Evlat ayrimi kizlar yardimm edin

Görüşmeyi kesmelimiyiz

• Evet

OY: 28 58,3%
  • Hayir

OY: 20 41,7%

• Ankete Katılan
    48
  • Anket Kapalı .
Eşiniz bu konuda ailesine gücenebilir ama anlaşılan siz ondan daha fazla bilenmişsiniz eşinizin ailesine.
Ben bu konuda 'sizde' çok da laf söyleme hakkı olduğunu düşünmüyorum. Eğer ortada bi haksızlık varsa,haksızlığa uğrayan evlat olarak eşiniz dile getirir sorununu.
Ve evet,kimse kimseye ev almak zorunda değil,insanları bu şekilde bunaltmayın ve beklenti içine girmeyin.
Ve keşke, o 120.000 tl'ye iş kurmak yerine ev alsaydınız.

E
Evt haklisiniz en iyisi esimi bu ev fikrinden vazgecirip kizimin buyumesini beklemek calisip kendi cabamizla almak icin ayrim varsa da onlarin gunahi diyip sineye cekmek

E

Evt haklisiniz en iyisi esimi bu ev fikrinden vazgecirip kizimin buyumesini beklemek calisip kendi cabamizla almak icin ayrim varsa da onlarin gunahi diyip sineye cekmek

Aynen öyle okumuş meslek sahibi kadınsın sen niye bu duruma düşüneceksin kendini, bırak onlar versin hesabını günahsa onların günahı, ev verse ben verdim benim evim diyecek, eş dost akraba toplayıp toplayıp gelecekler evine ev bizim hesabına,ne gerek var, hayır görünen de şer şer görünende hayır vardır bunu unutma

Sizi Hiç istememisler belli ki. Hatta sizin yüzünüzü görmeseler de olur kafasindalar. Hayır onları torunlarıni gostermemekle yola getirmeye çalıştiginiza göre aranızda ciddi bir sorun var o belli

ben bu hiç bir kayınvalide kayınpeder size ev almak zorunda değil diyen kişileri anlamıyorum kendileri hep kendi satın aldığı evlerdemi oturuyorlar??yada bunlar kayınvalideler mi acaba ???
Valla biz de daha kendini idare edemezken evlenmeyi üstüne çocuk yapmayı bilip düğününü de evini de eşyasını da eşlerinin ailelerinin ustune yıkan beleşçileri anlamıyoruz. İnsanların otuz sene besleyip büyüttükleri yetmiyormuş gibi bir de mallarına göz dikiliyor. Kaynana değilim ama öyle evladında gelinin de totosuna tekmeyi basarım. O yaştan sonra onlar bana bakacağına akbaba gibi bir de malima göz diksinler. Yok öyle numara. Herkes kendi evinde oturmuyor. Kayinvalidem yirmi sene calismis, kirada kalmis evini almiş. Şimdi ben ona evlenirken dugunumu yap, eşya diz, bir de ev al dersem aynaya bakacak yüzüm kalmaz. Sizler çalışın gelinlerinize alın bence. Yoksa onlar da sizin hakkinizda boyle konuşur.

ben bu hiç bir kayınvalide kayınpeder size ev almak zorunda değil diyen kişileri anlamıyorum kendileri hep kendi satın aldığı evlerdemi oturuyorlar??yada bunlar kayınvalideler mi acaba ???
On dönüm bostan yan gel yat osman gibi totomu devirip yatmıyorum. Düğünümüzde eşimle ikimiz yaptık evimizi kendimiz aldık borcunu ödüyoruz. Çalışıyoruz mesala. Beleşci değiliz hanfendiiiiii.

Sanırım adamda huzur diye bir şey bırakmamışsın evi hallet diyerek.

Siz karı koca bir araya gelipte; ev alamıyorsunuz diye herkesi kp'nin verdiği evde mi oturuyor sanıyorsunuz?

Biz kendimiz aldık evimizi. Kv değil gelinim bu arada. Sen alamayınca neden herkes kv olsun yani?

Peki iki ogluna ev verip esime vermemelerine esim canini sıkiyor esimin uzulmesii nasil engelliyebilirim bununla ilgili bir fikriniz varmi
Tabi..önce söz beklentiyi bırakın. Eşinize de vermemenin onların bileceği iş olduğunu ve kendi aldığınız derme çatma bir evin bile daha hayırlı olacağını söyleyin..

Belesci fln derkek duzgun konuş yada bilip bilmesen yorum yapma sana suan kaynanam ev alcak durumda olsa yok demezsin eminim kişi kemdinden bilor isi herkesi kendiniz gibi sanmayin

Sanırım adamda huzur diye bir şey bırakmamışsın evi hallet diyerek.
Cnm adam beni ayirt ediyolar diye bunalima giriyo ben teselli ediyorum sonucta calisan o kira odiyen o imani gevreyen o gece yarısına kadar

On dönüm bostan yan gel yat osman gibi totomu devirip yatmıyorum. Düğünümüzde eşimle ikimiz yaptık evimizi kendimiz aldık borcunu ödüyoruz. Çalışıyoruz mesala. Beleşci değiliz hanfendiiiiii.
Ozanan iki oglu iki gelini belesci oluyo.ozMan annesi babasi ev alan herkes beleş ci oluyo

Duydunuzmu annesi babasi ev alan herkes belesci oluyormus puffff evlenmeden oncede babanin evinde belesci gibi yasiyodunuz ozaman

BIZIM DERDIMIZ EV DEGIL IKI OGLUNA ALIP EŞİMİ AYIRT ETMESI EVLAT AYIRIMI GORMIYENLER GORSUN KONUYU ILERI GERI LAF OLSUN TORBA DOLSUN DIYE YAZANLAR

Duydunuzmu annesi babasi ev alan herkes belesci oluyormus puffff evlenmeden oncede babanin evinde belesci gibi yasiyodunuz ozaman
bos ver hic cevap da vermez kaza da gelme canim yoksa bantlanirsin seni kizdirmalarina izin verme

BIZIM DERDIMIZ EV DEGIL IKI OGLUNA ALIP EŞİMİ AYIRT ETMESI EVLAT AYIRIMI GORMIYENLER GORSUN KONUYU ILERI GERI LAF OLSUN TORBA DOLSUN DIYE YAZANLAR

senin yapacağın bebek ele avuca gelince güvenilir bir kuruma vermek ve işe dönmek sonrasında maddi açıdan rahatlar kendi evinizi de inşallah alırsınız, mesafenizi koyar kendi yağınızda kavrulursunuz

sen benim mesajini okudunmu canim bak bosver hic cevap verme biz seni anliyoruz. onemli olan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…