Evlenmek için acele eden sevgili

Evlilik sorumluluğu + bir de hemen çocuk istiyormuş bu ne böyle. Bu konular baskıya gelmez, kardeşiniz açıkça konuşsun gerekirse ayrılsın.

Sadece çocuk aşırı sevgiden evlenmek istese bir de hemen çocuk yapıcaz diye baskı yapmazdı bence, demek ki ailesi baskı yapıyor ve o da ailesinden çok etkileniyor belli ki. Yarın sürekli ailesini dinleyecekse işi zor zaten kardeşinin.

Çevredekiler haber bekliyormuş. Kardeşimde istemiyorum ben diyor. Bilmiyorum hangisi daha hayırlı

Merhabalar, bence çalıştırmak istememesi ve henüz genç yaşta hemen çocuk istemesi daha büyük problem. Ha kişinin kendi isteği çalışmamak yönünde olur o ayrı tabi. Demek istediğimi anlatabildim umarım.

Belli ki bir falsosu var ve kızkardeşinizi iyice çaresiz bırakıp kendine bağlamak istiyor. Çocuk olursa ve ekonomik olarak özgür olmazsa bir şey olsa dahi boşanamaz diye düşünüyordur. Bu zihniyetteki biriyle 35 yaşına gelince de evlenmesin. Bu şahısla mutlu olamaz bana kalırsa

Hayır bir de evlenmek için ısrar ediyor, bu maço tipin evlenince ev ile ilgili hiçbir sorumluluk alacağını düşünmüyorum ben. Az önce de belirttiğim gibi patır patır çocuk yapıp kızı bütün gün çocuk bakımı, ütü, yemek, çamaşıra boğup kendisi de işten gelip tv kanepesinde takılacak izlenimi aldım tam. Kardeşiniz yaşamayı seviyorsa kurtulmalı bu hırbodan.

Kardeşime gercekten düşkün biri. Bu avantaj. Ancak evlenince nasıl olur bilmiyorum.
Çalışma konusunda kardeşim diretse belki ikna olur. Ama sinirli olması bana göre büyük problem. Sinirlenip birbirlerini çok kırıyorlar

Modern kızlar bu ayıları nerden buluyorlar bilmiyorum ki

Son düzenleme:
Çevredekiler haber bekliyormuş. Kardeşimde istemiyorum ben diyor. Bilmiyorum hangisi daha hayırlı
Ailesine çok ezdirir bu çok… Zaten sinirli de bir karakteri varmış

Bugün psikolojik şiddet uyguluyor, evlenince Allah bilir fiziksel şiddet uygular

Sinirli ve zorba tiplerden sevgili/eş olmaz

Yapılacak birsey yok zaten istemiyor kardeşiniz. Açık açık işine gelmiyorsa güle güle diyecek. Yaşla ilgisi de yok bence zaten emin değil karşı taraftan bence . Tanisma vs ısrarla olmuş yakmasın kendini .

Biz ailesinin evine gidince babası bayramda yüzük takalım dedi.Tamam dedik. Şimdide aile baskı yapıyor. Ne zaman ne zaman diye. O da kardeşime baskı yapıyor.

"Size şu kadar mühlet, olmazsa yarin vazgeçtiğimi söyleyeceğim, beni kimse bidaha o masaya oturtamaz"
??
Bu kim, kendini ne zannediyor, bu ne cüret, nasıl bi üslup?
Lütfen ama lütfen kardeşin yakmasın kendini.
Terbiyesiz herif.

Evet işte. Neymiş büyük olarak bişey demem gerekmiş
Siz babası değilsiniz ki bir karara vardırasınız. Bence bulaşmayın hayatları ilerde pişmanlık olursa size kalır yükü. Senin yüzünden derler. Tekrar diyorum rahat kardeşiniz bu adamı nasıl buldu nasıl sevgili oldu nasıl karara vardı şaşırıyorum. Böyle biriyle yapamaz diye düşünüyorum, çalışmasın demiş mesela oturup çocuk yapıp bakar mi kardeşiniz?
Söyleyin biraz daha düşünsün ler.

Eger olumlu haber vermezse, herkese vazgeçtiğimi söyleyecegım diyor.

Ka
Kardeşim çocuk falan bakmaz. Hele bu yaşta. Zaten uzun süre çocuk istemiyor.Mesela kardeşim akşam arkadaşıyla bulusuyor. Ama cocuga uyuyorum dıyor. Cocuk ızın vermez yoksa.

Ben zaten karışmam. Bana diyorki, bana bişey söyle ne zaman. Konus kardeşinle diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…