Evlenmek istemeyen erkek arkadaş..

Genel olarak ketumdur demek istedim, duygularını yansıtmakta zorlanır ser verir sır vermez anlayacağınız zor bir insan.
Yoo gayet net ve açık konuşmuş size.
Evlenmeyeceğim demiş. Daha açık ne demeliydi?
Ayrılalım demesini bekliyorsanız beklemeyin. Birini bulmadan sizden ayrılmaz.

2 sene önce diyorsun yani 21-22 yaşındaydı o yaştaki bir erkeğin evlenmek istediğine inanmak saflıktır kusura bakma erkek 25'den önce olgunlaşmaz o yüzden takılma bunlara.. evlenmek istememesi çok normal şu anda genç gezip eğlenmek istiyor haliyle. sen de gez eğlen evlilik tek hayat amacınız olmasın.. oluruna bırak.

Tabii ki benim de hayallerim var. Uzun süreli sayılabilecek ilişkide evliliği en azından hayal etmem de normal bence ya. Ben de gezmek istiyorum... ama geleceğinde benden bahsetmemesi beni soğuttu işte.

Sizde sevgilinize benim de seninle evlenmeye yada gezeceğim göreceğim yerlerde seninle ilgili beklentim hayalim yok deyin...
Neden ezik susan taraf sizsiniz sizde onu ezikleyin.
Baya bı süre bu taktiği uygulayıp arkanıza bakmadan ayrılın.

Yoo gayet net ve açık konuşmuş size.
Evlenmeyeceğim demiş. Daha açık ne demeliydi?
Ayrılalım demesini bekliyorsanız beklemeyin. Birini bulmadan sizden ayrılmaz.
İstese bulabilecek bir çevrede aslında, ama o da inatla benimle olmaya devam ediyor. Hem ayranım dökülmesin hem... anladınız siz

Ben de safım, Ondan önce kimseyi sevmemiştim ki. Böyle şeyleri yaşamadığım için inandım
Elbette hem ilk aşkınız hem de tecrübesizsiniz. Çifte körlük yani.

Eğer niyetiniz 2-3 sene içinde evlilik ve anne olmaksa bu adamla vakit kaybetmeyin.

Acelem yok olmasa da olur diyorsanız. Eğlenme olarak bakın ilişkiye. Gezin tozun keyfinize bakın.

Başlarda kestirip atmamak için onunla ilgili hayallerimi söylerdim, onu da konuşturmaya çalışırdım ama her zaman lafı ağzıma tıkadı. Ben de bıraktım şimdi diyorum gezicem tozucam yurtdışına gidicem diye. Beni bırakacak misin diyor öyle

Acelem yok ama isteğim elbette var. Mesleğime bu sene başlasam, benim de düşüncelerim değişebilir. O yüzden haklısınız en iyisi eğlenme olarak bakmak. Üzülmem en azından bu kadar.

İşte umudu kes benden deyip normal ve güzel bir ilişki yaşamamız da kafamı karıştırıyor. İlişkiye bakıyorum her şey dört dörtlük. Ama adam bir konuşuyor bende film kopuyor

Kendimi dış kapının dış mandalı gibi hissediyorum. Çok değer verdim el üstünde tuttum. Hakkını yiyemem o da bana destek çıktı. Ama hayatıyla bana sınır çekmesi, bazı şeyleri bana sorgulattı. Durum da bu şekilde..

Tabii ki ben hak veriyorum gezmek tozmak ister. Ama seviyorum dediği insanla da hiç mi hayal kurmaz?

E sen kendini zaten düşürmüşsün kusura bakma cinsellikte yaşanmış evlilik evlilik demeye başlamışsın istemediğinide net belirtmiş. Ketumluk falan hikaye aşık adamı susturamazsın ilgisinden usanırsın kendini kandırma o kendi hayatında seni elde bekletiyor

İşlerine gelmiyor

İstediğin ne peki? Ayrılma evlenmeye ikna et mi diyelim? Ben burda kimseye boşan ya da ayrıl demem kolay kolay ilk defa sana dedim. Sonra pişman olursun iyi düşün ve eğer cinsellik yasamadiysaniz asla yaşama.
Ayrılmak istiyorum ama insanın alışkanlıklarından vazgeçmesi çok zor. Bir de çok şeyler yaşayınca.. zor . Fikirleriniz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…