarda olacak zaten
E
Evt haklisiniz en iyisi esimi bu ev fikrinden vazgecirip kizimin buyumesini beklemek calisip kendi cabamizla almak icin ayrim varsa da onlarin gunahi diyip sineye cekmek
Benimkide 12 aylik daha ama 9 aylik gibi cunku kucuk dogdu nasil ve nereye birakabilirimVar çocuğum 28 aylıktan bu yana kreşe gidiyo
Sizi Hiç istememisler belli ki. Hatta sizin yüzünüzü görmeseler de olur kafasindalar. Hayır onları torunlarıni gostermemekle yola getirmeye çalıştiginiza göre aranızda ciddi bir sorun var o belliEsim calisiyor sadece be çalışmıyorum kizim küçük bir yasinda ona bakiyorum esim iki bin tl maas aliyor 700 kira veriyor 3 kere ev taşıdım esyam mahvoldu birde dugun zamani cektigi kredi var onu oduyor gecibmek cok zor oluyor esyalarida esim ve benim.ailem aldi dugu de takilanlari esim batirdi bi dukkan acip ev almamiz imkansiz bu durumda iki ogluna almis ve bize almiyor diger iki oglunun gerili cok iyi esime gore
Valla biz de daha kendini idare edemezken evlenmeyi üstüne çocuk yapmayı bilip düğününü de evini de eşyasını da eşlerinin ailelerinin ustune yıkan beleşçileri anlamıyoruz. İnsanların otuz sene besleyip büyüttükleri yetmiyormuş gibi bir de mallarına göz dikiliyor. Kaynana değilim ama öyle evladında gelinin de totosuna tekmeyi basarım. O yaştan sonra onlar bana bakacağına akbaba gibi bir de malima göz diksinler. Yok öyle numara. Herkes kendi evinde oturmuyor. Kayinvalidem yirmi sene calismis, kirada kalmis evini almiş. Şimdi ben ona evlenirken dugunumu yap, eşya diz, bir de ev al dersem aynaya bakacak yüzüm kalmaz. Sizler çalışın gelinlerinize alın bence. Yoksa onlar da sizin hakkinizda boyle konuşur.ben bu hiç bir kayınvalide kayınpeder size ev almak zorunda değil diyen kişileri anlamıyorum kendileri hep kendi satın aldığı evlerdemi oturuyorlar??yada bunlar kayınvalideler mi acaba ???
On dönüm bostan yan gel yat osman gibi totomu devirip yatmıyorum. Düğünümüzde eşimle ikimiz yaptık evimizi kendimiz aldık borcunu ödüyoruz. Çalışıyoruz mesala. Beleşci değiliz hanfendiiiiii.ben bu hiç bir kayınvalide kayınpeder size ev almak zorunda değil diyen kişileri anlamıyorum kendileri hep kendi satın aldığı evlerdemi oturuyorlar??yada bunlar kayınvalideler mi acaba ???
Merhaba kizlar ben 3 yillik evliyim ailem mersinde evlenince esim ankarali oldugu icin buraya tasindik bir kizim var esimle evlenmeden once ailesinin bize ev alcagini soyledi ve ankaraya tasindik ama ne ev alan var ne birşey esimi. Ailesi cok zengin 4 tane evleri var iki oglu daha var onlarda evli onlara birer tane ev vermis evinin biride kirada istanbulda 850 milyarveriyorlar satmiyor esim surekli tartisiyo benim evimi alin satin diyor ama satmiyorlar kirada oturuyoruz 3 yıldır ayrim yapiyorlar diger iki ogullarina ev vermisler esime almiyorlar kaynanam cok cimri surekli para yok borc var diyo halbuki cok zenginler kizlar ev almalari icin ne yapmamiz gerekiyor gorusmemeyi dusunuyoruz artik esimde bende çocuğu da gostermeyi dusunmuyoruz kiraci olmak cok zor cok sıkisiyoruz kira oderken iki gelini rahat ediyor ben kirada surunuyorum 3 yillik evliyim 3 kere ev degistirdim yardima bile gelmediler eltilerimle zaten görüşmüyorum cok kiskanc ve kavgacilar ezmeye calisiyorlar bir kere bile evlerine cagirmadilar beni hep onlar gelmek istoyor bu evi nasil aldircaz ne yapmaliyiz sizce
Siz karı koca bir araya gelipte; ev alamıyorsunuz diye herkesi kp'nin verdiği evde mi oturuyor sanıyorsunuz?ben bu hiç bir kayınvalide kayınpeder size ev almak zorunda değil diyen kişileri anlamıyorum kendileri hep kendi satın aldığı evlerdemi oturuyorlar??yada bunlar kayınvalideler mi acaba ???
Tabi..önce söz beklentiyi bırakın. Eşinize de vermemenin onların bileceği iş olduğunu ve kendi aldığınız derme çatma bir evin bile daha hayırlı olacağını söyleyin..Peki iki ogluna ev verip esime vermemelerine esim canini sıkiyor esimin uzulmesii nasil engelliyebilirim bununla ilgili bir fikriniz varmi
Belesci fln derkek duzgun konuş yada bilip bilmesen yorum yapma sana suan kaynanam ev alcak durumda olsa yok demezsin eminim kişi kemdinden bilor isi herkesi kendiniz gibi sanmayinValla biz de daha kendini idare edemezken evlenmeyi üstüne çocuk yapmayı bilip düğününü de evini de eşyasını da eşlerinin ailelerinin ustune yıkan beleşçileri anlamıyoruz. İnsanların otuz sene besleyip büyüttükleri yetmiyormuş gibi bir de mallarına göz dikiliyor. Kaynana değilim ama öyle evladında gelinin de totosuna tekmeyi basarım. O yaştan sonra onlar bana bakacağına akbaba gibi bir de malima göz diksinler. Yok öyle numara. Herkes kendi evinde oturmuyor. Kayinvalidem yirmi sene calismis, kirada kalmis evini almiş. Şimdi ben ona evlenirken dugunumu yap, eşya diz, bir de ev al dersem aynaya bakacak yüzüm kalmaz. Sizler çalışın gelinlerinize alın bence. Yoksa onlar da sizin hakkinizda boyle konuşur.
Cnm adam beni ayirt ediyolar diye bunalima giriyo ben teselli ediyorum sonucta calisan o kira odiyen o imani gevreyen o gece yarısına kadarSanırım adamda huzur diye bir şey bırakmamışsın evi hallet diyerek.
Ozanan iki oglu iki gelini belesci oluyo.ozMan annesi babasi ev alan herkes beleş ci oluyoOn dönüm bostan yan gel yat osman gibi totomu devirip yatmıyorum. Düğünümüzde eşimle ikimiz yaptık evimizi kendimiz aldık borcunu ödüyoruz. Çalışıyoruz mesala. Beleşci değiliz hanfendiiiiii.
bos ver hic cevap da vermez kaza da gelme canim yoksa bantlanirsin seni kizdirmalarina izin vermeDuydunuzmu annesi babasi ev alan herkes belesci oluyormus puffff evlenmeden oncede babanin evinde belesci gibi yasiyodunuz ozaman
BIZIM DERDIMIZ EV DEGIL IKI OGLUNA ALIP EŞİMİ AYIRT ETMESI EVLAT AYIRIMI GORMIYENLER GORSUN KONUYU ILERI GERI LAF OLSUN TORBA DOLSUN DIYE YAZANLAR
sen benim mesajini okudunmu canim bak bosver hic cevap verme biz seni anliyoruz. onemli olan oBIZIM DERDIMIZ EV DEGIL IKI OGLUNA ALIP EŞİMİ AYIRT ETMESI EVLAT AYIRIMI GORMIYENLER GORSUN KONUYU ILERI GERI LAF OLSUN TORBA DOLSUN DIYE YAZANLAR
+1senin yapacağın bebek ele avuca gelince güvenilir bir kuruma vermek ve işe dönmek sonrasında maddi açıdan rahatlar kendi evinizi de inşallah alırsınız, mesafenizi koyar kendi yağınızda kavrulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?