- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.251
- 548
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Bence bu tehditi bile kardeşinin ayrılması için sebep. Hep bu kozu mu kullanacak evlenince ne yapacak ya istediğimi yaparsın ya da boşanırım diyecek bu sefer. Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. Bile bile lades demesine izin vermeyin kardeşinizin. En azından ertelensin ki huyunu suyunu iyi çözün. Aman kaybetmeyeyim diye evlilik yapılmaz. Ayrıca Bi erkeğin sinirli olması en kötüsü. Yani iyi biri demişsiniz ama neye göre iyi anlamadım. Sevgilisinin ablasını hadsizce tehdit eden, evlenelim diye bağırıp çağıran adamın her tarafı iyi olsa nolur.O da gezip tozmak istiyor. Evlenınce bu kadar rahat gezemez. Yarın haber vermezse, bidaha kimse beni o masaya oturtamaz dedi
18 yaşından beri birlikteler. Bu yüzden çocuk uzamasın diyor. Uzun zaman oldu diyorYapılacak birsey yok zaten istemiyor kardeşiniz. Açık açık işine gelmiyorsa güle güle diyecek. Yaşla ilgisi de yok bence zaten emin değil karşı taraftan bence . Tanisma vs ısrarla olmuş yakmasın kendini .
Biz ailesinin evine gidince babası bayramda yüzük takalım dedi.Tamam dedik. Şimdide aile baskı yapıyor. Ne zaman ne zaman diye. O da kardeşime baskı yapıyor.
Kardesiniz ayrılmak için neyi bekliyor sadece sevgi ile olmaz ki bu işler.Ka
Kardeşim çocuk falan bakmaz. Hele bu yaşta. Zaten uzun süre çocuk istemiyor.Mesela kardeşim akşam arkadaşıyla bulusuyor. Ama cocuga uyuyorum dıyor. Cocuk ızın vermez yoksa.
Yok artıkKa
Kardeşim çocuk falan bakmaz. Hele bu yaşta. Zaten uzun süre çocuk istemiyor.Mesela kardeşim akşam arkadaşıyla bulusuyor. Ama cocuga uyuyorum dıyor. Cocuk ızın vermez yoksa.
ayrılsın ya bu şekilde hayat mı olur? hatta kardeşiniz direkt bdv konularına baksın vazgeçerO da gezip tozmak istiyor. Evlenınce bu kadar rahat gezemez. Yarın haber vermezse, bidaha kimse beni o masaya oturtamaz dedi
Bu insanlar aynen yetiştirdikleri adam gibi aynen, baskıcı ve berbat. Kızkardeşin yaşayacağı hayat belli, admaın ailesiyle altlı üstlü oturacaklar, adma zaten aile işi yapıyor bğtçeleri de aynı olacak, adam işteyken bu sefer anası babası gelip kızın tepesine dikilecek, kız markete bile gidemicek. İtiraz ederse de bu ayıdan tokadı yiyecek. 23 yaşında kucağında 2 çocukla, işsiz, parasız bu tiplere mahkum olacak. Bu hayatın neresi istenir bilemedim.
Bana iki tarafın tavrı da saçma geldi açıkçası. Çocuk neden ya şimdi ya hiç diyo, madem çok seviyo? Sırf istediği tarih olmadı diye nasıl vazgeçebiliyo, bu kısım saçma. Ama sizin kardeşiniz de elbise almadım falan nedir ya? Açık açık neden evlilik için erken, hazır değilim deyip noktayı koymuyo da böyle bahanelere sığınıyo?Kız kardeşim 23 yaşında, sevgilisi de 24 yaşında.Genel olarak kardeşim çok rahat büyüdü.Şuan çalışıyor, geziyor, çevresi var, evde rahat. Bunu söyleme sebebim evlenince bu rahatlığın bozulması. Ve evlilik için erken olduğu. Sevgilisi kardeşime aşırı düşkün,gerçekten deger veriyor. Ancak kardeşime evlenmek için aşırı baskı yapıyor. Bu baskılar sonucu aileler tanıştı. Aileler bayramda yüzük takılsın denildi.Bayramda yüzük takılmadı. Kardeşim erken oldugunu söylüyor bana. Çocuga da elbisemi almadım falan, bu tarz şeyler söylüyor. Çocuk şimdi mesaj atmış. Çevredekiler, anne babası, akrabaları ne zaman yüzük takılacak diye soruymuş. Çocuk diyorki, büyüğümüz olarak bişey söyle, size 2gün müddet, yarın son gün, yoksa yarın herkese vazgeçtiğimi söyleyeceğim. Bidaha beni kimse o masaya oturamaz dedi. Bende kardeşim ile konuşmasını söyledim.Kardeşim hemen evlilik istemiyor, yani dügün hemen ıstemıyor. Ama çocuk hemen yüzük takıp dügün istiyor. En geç 1 sene sonra. Kardeşim 2 sene uzatmak istiyor. Ama ailesi ve çocuk bu kadar uzatmaz.
Şimdide kardeşim ona baskı yaptığını, sürekli bagırıp çagırdıgını söylüyor.
Bu durumda mantıklı olan ne sizce?
Kardeşime kalsa 27 de falan evlenir. Ancak çocuk uzatmak istemiyor. Evlenınce hemen çocuk istıyor. Çalışmasını istemiyor. Yani başka işte yorulmasın ben bakarım diyor
Allahtan evleri yok. Yoksa kvsi aynı bina kesin isterdi. Ben kardeşime diyorumki, kvnin semtinde oturma. Kvsi sürekli emrivaki yapıp gelir.Birde ilk gelin olacak.Ama çocukta diyorki, biz fizanda da otursak, benim annem çıkar gelir diyor. Bu konuda da sorun yaşayacaklar gibiBu insanlar aynen yetiştirdikleri adam gibi aynen, baskıcı ve berbat. Kızkardeşin yaşayacağı hayat belli, admaın ailesiyle altlı üstlü oturacaklar, adma zaten aile işi yapıyor bğtçeleri de aynı olacak, adam işteyken bu sefer anası babası gelip kızın tepesine dikilecek, kız markete bile gidemicek. İtiraz ederse de bu ayıdan tokadı yiyecek. 23 yaşında kucağında 2 çocukla, işsiz, parasız bu tiplere mahkum olacak. Bu hayatın neresi istenir bilemedim.
Allahtan evleri yok. Yoksa kvsi aynı bina kesin isterdi. Ben kardeşime diyorumki, kvnin semtinde oturma. Kvsi sürekli emrivaki yapıp gelir.Birde ilk gelin olacak.Ama çocukta diyorki, biz fizanda da otursak, benim annem çıkar gelir diyor. Bu konuda da sorun yaşayacaklar gibi
Herşeyi kisitlayip baskı yapan birinin ayrı ev açacağını hiç zannetmiyorum aynı evin için de oturmak bile isteyebilir.Allahtan evleri yok. Yoksa kvsi aynı bina kesin isterdi. Ben kardeşime diyorumki, kvnin semtinde oturma. Kvsi sürekli emrivaki yapıp gelir.Birde ilk gelin olacak.Ama çocukta diyorki, biz fizanda da otursak, benim annem çıkar gelir diyor. Bu konuda da sorun yaşayacaklar gibi
Çocuk buna çok baskı yaptı. 5 yıl oldu, çok uzadı artık evlenelim dıye. Kardeşim mecbur tanıştırdı aileleri. Neyse şimdide kardeşim gercekten evlılıkten korkuyor. Aıle tanıstırdıgı ıcın zaten pısman.Bana iki tarafın tavrı da saçma geldi açıkçası. Çocuk neden ya şimdi ya hiç diyo, madem çok seviyo? Sırf istediği tarih olmadı diye nasıl vazgeçebiliyo, bu kısım saçma. Ama sizin kardeşiniz de elbise almadım falan nedir ya? Açık açık neden evlilik için erken, hazır değilim deyip noktayı koymuyo da böyle bahanelere sığınıyo?
bu çocuk ezdirir ailesine. ya kaldı ki 23 yaş. ben 24 yaşındayım. evlenmeyi sorumluluk yüzünden düşünemiyorum bile. çocuk aşırı cahil geldi bana. evlenmek bir şey değil o evliliği huzurla mutlulukla sürdürebilmek önemli. kız kardeşinizin yapacağı tek şey var; bırakmakAllahtan evleri yok. Yoksa kvsi aynı bina kesin isterdi. Ben kardeşime diyorumki, kvnin semtinde oturma. Kvsi sürekli emrivaki yapıp gelir.Birde ilk gelin olacak.Ama çocukta diyorki, biz fizanda da otursak, benim annem çıkar gelir diyor. Bu konuda da sorun yaşayacaklar gibi
Kardeşin açık açık konuşacak ama ben evlilik düşünmüyorum diye elbise alamadım vs çok saçma ki bence ayrılması gerek ama nedense pek ayrılacağını düşünmüyorum.Çocuk buna çok baskı yaptı. 5 yıl oldu, çok uzadı artık evlenelim dıye. Kardeşim mecbur tanıştırdı aileleri. Neyse şimdide kardeşim gercekten evlılıkten korkuyor. Aıle tanıstırdıgı ıcın zaten pısman.
Elbise alamadım falan diye uzatmak için söylüyor aslında. 2 3sene daha uzatmak istıyor. Ama çocukta çok fazla evlılık baskısı yapıyor. Çocuk 2 sene uzatırız dügünü dedi ama sanmıyorum. Ailesi 2 sene hayatta uzatmaz.
Sırf 5 yıldır beraberler diye evlenmek istıyor. Kardeşim erken oldugunu düşünüyor ev korkuyor evlılıktenbu çocuk ezdirir ailesine. ya kaldı ki 23 yaş. ben 24 yaşındayım. evlenmeyi sorumluluk yüzünden düşünemiyorum bile. çocuk aşırı cahil geldi bana. evlenmek bir şey değil o evliliği huzurla mutlulukla sürdürebilmek önemli. kız kardeşinizin yapacağı tek şey var; bırakmak
En son istemiyorum, bana köpek gibi davranıyor dedi. Kardeşim yüzük takılmasını uzatıyorki, dügün hemen olmasın diye. Yoksa hemen dügün yapacak.Kardeşin açık açık konuşacak ama ben evlilik düşünmüyorum diye elbise alamadım vs çok saçma ki bence ayrılması gerek ama nedense pek ayrılacağını düşünmüyorum.
nisanlilik evresi uzayinca iyi olmuyor bence. 2 sene uzun bana kalirsa. ama cocugun gun vermesi, bagirip cagirmasi normal degil. guzellikle de ikna edebilir. bence ayrilsin.Kız kardeşim 23 yaşında, sevgilisi de 24 yaşında.Genel olarak kardeşim çok rahat büyüdü.Şuan çalışıyor, geziyor, çevresi var, evde rahat. Bunu söyleme sebebim evlenince bu rahatlığın bozulması. Ve evlilik için erken olduğu. Sevgilisi kardeşime aşırı düşkün,gerçekten deger veriyor. Ancak kardeşime evlenmek için aşırı baskı yapıyor. Bu baskılar sonucu aileler tanıştı. Aileler bayramda yüzük takılsın denildi.Bayramda yüzük takılmadı. Kardeşim erken oldugunu söylüyor bana. Çocuga da elbisemi almadım falan, bu tarz şeyler söylüyor. Çocuk şimdi mesaj atmış. Çevredekiler, anne babası, akrabaları ne zaman yüzük takılacak diye soruymuş. Çocuk diyorki, büyüğümüz olarak bişey söyle, size 2gün müddet, yarın son gün, yoksa yarın herkese vazgeçtiğimi söyleyeceğim. Bidaha beni kimse o masaya oturamaz dedi. Bende kardeşim ile konuşmasını söyledim.Kardeşim hemen evlilik istemiyor, yani dügün hemen ıstemıyor. Ama çocuk hemen yüzük takıp dügün istiyor. En geç 1 sene sonra. Kardeşim 2 sene uzatmak istiyor. Ama ailesi ve çocuk bu kadar uzatmaz.
Şimdide kardeşim ona baskı yaptığını, sürekli bagırıp çagırdıgını söylüyor.
Bu durumda mantıklı olan ne sizce?
Kardeşime kalsa 27 de falan evlenir. Ancak çocuk uzatmak istemiyor. Evlenınce hemen çocuk istıyor. Çalışmasını istemiyor. Yani başka işte yorulmasın ben bakarım diyor
İşte ben de onu diyorum, uzatmak için bu tarz bahaneler ileri sürmek çok çocukça maalesef. Açık açık ben şuan evlilik düşünmüyorum demeli. Bu tarz bahaneler evlilik çağına gelmiş yetişkinlerin kullanacağı yöntemler olmamalı bence. Eğer çocuk sırf erken dedi diye kardeşinizden vazgeçmeyi göze alacaksa zaten sevmiyodur. Derdi sadece herhangi biriyle evlenmektir. Ama kardeşiniz açık davranmadığı için o da belki bu tarz blöfleri kullanma gereği hissediyo da olabilir. Her iki tarf da çok çocuk geldi bana. Oyun oynuyo gibi bi havaları var.Çocuk buna çok baskı yaptı. 5 yıl oldu, çok uzadı artık evlenelim dıye. Kardeşim mecbur tanıştırdı aileleri. Neyse şimdide kardeşim gercekten evlılıkten korkuyor. Aıle tanıstırdıgı ıcın zaten pısman.
Elbise alamadım falan diye uzatmak için söylüyor aslında. 2 3sene daha uzatmak istıyor. Ama çocukta çok fazla evlılık baskısı yapıyor. Çocuk 2 sene uzatırız dügünü dedi ama sanmıyorum. Ailesi 2 sene hayatta uzatmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?