- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi Prensescann
-
Doktorumuz ilk doğduğu günden beri her gün her saat ona derdinizi sırrınızı anlatın evet anlamaz ama ona çok iyi gelecek diye her kontrolünde söyler. Demekki kocaman profesörün bir bildiği var ki böyle söylüyor. Faydasını da çok görüyoruz. 3 aylıkken anne demeye başladı, bazı kelimeleri taklit edip söylüyor. Demekki işe yarıyor
Senin gorevin esini mutlu etmek kuzum. Kafaya bak hele kayinvalideyi mutlu edecen :d ufak seylerden mutlu olan insan sankiHerşeyleri kavga
Çığrından çıkmışlar
Yeni bir mesele değil , yıllardır katlanarak artan şeyler
Kv m için tüm sülalelenin Benden beklentisi şuydu ; yıllarca mutlu olamamış onu ben mutlu edecekmişim
Bunu bana millet beni kenara çekip çekip söylüyordu yeni evliyken ,
Ben yokken bu görev eşimdeydi
Ben uzak durdum ama eşim hala O kaosun içinde
Keşke boşansaydılar zamanında diyo eşim
Doktorumuz ilk doğduğu günden beri her gün her saat ona derdinizi sırrınızı anlatın evet anlamaz ama ona çok iyi gelecek diye her kontrolünde söyler. Demekki kocaman profesörün bir bildiği var ki böyle söylüyor. Faydasını da çok görüyoruz. 3 aylıkken anne demeye başladı, bazı kelimeleri taklit edip söylüyor. Demekki işe yarıyor
Bence de derdinizi söyleyin derken,babası nasıl aldattı, hep dövdü, eve gelmedi, beş para etmez, hep ağlıyorum hep mutsuzum, babaannesi rezil vs vs herhalde bunları anlatın demedi. Erkekler farklı, kadınlar bunu dinler üzülür teselli eder. Erkek birşey yapamama ezikliği yaşar buda öfke yapar. Öfkede genelde eşten çıkar. Tecrübe diyorum niye anlamıyor kimse acababu cevap yüzünden konuya odaklanamadım :)
3 aylıkken anne dediyse azıcık da ülke sorunlarından dertlerinden bahsetseniz demek ki 6 aylıkken de ekonomi yorumları yapmaya başlayacak Maaşallah
3 aylık bebek anne demez,gelişim evreleri açısından da pek mümkün olmayan bir durum bu sanki :)
çocuğunuzla konuşun demiştir doktor siz konuşmak dertleşmek kısmını çok yanlış anlamışsınız
Bence de derdinizi söyleyin derken,babası nasıl aldattı, hep dövdü, eve gelmedi, beş para etmez, hep ağlıyorum hep mutsuzum, babaannesi rezil vs vs herhalde bunları anlatın demedi. Erkekler farklı, kadınlar bunu dinler üzülür teselli eder. Erkek birşey yapamama ezikliği yaşar buda öfke yapar. Öfkede genelde eşten çıkar. Tecrübe diyorum niye anlamıyor kimse acaba
Arkadaşlar
Bazı analar var ki sanki evladı onun acısını dinleyip onun acısı kadar acı çekip anası mutlu olduğu kadar mutlu olmak zorunda zihniyetindeler
Evdeki eşi ile eşinin ailesi ile ve diğer tüm insanlar ile olan sıkıntılarını onu dinleyecek ona esir olacak bir evladı ile en ince ayrıntısına kadar paylaşıyor
Paylaşamazsa trip atıyor
İşte bunu en net gördüğüm eşim ve annesi
Annesi yıllarca eşi ile anlaşamamış bi MELEK!!
Babası be babasını ailesi de CANAVAR !!! Eşim yıllarca aynı şeyleri dinleyerek yaşayarak büyümüş, o evde eşim Seçilmiş acıların çocuğu
Bir evlat bunu Hakeder mi arkadaşlar
Eşimle ailesi halkında me zaman konuşsak hep sorun hep kavga hep stres hep huzursuzluk hep anası mağdur ( asla değil )
Eşimden tek duyduğum bunlar
Anası sürekli babasını şikayet ediyor eşime ,
En son bugün eşimle konuluyoruz
Sabah annemle konuştuk eve ekıyamet kopmuş bilmem ne ? Konu öyle basit öyle saçma , kıyamet falan da değil !! Annesi sürekli anlatıyor telde ,
En son dedim eşime aenşn moralim bozulmuyor mu sürekli Bu tarz şeyler dinlemekten dedim
Ben alışırım zaten olayların içindeyim falan dedi( anasına laf Yok !)
Sizin fikriniz nedir
Evladınız bu denli iliğine kadar sisin sorunlarınızla meşgul olmak zorunda mı ?
Ben sizi anladım, benim annem de yıllardır böyle hep babamdan ve ailesinden şikayet etti, bizi kendi safına çekmeye çalıştı. Kendince haklı olduğu noktalar vardı ama bunu çocuklarını kullanarak değil, kendi savaşarak ya da boşanarak yapması gerekiyordu. Çocuklar ailelerin psikolojik danışmanı, acil yardım tamponu değil. Benim kardeşim de eşiniz gibi yıllardır dinledi, sonra yurtdışına çıktı hiçbirimize haber bile vermeden...Benim ise psikolojim bozuldu, annem bunun suçlusu olarak bile beni gördü ben huysuzmuşum, halama çekmişim, şuymuşum buymuşum. Oysa 7/24 kavga gürültü olan bir evde, birbirlerinden para kaçıran anne baba yüzünden 5 kuruşsuz büyüyen, evde hapis hayatı yaşayan bendim, ama gene suçlu oldum.
Eşinize karşı ne yapabilirsiniz bilmiyorum, dinlemek istiyor demek ki ve dinliyor.
Evet bir zaman sonra dinlemek tercih meselesi gibi görünüyor ama dinlememekte başka çare bırakılmıyor ki
Dinlemese trip atıyor bağları kopmasın diye mecburen dinliyor eşim
Bana da yansıyor
Yansımaması mümkün değil zaten
Kendi de diyor eşim ruh hastası bizimkiler bilmem ne diyo ama kıyamıyor da ikisine de ,
Yani bebekliğinden beri iki ara bi derede kalmış çaresiz zavallı olarak yaşamış
Benim annem de hiç ama hiç birşey anlatmaz
Anneler bu derece tezat olunca da bana çok garip geliyor
Ama gördüğüm şu ki mahvedilmiş bir çocukluk ergenlik ve hala da ısrarla aynı şekilde her otun bkun anlatılması
Evde kıyamet koptu diye anlattığı şey de normal bi tartışma
Çok doğru söylemiş :)benim esimin annesi de hep babasindan dert yanarmis, ayni sekilde.
esim universiteye giderken, anne madem bu kadar mutsuzsun, neden bosanmiyorsun diye sormus.
o son olmus, kayinvalidem artik o kadar ileri gitmiyor kp yi gommek konusunda. dozunda birakiyor:)
Anne baba ilişkisinde yasanan sorunlar sadece annenin sorunumu evladı ilgilendirmez mi. Napsın kadın belki baska kimseye anlatamıyor. Hem eşiniz rahatsız değilse size ne oluyor.Size de mi dert yanıyorArkadaşlar
Bazı analar var ki sanki evladı onun acısını dinleyip onun acısı kadar acı çekip anası mutlu olduğu kadar mutlu olmak zorunda zihniyetindeler
Evdeki eşi ile eşinin ailesi ile ve diğer tüm insanlar ile olan sıkıntılarını onu dinleyecek ona esir olacak bir evladı ile en ince ayrıntısına kadar paylaşıyor
Paylaşamazsa trip atıyor
İşte bunu en net gördüğüm eşim ve annesi
Annesi yıllarca eşi ile anlaşamamış bi MELEK!!
Babası be babasını ailesi de CANAVAR !!! Eşim yıllarca aynı şeyleri dinleyerek yaşayarak büyümüş, o evde eşim Seçilmiş acıların çocuğu
Bir evlat bunu Hakeder mi arkadaşlar
Eşimle ailesi halkında me zaman konuşsak hep sorun hep kavga hep stres hep huzursuzluk hep anası mağdur ( asla değil )
Eşimden tek duyduğum bunlar
Anası sürekli babasını şikayet ediyor eşime ,
En son bugün eşimle konuluyoruz
Sabah annemle konuştuk eve ekıyamet kopmuş bilmem ne ? Konu öyle basit öyle saçma , kıyamet falan da değil !! Annesi sürekli anlatıyor telde ,
En son dedim eşime aenşn moralim bozulmuyor mu sürekli Bu tarz şeyler dinlemekten dedim
Ben alışırım zaten olayların içindeyim falan dedi( anasına laf Yok !)
Sizin fikriniz nedir
Evladınız bu denli iliğine kadar sisin sorunlarınızla meşgul olmak zorunda mı ?
Hayır evladı ilgilendirmez karı koca arasindaki sorun sadece iki kisinindir nasil ki her kavgamizi anne babamiza yansitamiyorsak çocuklar sorunların dışında tutulmalıdır. Çocuğu dünyaya getiriken ona sormuyoruz değil mi?hiç bir çocuk problemli ortamda büyümek zorunda değil anlasamiyorlarsa ayrılırlar çocuk dert ortağı arkadaş dost değildir. Varsa problem yetişkin insanlar kendileri cozmelidir el kadar çocuktan ne akıl alacaksiniz çocuğun psikolojisini bozmaktan başka ne faydası var. Ben rahatlatacagim diye çocuğu mu delirteyim? (Kucuklukten beri dert paylastigini varsayiyorum)Anne baba ilişkisinde yasanan sorunlar sadece annenin sorunum evladı ilgilendirmez mi. Napsın kadın belki baska kimseye anlatamıyor. Hem eşiniz rahatsız değilse size ne oluyor.Size de mi dert yanıyor
Koca adam ne cocugu. Küçüklükten beri paylasımları da anne ogulu ilgilendirir o zaman.Gecmıste olanları nasıl degıstırmeyi planlıyorsunuz.Aieyi aile yapan sırlar içine atmalar değildir. Ve bir insanı buyuten de sadece yedirmek içirmek oyun oynatmak degıldır. Bu tarz paylasımlar ve yasanmıslıklar her ailede olmustur ve olacaktır. Cocuklarınızın yanında birbirinizi dövün mü dedim ben bu ne tepki. Ben su andan ve koca adamdan bahsedıyorumHayır evladı ilgilendirmez karı koca arasindaki sorun sadece iki kisinindir nasil ki her kavgamizi anne babamiza yansitamiyorsak çocuklar sorunların dışında tutulmalıdır. Çocuğu dünyaya getiriken ona sormuyoruz değil mi?hiç bir çocuk problemli ortamda büyümek zorunda değil anlasamiyorlarsa ayrılırlar çocuk dert ortağı arkadaş dost değildir. Varsa problem yetişkin insanlar kendileri cozmelidir el kadar çocuktan ne akıl alacaksiniz çocuğun psikolojisini bozmaktan başka ne faydası var. Ben rahatlatacagim diye çocuğu mu delirteyim? (Kucuklukten beri dert paylastigini varsayiyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?