Evlenmek için acele eden sevgili

boyle bir sey icin iki tarafin da evlilige hazir hissetmesi lazim. bir de hemen evlenecekler diye bir kaide yok, sureci 2-3 yila yayabilirler. ama evlenme teklifi etmekten aciz, isini gorucu usuluymus gibi cozmeye calisan adamdan da bir cacik olmaz. kiz kardesiniz evlenmek istemedigini, evlense de hemen cocuk istemedigini, isten cikmak istemedigini vs her seyi acik acik konusmali

nisanlilik evresi uzayinca iyi olmuyor bence. 2 sene uzun bana kalirsa. ama cocugun gun vermesi, bagirip cagirmasi normal degil. guzellikle de ikna edebilir. bence ayrilsin.
Sanırım kardeşim çok geçiştirdigi için çocuk sinirlendi. En son geçen hafta kıyafet bakmaya gittiler. Demekki o günden sonra kardeşime baskı yaptı. Halaa elbise bulamadı falan diyordu.

Baskıyla evlilik olmaz.
Kardeşiniz rahat büyümüş ama baştan eşim çalışmasın, çocuğumuz kisa sürede olsun diyen eşle yapabilecek mi hiç sanmıyorum.
Yani 2-3 sene sonra da olsa sevgilinin düşünceleri değişmeyecek.
Önüne fırsat gelmiş, ayrılsın.

Bence bu ilişki aşırı rahat büyüyen biri için çok yanlış, resmen köle hayati sürecek evlenirse...

Kardeşim markette çalışıyor. Akşam geç saatte işten çıkıyor. O saatte işte olmasını istemıyor.
Evlilik teklıfını yüzük taktıktan sonra edecekti bir

Kardeşim baştan aileleri tanıştırmayacaktı.Ailesi de sanırım çocuga baskı yaptı. Kvsi torun sevmek istıyor hemen. Kardeşimde çocuk bakacak sorumlulugu kendinde görmüyor.

Burada ne konular okuyoruz her gün. Eşim çalıştırmıyor harçlık da vermiyor istediğim bir şeyi alamıyorum diyen birsürü kadın var.

Onu geçtim ileride kardeşinizin istediği zaman sizi ve annenizi gidip görmesine bile karışacak, otur evinde çıkma dışarı benim annem gelecek ona yemek hazırla diyecek bir havası var tam.

Sanmıyorum öyle yapacagını. Ama şimdiki gibi istedigi gibi arkadaşlarıyla buluşamaz bence.

Ka

Kardeşim çocuk falan bakmaz. Hele bu yaşta. Zaten uzun süre çocuk istemiyor.Mesela kardeşim akşam arkadaşıyla bulusuyor. Ama cocuga uyuyorum dıyor. Cocuk ızın vermez yoksa.
Tamam işte bakın arkadaki uyumsuzluğa. Bir abla olarak bu ilişkiyi nasıl onaylıyorsunuz?
Yalan söylüyor çünkü kızar böyle temel atıp evlenilir mi?
Yarin öbür gün nolcak izin vermiyor diye yalan söyleyip mi gidecek evden.
Bu ilişki olmaz kardeşiniz böyle iken
Nasıl bulmuşlar birbirini oda ayrı bir konu

Kardeşim markette çalışıyor. Akşam geç saatte işten çıkıyor. O saatte işte olmasını istemıyor.
Evlilik teklıfını yüzük taktıktan sonra edecekti bir
hele pasama bak hele ona neymis kizin ciktigi saatten? market dedigin 10da kapaniyor en gec 11de evde. disariya guvenmiyorsa is cikisi alsin karisini. calismani istemiyorum da nedir. bu bahane olamaz. kiz kardesiniz yol yakinken donsun. 24 yasinda kendinden buyuk laflar ediyor. aylik kazanci 20k degilse o ev tek maasla donmez. kiralar olmus 8-9 bin...

Bu cok rezalet bi durum, ne demek ben vazgecerim diye santaj yapıyor bunu diyrn adamla sittin sene evlenmesin zaten, cocugun tavri cok kotu bununla bu yaz evlense mutlu bi evlilige sahip olabilir mi kardesiniz bunu bi dusunsun bence...

Nacizane fikrim kardesiniz ile cinsel bir birliktelik yasamiyorsa artık bu durumdan sıkılmış olabilir ve bi an once evlenerek bu asamaya gecmek istiyor olabilir. Bu cok kotu bi evlilik sebebi, valla benim kardesim icin böyle santajlar yapilsa evlenmesine izin filan vermeyiz, siz de bi de sormussunuz hayret ettim valla

Kaç yıldır birlikteler ki bu kadar acele ediyor. Bence erkek için 24 yaş çok küçük üstelik bu devirde evlenmek kolay mı? Bence kardeşini kaçırmak istemiyor bu yüzden acele ediyor. Keşke aceleye getirip tanışma olmasaydı. İki yıl nişanlı kalanlarda var. Söz yaparsınız bir sene öyle bekler. Seneye de nişan yaparsınız biraz da öyle oyalarsınız. Çeyiz diziyorum para biriktiriyorum vs dersiniz. Hem erkek tarafı çok mu zengin ki para biriktirmeden evlenmek istiyor

Onunla tam rahat konuşamadım. Birde olumsuz konuşup etkilemek istemiyorum. Kendisi istemiyorum diyor.Çocukta hemen evlenelim diye öyle diretiyorki. Ki evlenince çocuk diye de diretecek eminim ben.
bence sen hepten olumsuz konusma, sonra engelledi diye basina kalir. 23 yas evlenmek icin erken degil, ama kardesin de cocuk da olgun degil. cok problem yasarlar. bence cidden gelip buraya konu acsin, kendisi anlatsin.

KiZin yasi kucuk erkegin yasi dahada kucuk 24 yasinda bir erkek ne evliligi ne sorumlulugu bide baskici tehtit falan o kimki hersey onjn istedigi gibi olacak abla olarak iyi akil verin evlenince calismayacaksin diyen biriyle olmaz hayatini karartmasin gezsin tozsun hayatini yasasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…