Evlatlarının iliğini sömüren analar

Konuda denmiş ki ta eskiden beri devam eden bir durum var devamli kavga eden ana baba var. Ne iyi geciniyorlar ne ayrılıyor lar.benim 2 yaşında bebeğim var büyüdü ve 12 yaşına geldi ben eşimle anlasamiyorum diyelim çocuğu dert ortağı yapıp dinlemelisin aile olmanin geregi budur baban böyle yaptı evlenirken annesi babası böyle demişti demek mantıkli mi?çocuğu huzurlu ortamda büyütmek önemli. Yani kV oğluna dert yanınca çözülüyor mu?yoo yıllardan beri süregelen dertler anlasamiyorlarsa ayrılırlar ısıtıp ısıtip ay i şeyleri mi anlatacaklar

Ayrılırken cocuga da senın babam bir melekti yavrum desinler bari.Aynı evde yasayan cocuk hisseder bilir sız anlatmadan bıle. Konu o degıl

Ağzını açsan suçlu olursun canım. Birşey deme sakın.
Onlar kurban(kv) - kurtarıcı(eşin) - suçlayıcı(kp) ilişkisi kurmuşlar. Bu ilişkiden besleniyorlar. Sen kayınvalidene olumsuz tepki verirsen bu ilişkinin suçlayıcı bölümünde rol almış olursun ve kabak senin başına patlar. Politik ve sinsi davranarak çözmeye çalış.

Anne baba ilişkisinde yasanan sorunlar sadece annenin sorunumu evladı ilgilendirmez mi. Napsın kadın belki baska kimseye anlatamıyor. Hem eşiniz rahatsız değilse size ne oluyor.Size de mi dert yanıyor
evet eşim dert yanıyor, kafasına takıyor
sorunları baki değişmiyor hergün hergün aynı şeyler
çözüü de yok
ayrılmıyorlar da

Ben de sizin gibiyim. Hiç aramak bile istemiyorum, sadece görev gibi geliyor, yalan yok. Sonra böyle düşündüğün için vicdanım sızlıyor ve daha da çok üzülüyorum, sarmal gibi büyüyor.

Annem hep babamı kötüler, babam sinirlidir, babam kendi ailesini kötüler,annem hep başkalarını över bana....Aramak zul geliyor bana çoğu zaman.

Yani bence de..
"Of of popon mu kızarmış seniin,bepantol sürelim geçsiiin,ayakları da tombulmuuş,pembeymiiş,anne yesin mi onları,yerim yeriiim:*** "
Bebek sohbeti böyle oluyordu sanki...
"Aaah ah senin o halan var ya,geçen durumdan bana laf soktu,ama duur napıcam ben hele karşıma çıksın da,nolacak oğlum şu ülkenin hali,sen büyüyünce hepten yaşanmaz olacak eminim"böyle mi dertleşiliyor ki

evet eşim dert yanıyor, kafasına takıyor
sorunları baki değişmiyor hergün hergün aynı şeyler
çözüü de yok
ayrılmıyorlar da

Daha önce de yazmıştım, bir danışmandan neden yardım almıyorsunuz? Eşiniz sorunu anlatıp nasıl davranması gerektiği konusunda yardım alabilir.

zavallı çocuklar........
eşim de aynı durum,
babası annesini annesi babasını kötüler,
ama babası telde pek yapmaz bunu,
annesi telde de yapar her zaman yapar hala da evliler

Herseyin bi orta yolu var.. hersey her zaman anlatilmaz ama kadinin rahatlama seklide bu belliki. .. ve bu kadar dertliyse oglunu doldurmak yerine bosansaydi. Muhtemelen maddi manevi baxi sebeplerden dolayi bosanamamustir zamaninda.
aynen de öyle
zamanında boşanmadı şimdi de boşanmıyor,
şimdi daha çok maddi sebepler olarak düşünüyorum,
eyvallahı yok kimseye duurmları iyi , o konuda rahat
e bi de bedava psikologu da var daha ne olsun

Evlatlarımız bizim dert ortağımız değil, olmamalı. Hele de babayı yani önündeki rol modeli devamlı ona kötü göstermek çocuğa kötülük etmektir. Ama tabi cahil büyüklerle dolu bir toplumuz maalesef. Böyle bir Kv bende de var.

Hiç boyle saçma sey görmedım senın başınımı şişiriyor yoksa tasası sanamı kalmış kendımı bıldım bıleli annemin derdını dınlerım en hafıf olandan en agır olana kadar care olursam olurum akıl verırım olmazsam derdını dınlemiş olurum iliğimide kurutmaz aksıne ilaç olur bana ben onu dınlerım yerı gelir o benım derdımı dınler sevgi bunu gerektırır yoksa kım ceker bırbırının kahrını kederını derdını

boyle sorunlu tipler insanin iligini kemigini kuruturlar.vallahi kv niz gibilerini taniyorum kendi kendini degil cevresini yer boylesi.zavalli esinizi sindirmis demekki diger oglu dinlemedigine gore.bu nasil anne ki her dakka dert anlatiyor.insan oglunun mutlulugu icin susar koskoca kadinsin careni kendin bul.ha anlatirsin anlatirsin da bu ne boyle esini resmen sisirmis vallahi sinir hastasi olur esin.konus esinle biraz mesafe koysun anasiyla arasina.
nedir ya herkes doguruyor cilelerle buyutuyor illa karsilik mi beklenmeli bumu dur annelik.annelik fedakarlik tir surekli anneliginin arkasina saklanip herseyi yaparim evladim o ben buyuttum onu kafasinda ki annelerin ogullari uzak dursunlar mumkunse bizden.karikoca sorunlarini kendileri halletsin iste kocasindan ilgi goremeyen anneler ogullarina yapisik yasayip onunda evlendigi zavallinin hayatini da zehir eder.bebeginiz olmuyormus insallah olur yakin zamanda bu bile buyuk bir dert.yazik Allah yardimciniz olsun sabir versin kv niz icin.bence esinizle guzel guzel konusun uzak tutun az gorussun.diger cocuklarina gitsin birazda onlarida o dogurdu sonucta..

aynen de öyle
zamanında boşanmadı şimdi de boşanmıyor,
şimdi daha çok maddi sebepler olarak düşünüyorum,
eyvallahı yok kimseye duurmları iyi , o konuda rahat
e bi de bedava psikologu da var daha ne olsun
Valla bence kv de eşi de dişini sıksın,birinden biri sonunda rahat eder nasıl olsa

6 aylık çocuğa sorun dert tasa mi anlatıyorsunuz. Aç musluğu suya anlat. Çocuğa gerçekten yazık siz rahatlayacaksiniz diye sizin kederinizi ona yüklemeyin. Anlattığınız şeyin üzüntüsü yüzünüze sesinize yansır. O duyguyu sizden niye alsın.

Konu sahibi annesi oğlu ile yakın ilişki kurmak için babasını kötülüyor gibi geldi. Bu da baba oğulun ilişkisini bozar. Çok saçma aile iliskileri bunlar. Farkındalık yaratmadıkca asla göremezler. Sen annesi uzerinden gidemezsin. babasi üzerinden gitmen lazım. Baba - oğul ilişkisinin neden zayıf olduğunu sorgulayın biraz.

Ben çok gordum oğlum biz çok çektik hastayiz yasliyiz tansiyon num var bacağım agriyorumlar not yaşlar 50 yapılan borç 300 bin lira gezmek tozmak var yardım yok hep dert paylaşan anne baba valla eşimin sürekli ailesi yüzünden benim yuvama huzursuzluk mutlusuzluk yansıtmasini istemem Tm iki uç olurda hepte dert anlatılmazki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…