Aynı evi paylaşmayan herkes yapay bir ilişki sonucu mu evleniyor.Sadece fiziksel yönleri mi önemli
yataktan kalktığı hali v.s.Pek ala aynı evin içindeyken de evlilik öncesi oynabilir daha toleranslı v.s.
Size katılmıyorum.Bu sadece yapılan şeye kılıf uydurmak olur.Haa evlilik öncesi beraber yaşamak
herkesin tercihi kesinlikle yargılamıyorum saygı duyarım.Ama benim düşünce tarzıma aldığım görgüye ters.
Helal haram dairesi diye birşey var.Helal dairesi çerçevesinde yapılan paylaşılan şeyler evlilikleri güçlendirir
birbirine bağlar ama haram dairesi içinde bunu yapıyorsanız ki evlenmeden önce sonuçta birbirinizin helali
değilsiniz,bu durumda tam tersi geçerli..
ben eşimle üni.yi aynı şehirde okudum, aynı evde kalmasakta gidip çok kaldım,çook güzel bişey ,tabi karşındaki insana da bağlı ilerde bunu kafana kakmıycaksa iyi oluyo,, ama aynı evde kalıp herşeyimi paylaşmadımmesela 7 yıl çıktık,evlendiğimde benim vajinusmus olduğumu ögrendik, hiç birlikte olmaya çalışmamıştık çünkü..en azından evlenene kadar o konu özel kalırsa evliliğin tadı daha güzel çıkıyo canımmm. o kısma kadar yaşarsan paylaşacak bişeyin kalmıyo evlilikte...
evet aynen düşündüğün gibi 7 yıl boyunca korumacı olan beynim evlendikten sonrada aynısını sürdürdü ve vaji oldum... uzun süreli ilişkilerdeki en büyük sorun bence bu,,, eşimin beni aldattığını düşünmüyorum, yüzeysel de olsa yakınlaşma yaşanıyor sonuçta aramızda, birbirini gerçekten çok seven 2 kişi içinde evlenene kadar beklemek cinsel sorun olarak görülmemeli...ne güzel kendi fikrinizi beyan etmişsiniz keşke herkes sizin gibi olsa..fakat bir sorun gördüm yanlış anlamayın..zaten sevgiizle 7 yıldır birlikte olmadğınız için vajinusmus olmuşsunuz..birde olayın başka tarafı var ..bir erkek 7 yıl boyunca hiç ilişk yaşamadı mı ..yaşadıysa bu aldatmaya girer.
evlenmeden önce tatile de gittik biz eşimle,1-2 günlüğüne amasraya kaçmıştık. ailelerin haberi yok tabi. dünyanın en güzel tatiliydi bizim için. ilk tatilimizdi ve yasaktı tabi,
şimdi evliyken dünyanın en güzel ülkesine götürseniz,eşim de ben de o küçük amasra gezisini tercih ederiz belki de.
birseylerin tukenmesi tamamen ciftlere bagli bir durum. o 'birseyleri' tuketen ciftler de tanidim, tuketmeden kendilerine cok tatli bir duzen kuranlari da. birseylerin tukenmesi endisesi bana biraz baska degerleri saklayan bi endise gibi geliyo. yoksa tukenecegi varsa sevgiliyken de tukenir evliyken de..
Evlenmeden once ayni evi paylas,evlendikten iki ay sonra bosan
Birbirini 5-10 sene taniyip evlenenler oluyor sonu genelikle husran
Ne yani sadece aynı evi paylasanlar ve uzun süre flört edenler mi bosanıyor??
İlginc bir tespit olmus!
Bizde 5 senedir birbirimizi tanıyor ve flört ediyoruz okullarımız yeni bitti nasıl evlenelim? Para yok, pul yok öyle ha deyince evlenilmiyor!
Sırf 5-10 yıl olmasın diye de ayrılacak mıyız?? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?