Evlenmek için acele eden sevgili

Herkese yorum yazamadım. Kusura bakmayın. Kardeşim ile konuştum. Bazıları abla olarak engel ol demiş. Ancak kardeşim laftan anlayan biri degil. Şimdi konuştum. Çocuk bundan şüpheleniyormuş. Kardeşimin arkadaşına, bunu tanıyor musun dıye soruyormuş.Olaylar çok karışık dedi.Ben dedimki yalan söyleyecegine, yaşının ufak oldugunu, sorumluluk almak istemedigini söyle dedim. Öf pöf yaptı. Sevgilisi için her istedigi olsun istiyor, kökten istemiyorum onu dedi. Sen bilirsin dedim. Genel olarak dediklerimi uygulamadıgı için artık karışmama kararı aldım.Dedigim şey ise yalan söyleme. Dogruları söyle demekti. Her defasında farklı bir yalan söylüyor. O yüzden karışmama taraftarıyım.

Kardesiniz kendini hazir hissetmiyor demekki. Ben olsam kendisini evlilige hazir hissetmeyen birisine evlilik baskisi yapmam cunku evlilik hayatina adapte olamazsa bu benim sucum olur. Bence birakin sevgilisi herkese vazgectigini soylesin

Kendi düşen ağlamaz

Sakın evlenmesin.

Boylesi cift maskeli oluyor. Maskesi dusmeden evlenmek istiyor, cunku artik gercek yuzunu gostermek uzere..

Kardesinizin ondan soguyacagini, birakacagini dusundugu icin darliyor surekli.

Blöf yapiyordur o. Hem giderse de gitsin, evlenince cok kuralci olur. Kardesinizin icine sinmiyor demekki. Evlilik cocuk oyuncagi degil

Güncelleme: Çocuk ve kardeşim ayrıldı.Kardeşim zaten 1 senedir ayrılmayı düşünüyormuş.Benim babam herşeye bagıran biriydi. Kardeşim dogal olarak hayatında onu azarlayan birini istemiyor. Çocuk ilgi konusunda, sevgisini gösterme konusunda gayet iyi. Ancak gerçekten sinirli. Ben son zamanlarda denk gelmedim.Ancak kardeşimin anlattığına göre sinirli olması nedeniyle herşeyi çocuktan gizliyormuş.Kardeşimin arabası park yerindeyken alkollü birisi gelip aracına çarptı. Bunda bile kıza kulp bulup azarlamış. İş yerinde merdivenden düşmüş, kardeşime sakarsın diye kızmış.İş yerinde elini kesmiş, korkusuna buna söylememiş.Hastanede dikiş bile attırmayıp, parmağını yapıştırmış.Arkadaşlarının yanında da defalarca azarlamış.Vida bulamayıp bunlara küfür edip, tornovida fırlatmış.Arkadaşıyla buluşşa defalarca görüntülü arıyormuş. Çocugun maddi durumu iyi. Ancak 5 senede yaşadığımız yerin tarihi yerini bile görmeye gitmediler.Kardeşim defalarca teklif etmiş, çocuk reddetmiş. Denize gittiklerinde tişörtle denize sokmak istemiş. Kardeşim bikini ile girince bogulursa bogulsun demiş.Ayrılınca arkadaşı ve kardeşimi arayıp, kanınızı akıtacagım, hepinizin anne babasınızı, kardeşinizi... yapacagım diye küfür etmiş. Sinirlenince gözü birşey görmüyor. Sinirlenince aşırı küfür ediyor. Sonra sakinleşip, özür diliyor. Bu anlattıklarıma ben şahit olmadım hiç.Kardeşim ilk kez dün anlattı. Ondan korkuyorum diye ayrılamadım, ona da üzülüyorum dedi. Bu sefer geri dönersem evleniriz, bırakmaz diyor. Şu da var.Aileler tanışınca, kardeşimin arkadaşına bizde ölmek var dönmek yok, boşanmak yok evlenince demiş.Evlenince kesinlikle kardeşim boşanmak istese bırakmaz onu.

Kardeşim şuan üzülüyor. Ancak geri de dönmek istemiyor. Yemek yemiyor.Annem gibi olmak istemiyor.Para var ancak biz hayatımızı yaşamıyoruz. Evlenince eve kapatacak beni, böyle hayat istemiyorum ben dedi.Ben sürekli ona evlenince seni kısıtlar, sinirli falan diyordum.

Çocuk barışmak istiyor. Kendini düzeltmek istiyor. Ailesi aradı. 5 sene var, oturun konuşun dedi. Kardeşim yumuşarım diye kabul etmedi. Barışmayı düşünmüyor.

Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Forum iyiki var

Ellerindeki kurbanı kaçırmak istemeyen gerikafalı hanzo aile.... bekleyince ne mal oldukları ortaya çıkacak yeni kurban kafalamaya çalışacaklar tabii.

Düşkün değil takıntılı.

Şimdide kardeşim sürekli bagırıp çagırdıgını söylüyor.
Eski iş yerimde görmüştüm ama kucuk bir azınlık zannediyordum . şu KKda büyük bir kesim olduğunu öğrendim ülkedeki gerizekalı kız sayısının.
Nerede kendisine bağıran,çağıran,hakaret eden, hatta tehdit eden,şiddet uygulayan erkek var "evlensem mi" konusu açılıyor. Özünde de çok iyi oluyorlar.
Bu kadar mı düşünce yetisi olmayan insanlar bu kizlar ya?
Bir insana sevgilisi nasıl bağırır,bu normal mi??

Bu nedir Allah aşkına.bir de konu açmışsınız. Bu durumun tartışılacak tarafı bile yok.

Ben de bu kadar ana kuzusu çocuk erkek olduğunu buradan öğrendim.

Kardeşim daha önce ayrılmak istedi.Çocuk agladı, yalvardı barıştılar.Bir senedir ayrılmayı düşünüyormuş. Ancak bırakmaz diye korkuyordu.

Kardeşim daha önce ayrılmak istedi.Çocuk agladı, yalvardı barıştılar.Bir senedir ayrılmayı düşünüyormuş. Ancak bırakmaz diye korkuyordu.
Ne alaka ya, normal insan kendisine psikolojik şiddet uygulayan, her fırsatta bağırıp çağırıp kaba davranan bir davarla sırf yalvardı diye evlilik yoluna girer mi???
Bırakmaz ne,böyle bir seçenek mi var? Gerekirse numarasını değiştirsin,annen ailesine münasip bir dille konuşsun, kapıya gelirse annen ters davransin evden kovsun, tehdit etmiş sabah polise gıdım, şikayetçi olun uzaklaştırma alsın. Böyle insanla ayrılmadi benden diye barisilir mi???

Hattını degiştirecek zaten.Daha önce ayrıldıklarında kardeşim 20 yaşındaydı. Çocuk agladı, yalvardı neler neler yaptı, sonunda dayanamadılar.Kardeşim iş yerinden izin alacak. Bir arkadaşının yanına gidecek gezmeye.
Ayrıldıkları gece çocuk kolunu kesmiş.Fotograf atmış kardeşime, beni affet yazmış.
Bu sefer barışmayı kesinlikle düşünmüyor. Hazır kurtuldum tekrar barışmam diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…