- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi thehopelessone
-
Yoo gayet net ve açık konuşmuş size.Genel olarak ketumdur demek istedim, duygularını yansıtmakta zorlanır ser verir sır vermez anlayacağınız zor bir insan.
Adam normalde olması gereken sadakati, kızımıza lütuf gibi sunmuş ama kızımız anlamamış.Bu yapması gereken birseydi zaten. Senin için gerçekten yaptığı birsey yok değil mi
Tabii ki benim de hayallerim var. Uzun süreli sayılabilecek ilişkide evliliği en azından hayal etmem de normal bence ya. Ben de gezmek istiyorum... ama geleceğinde benden bahsetmemesi beni soğuttu işte.2 sene önce diyorsun yani 21-22 yaşındaydı o yaştaki bir erkeğin evlenmek istediğine inanmak saflıktır kusura bakma erkek 25'den önce olgunlaşmaz o yüzden takılma bunlara.. evlenmek istememesi çok normal şu anda genç gezip eğlenmek istiyor haliyle. sen de gez eğlen evlilik tek hayat amacınız olmasın.. oluruna bırak.
Ben de safım, Ondan önce kimseyi sevmemiştim ki. Böyle şeyleri yaşamadığım için inandımAdam normalde olması gereken sadakati, kızımıza lütuf gibi sunmuş ama kızımız anlamamış.
İstese bulabilecek bir çevrede aslında, ama o da inatla benimle olmaya devam ediyor. Hem ayranım dökülmesin hem... anladınız sizYoo gayet net ve açık konuşmuş size.
Evlenmeyeceğim demiş. Daha açık ne demeliydi?
Ayrılalım demesini bekliyorsanız beklemeyin. Birini bulmadan sizden ayrılmaz.
Elbette hem ilk aşkınız hem de tecrübesizsiniz. Çifte körlük yani.Ben de safım, Ondan önce kimseyi sevmemiştim ki. Böyle şeyleri yaşamadığım için inandım
Başlarda kestirip atmamak için onunla ilgili hayallerimi söylerdim, onu da konuşturmaya çalışırdım ama her zaman lafı ağzıma tıkadı. Ben de bıraktım şimdi diyorum gezicem tozucam yurtdışına gidicem diye. Beni bırakacak misin diyor öyleSizde sevgilinize benim de seninle evlenmeye yada gezeceğim göreceğim yerlerde seninle ilgili beklentim hayalim yok deyin...
Neden ezik susan taraf sizsiniz sizde onu ezikleyin.
Baya bı süre bu taktiği uygulayıp arkanıza bakmadan ayrılın.
Siz devam etmeyin o zaman.İstese bulabilecek bir çevrede aslında, ama o da inatla benimle olmaya devam ediyor. Hem ayranım dökülmesin hem... anladınız siz
Acelem yok ama isteğim elbette var. Mesleğime bu sene başlasam, benim de düşüncelerim değişebilir. O yüzden haklısınız en iyisi eğlenme olarak bakmak. Üzülmem en azından bu kadar.Elbette hem ilk aşkınız hem de tecrübesizsiniz. Çifte körlük yani.
Eğer niyetiniz 2-3 sene içinde evlilik ve anne olmaksa bu adamla vakit kaybetmeyin.
Acelem yok olmasa da olur diyorsanız. Eğlenme olarak bakın ilişkiye. Gezin tozun keyfinize bakın.
Aynen . Konu sahibi çok iyi niyetli düşündüğü için farketmemis bence.Adam normalde olması gereken sadakati, kızımıza lütuf gibi sunmuş ama kızımız anlamamış.
İşte umudu kes benden deyip normal ve güzel bir ilişki yaşamamız da kafamı karıştırıyor. İlişkiye bakıyorum her şey dört dörtlük. Ama adam bir konuşuyor bende film kopuyorAceleniz ne? Hadi sizi geçtim ama o daha çocuk bence. Erkekler geç olgunlaşıyor. 30 yaş altı erkekle evlenilmemeli. Sonra büyütmek zorunda kalırsınız ama burada itici olan bir şey var o da yüzünüze pat pat söylemesi. Umudu kes benden diyor
Kendimi dış kapının dış mandalı gibi hissediyorum. Çok değer verdim el üstünde tuttum. Hakkını yiyemem o da bana destek çıktı. Ama hayatıyla bana sınır çekmesi, bazı şeyleri bana sorgulattı. Durum da bu şekilde..Maalesef evlenmek istemiyor değil sizinle evlenmek istemiyor.
Sizinle ileride evlenmek istese; daha gezeriz tozarız sonra durumu resmileştiririz derdi.
Size sanki uzaktan akraba gibi duygusuzca planlarını açıklamış.
Bence rest çekin.
O zaman sizi kaybetmeyi göze alıp almadığını görürsünüz.
Yedim evetsiz de bunu yediniz?
Tabii ki ben hak veriyorum gezmek tozmak ister. Ama seviyorum dediği insanla da hiç mi hayal kurmaz?Cocuk daha 24 yasında. Ergenlikten Bı kac sene önce cıkmis. Gezmek istemesi cok normal. Gezsin de zaten. Para kazansın harcasın. Yarın evlendıgınde Bı ıkı sene ıcınde evlilikten sıkılmıs olacak. Dogru olanı yapıyor.
Sende 23 yasındasın henuz ıs hayatın olmamıs.
Calıs kazan harca. Sevgilinle gez eglen.
Evlenmek ıcın upuzun kadar yolun var daha.
Seni de hayalin evlilik degıl, sevgilin gibi gezmek olsun bence.
E sen kendini zaten düşürmüşsün kusura bakma cinsellikte yaşanmış evlilik evlilik demeye başlamışsın istemediğinide net belirtmiş. Ketumluk falan hikaye aşık adamı susturamazsın ilgisinden usanırsın kendini kandırma o kendi hayatında seni elde bekletiyorBenden önce çok kısa süreli ilişkileri olmuş. Bir onunla bir bununla. Sevgilisi varken gözü devamlı dışarıdaymış. İlk uzun süreli ilişkisi benimle. Benimle tanışınca bunları söyledi, artık tek bir insanla olmak istiyorum sen diğerleri gibi değilsin benden umudu kesmiyorsun demişti. Ben de bunlara kandım ya zaten, beni bırakmadığı için şükreder konuma geldim resmen. Düzenli ilişki adamı oldu benden sonra. İşte benim için yaptığı en büyük şey budur galiba
İşlerine gelmiyorBi konuya faydalı bi yorum yapıosun ama konu sahibi yorumunu okumuyor bile...Ne de okudugunu belli ediyor beğenip...Birkaç kişiden alıntı yapıyor sonra kayboluyor...
Burda bi emek ve zaman veriyoruz di mi? Kafa patlatıyoruz yorum yazıyoruz...Okumuyor bile...Cok onemli şeyler yazılıyor ama vız gelip trıs gidiyor..
Ayrılmak istiyorum ama insanın alışkanlıklarından vazgeçmesi çok zor. Bir de çok şeyler yaşayınca.. zor . Fikirleriniz için teşekkür ederimİstediğin ne peki? Ayrılma evlenmeye ikna et mi diyelim? Ben burda kimseye boşan ya da ayrıl demem kolay kolay ilk defa sana dedim. Sonra pişman olursun iyi düşün ve eğer cinsellik yasamadiysaniz asla yaşama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?