evlenirken cv mi doldurtsaydım

Hmm simdi kafam karıştı
Haksiz degilsiniz
Babam okbli ve bende okb liyim
Esimin konmus bir tanısı yok ancak takıntıları var
Kayinvalide parkinson
Kayinvalidenin annesi demas
Simdi dusunmeye başladım.
Birde bizde beyaz ten makbul nedense hic anlamam esmer birisine ben sahsen esmer guzeli :) diyebilirken ailemde direkt ay esmer cirkin bu be gibi söylemler var.
Esim esmer
7 ceddi esmer
Cocugumda esmer olma ihtimali var ama bana farketmez bu tip seyler.
Kafam karıştı cocugum okbli olabilir
Tabi olursa.
Psikolijik rahatsizliklarin genetik olduğunu duymuştum okumustum sanırım.

+1

Bu yazdığınız ilk polemik mesajınızla çelişmiyor mu?

Ben onu bunu bilmem de eşinizi sevmediğinizi düşünüyorum, net.

Şu yazdıklarınız nedense çok çirkin geldi konu sahibi

Evrim teorisine inancı tam olan biri için baslik çok yanlış olmuş. Cvye gerek yok zaten iç güdülerinizle en iyi partneri seçmeniz gerekirdi :)

Secemiyorsanız, belki eşini seçemeyenlerin de elenmesi gerekiyordur:)

Öcü gibi bakmayın konusunda kendi fikrimi söyledim elbette istediğiniz gibi bakmaya devam edebilirsiniz .
Otizim de çoğul genetik faktörler ve ayrıca gen / çevre etkileşimi var.
Yanlis ifade ettim kendimi yani yasadigim hayatin zorlugundan bahsetmek istedim amacim sizi kirmak degildi k bakmayin.bilgilendirdiginiz icin de tesekkur ederim

Louise Dolla kurallari der ki evrim tersine döndürülemez. Bazı genetik yapılar sahip oldukları eski durumları günümüze kadar kopyalayabilirler.
Yani büyük büyük amcanız ya da dedeniz ya da en büyük anne sizin genetik kodlamanizin mükemmel olduğunu düşünmeniz için yeterli ve geçerli bir veri kaynağı oluşturmuyor.
Bundan 7 kuşak öncesine kadar pür û pak olmanız gerekli.
Dahası madem evrim teorisine inanıyorsunuz o zaman doğal seleksiyona da inanın.
Sıkıntılı bir durum olursa doğa gereğini yapar

haberınız olsun cınsıyet dısında hersey anneden gecer cocuga

yanı bahsettıgınız ıstatıstık sızın mevzuyu yanlıs anlamanız.

Genetik kod sadece anne, baba, büyük nineden oluşmuyor. 7 ceddiniz mükemmel bir fizyolojiye sahipse gerçekten mutlaka incelenmeniz gerektiğini düşünüyorum. Ortalama 60 70 sene yaşanıldığını varsayarsak doğal yaşam sürecinde bozulmaya uğramayan pek bir organımız yok. Ayrıca diyabet, depresyon gibi rahatsızlıklar ( şizofreni ve ağırları dahil değil) tam olarak genetik hastalıklar değil. Genellikle beslenme ve çevresel faktörler rol oynuyor. Daha basit anlatmak gerekirse ağır genetik hastalıklar haricinde siz çocuğunuza gerekli beslenme ve yaşama koşullarını sunarsanız zaten böyle kaygılarınızın bir anlamı olmayacak. Bana kalırsa eşinizi ve ailesini sevmiyorsunuz. Güç savaşı mı bu üstünlük tasladığınız? Bana çeksin demişsiniz de sizin ileride neler yaşayanileceğinize dair en ufak bir garantiniz var mı? Hamilelikte ortaya çıkan tip 2 diyabetin bebekte hangi komplikasyonlara yol açabildiğinden mesela? Bunların genetikle bir alakası dahi yok. Üzüldüm. Eşini seven hiçbir kadında bunları düşünmemiştir eminimki. Bebek için endişenlenmek başka aspirin niyetine hap içiyorlar demek bambaşka.

Bu kadar detaycı olmayın lütfen ya, tabiiki isan bazen böyle derin konulara dalar ama siz baya hayatınızın doğal akışına detaycılığı aşılamışsınız, yanlış anlamayın ama evliliğinizde de genel olarak hayatınızda da çok üzülebilirsiniz bu kadar düşünceye, ha düşünmeyen de üzülüyor tabi de
Hastalıklar konusunda da sağlıklı nesiller yetiştirmek bi görev değil bizim için siz doğru baba adayınızı hayat arkadaşınızı bulduysanız yapın bebeğinizi onu hastalıklardan koruyun. Ama sakınan göze çöp batar unutmayın tabi

Esimin babası, en büyük ablası ve en büyük yeğeni psikolojik olarak hasta. Bipolar denilen illet. Geçen kendi kendime dedim ulan benom çocuğum da acaba??? ama kimseye düşüncemi açmadim. her doğruyu her yerde söylemiyoruz

Genlerine vekaleten ölümsüzlük istiyorsan çok yanlış bir tercih yapmışsın he yok ben evlilik sürdüreceğim diyorsan xy hesaplarını bırakıp biraz daha duygular alemine girmen lazım
Birde bu bilimsel yaklaşımlar olasılık hesaplamalarının sonu insanı aferin gibi anti depresan içmeye götürür.

Yanlis ifade ettim kendimi yani yasadigim hayatin zorlugundan bahsetmek istedim amacim sizi kirmak degildi k bakmayin.bilgilendirdiginiz icin de tesekkur ederim
Hayır kırılmadım . Sizin için söylüyorum . Ayrıca ruh hastalıklarına özel bir ilgim var. Öcü gibi görmüyorum farklı olduklarından derinlemesine bakıldığında bir hayranlık uyandırıyor bende .
Ayrıca rica ederim .
Sevgiler.

Yorumları arka arkaya okuyunca kendimi taarruza uğramış gibi hissettim
Evet arkadaşlar son birkaç sayfadaki eleştiriler de önceki birkaç sayfadaki eleştirilerle paralel olduğu için tekrar ve tekrar aynı şeyleri yazmayı gerekli görmüyorum. Vicdanım rahat, hissettiklerimi ve niyetimi biliyorum. Ben bu konudan bana düşeni aldım. Konu benim için Zaman Zaman dönüp bakacağım yorumlara sahip ki niyetimde buydu.

Haricindeki elleri bellerinde, kavga modundaki yorum sahiplerine de teşekkür ediyorum . Bugünlük deşarj kotalarını doldurmuşlardır umarım, kısmet yarınki konulara :)

Konuya yorum gelse de ben istediğim yorumları aldım. İş dolayısıyla müsait olamam sanıyorum. Yorum yazamazsam kusura bakmayın. Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…