- 7 Ağustos 2014
- 1.372
- 2.169
- 133
- 41
- Konu Sahibi Prensescann
-
Konuda denmiş ki ta eskiden beri devam eden bir durum var devamli kavga eden ana baba var. Ne iyi geciniyorlar ne ayrılıyor lar.benim 2 yaşında bebeğim var büyüdü ve 12 yaşına geldi ben eşimle anlasamiyorum diyelim çocuğu dert ortağı yapıp dinlemelisin aile olmanin geregi budur baban böyle yaptı evlenirken annesi babası böyle demişti demek mantıkli mi?çocuğu huzurlu ortamda büyütmek önemli. Yani kV oğluna dert yanınca çözülüyor mu?yoo yıllardan beri süregelen dertler anlasamiyorlarsa ayrılırlar ısıtıp ısıtip ay i şeyleri mi anlatacaklarKoca adam ne cocugu. Küçüklükten beri paylasımları da anne ogulu ilgilendirir o zaman.Gecmıste olanları nasıl degıstırmeyi planlıyorsunuz.Aieyi aile yapan sırlar içine atmalar değildir. Ve bir insanı buyuten de sadece yedirmek içirmek oyun oynatmak degıldır. Bu tarz paylasımlar ve yasanmıslıklar her ailede olmustur ve olacaktır. Cocuklarınızın yanında birbirinizi dövün mü dedim ben bu ne tepki. Ben su andan ve koca adamdan bahsedıyorum
Ayrılırken cocuga da senın babam bir melekti yavrum desinler bari.Aynı evde yasayan cocuk hisseder bilir sız anlatmadan bıle. Konu o degılKonuda denmiş ki ta eskiden beri devam eden bir durum var devamli kavga eden ana baba var. Ne iyi geciniyorlar ne ayrılıyor lar.benim 2 yaşında bebeğim var büyüdü ve 12 yaşına geldi ben eşimle anlasamiyorum diyelim çocuğu dert ortağı yapıp dinlemelisin aile olmanin geregi budur baban böyle yaptı evlenirken annesi babası böyle demişti demek mantıkli mi?çocuğu huzurlu ortamda büyütmek önemli. Yani kV oğluna dert yanınca çözülüyor mu?yoo yıllardan beri süregelen dertler anlasamiyorlarsa ayrılırlar ısıtıp ısıtip ay i şeyleri mi anlatacaklar
Üç senedir bile değil, bebeklikten beri , hergünama hergğn
Hala da her gün
Boşanın demiş eşim birkaç defa artık son yıllarda
Boşanmıyorlar da
Ama annesi hala her ayrıntıyı anlatıyor
evet eşim dert yanıyor, kafasına takıyorAnne baba ilişkisinde yasanan sorunlar sadece annenin sorunumu evladı ilgilendirmez mi. Napsın kadın belki baska kimseye anlatamıyor. Hem eşiniz rahatsız değilse size ne oluyor.Size de mi dert yanıyor
Ben çok dert dinleyen bir evlat olarak yaziyorum. Ben çocuklarıma bu kadar dert anlatmam.hele babalarını hiç anlatmam.benim çocukluğum anneme acıyarak babamdan nefret ederek geçti.buyuyunce anladim ki annemde de hata çok. Evlatlarımız bizim stres toplumuz dert ortağım vs değil.isterdim ki annem ya da babamla konuştuğumda içim ferahlasin. Ama her aramamda içim içim daraliyir
Yani bence de..bu cevap yüzünden konuya odaklanamadım :)
3 aylıkken anne dediyse azıcık da ülke sorunlarından dertlerinden bahsetseniz demek ki 6 aylıkken de ekonomi yorumları yapmaya başlayacak Maaşallah
3 aylık bebek anne demez,gelişim evreleri açısından da pek mümkün olmayan bir durum bu sanki :)
çocuğunuzla konuşun demiştir doktor siz konuşmak dertleşmek kısmını çok yanlış anlamışsınız
O zaman annesiyle konusun x uzuluyor anne falan diyin Belkı o zaman cok anlatmazevet eşim dert yanıyor, kafasına takıyor
sorunları baki değişmiyor hergün hergün aynı şeyler
çözüü de yok
ayrılmıyorlar da
Tabii ki,baba olgusunu,güvenini, kendi öfkeleri uğruna sarsmak çocuğa en büyük kötülüklerdendir bence...Evet deg8l mi .bu dert paylasilacagina buyur cunku cocugu uzer daha cok.
evet eşim dert yanıyor, kafasına takıyor
sorunları baki değişmiyor hergün hergün aynı şeyler
çözüü de yok
ayrılmıyorlar da
AlıyoruzDaha önce de yazmıştım, bir danışmandan neden yardım almıyorsunuz? Eşiniz sorunu anlatıp nasıl davranması gerektiği konusunda yardım alabilir.
Alıyoruz
Başladık aile ve bireysel terapiste zaten
Biz de doğal olarak kendi içimizde ciddi huzurwızlıklarnyaşadık
zavallı çocuklar........Valla benim annemde aynı,babamla kavga yaparlar annem babamı anlatır babamda annemi.sorsan ikisi de haklı ve birbirlerine beddua etmeleri,küfürleri vs var
Küçüklüğüm sürekli babaannemlerin annemi bize doldurmasıyla geçti,evde annem de babamı bize kötülerdi ve babama karşı kinle büyüdük,annemi çocukluğumda hep gözü yaşlı ağlarken hatırlıyorum
En sonunda boşandılar ama annem yine yüzü asık,babamla ilgili birşey olduğunda başlıyor hakaret edici konuşmaya,o kadar bıktık ki artık dinlemek istemiyorum
Babamla ilgili hakaret edici konuşmaya başlayınca ben kapatıyorum deyip kapatıyorum,sinir sistemim çok yıpranıyor
Yıllardır anneme destek oldum dinledim,onun mutlu olması için elimden geleni yaptım,zaten babamdan yüzü gülmedi bari ben destek olayım dedim
Yıllarca çekti tamam haklı da ama boşanmak istedi ve boşandı bu saatten sonra hakaret etmelerini kaldıramıyorum
Üzüldüğümü de etkilendiğimi biliyor,sağlığım bozulmaya başladı,evde eşim beni sürekli ağlarken görüyor
Bir anne baba bu kadar kavganın içine çocuklarını katmamalı,anne de babada ayrılıyor yoluna bakıyor,geriye annenin babayı doldurmasıyla babadan soğuyan çocuklar kalıyor
aynen de öyleHerseyin bi orta yolu var.. hersey her zaman anlatilmaz ama kadinin rahatlama seklide bu belliki. .. ve bu kadar dertliyse oglunu doldurmak yerine bosansaydi. Muhtemelen maddi manevi baxi sebeplerden dolayi bosanamamustir zamaninda.
Valla bence kv de eşi de dişini sıksın,birinden biri sonunda rahat eder nasıl olsaaynen de öyle
zamanında boşanmadı şimdi de boşanmıyor,
şimdi daha çok maddi sebepler olarak düşünüyorum,
eyvallahı yok kimseye duurmları iyi , o konuda rahat
e bi de bedava psikologu da var daha ne olsun
Valla benim evladım en büyük sırdaşım. Şu an 6 aylık ama ona her şeyimi anlatıyorum bir saniye bile ayrı kalmıyoruz. Böyle alışmışlar ne istiyorsunuz anlamadım? Kadın birden evladından mı kopsun? Benim sorunum olsa ben de anlatırım, sizin karı koca ilişkinizi etkilemiyorsa karışmaya hakkınız yok.
Neden bu kadar dert edindiniz anlamadım?
Belki kadın anlatarak rahatlıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?