Evlenmek istemeyen erkek arkadaş..

Fazlasıyla elde avuçta oldum. Her şeye tamam aman destek olayım aman kestirip atmayım sinirle davranmayım. Sonuç bu

Yasiniz kucuk ama arkadasinizin size bunu boyle soyleme amaci beni birak yoluna bak demek. Yol yakinken ayrilin.Bekarlik planlarina sizi de dahil etmiyorsa yapacak bisey yok.
Yani kimsenin hayatına zorla sokamam kendimi. Resti çekicem bakalım. Ya varsın ya yoksun diye. Sen bilirsin dese bile ben kazanırım beklememiş olurum boşuna

Fazlasıyla elde avuçta oldum. Her şeye tamam aman destek olayım aman kestirip atmayım sinirle davranmayım. Sonuç bu
Bu her ilişkide böyle ya sevgiliğe has değil arkadaşlık vs susup tepki vermeyim değer veriyorum dedikçe karşıdaki bi kendini birşey sanmaya başlıyor sana herşeyi söyleyebileceğini sanıyor ama artık sende bişeyler bitip çekilince bu sefer güya çabalamaya başlayıp ben senin için çabaladım diyor. Benden sana tavsiye nerede yaşıyorsun bilmiyorum atama şansın varmış madem güzel bir il yaz tatil beldesi veya karadeniz git evini kur yalnız yaşa doya doya gez gerçekten hayatını böyle bir adamı bekleyerek harcama. Kimden vazgeçersen senden değerlisi olmaz

Boşa kürek çekmek diyorsunuz.. doğru
Tabiki. Bu her konuda böyle. Niye bunu dert ediyorsunuz ki daha gencecik insanlarsınız. Ben 32 yaşında evlendim hiç geçkalmış hissetmedim kendimi. Kim bilir kimlerle karşılaşırsınız. Enerjinizi ikna için degil daha güzel yasamak için harcayın bence.

Genel olarak ketumdur demek istedim, duygularını yansıtmakta zorlanır ser verir sır vermez anlayacağınız zor bir insan.

Bu karakterde biriyle hayat geçmez bence. Evlenmeyi sen de düşünme o kişiyle. Evlilikte en önemli şey iletişim. Duyguları, düşünceleri aktarmak gerekiyor. Sürekli içine atan, az konuşan insanla evlilik birkaç sene sonra seni boğar. Sürekli ne düşündüğünü, ne hissettiğini anlamaya çalışacaksın ve bir süre sonra aman bana ne deyip sen de salacaksın. Bunları da hesaba kat.

Hayal ve plan konusuna gelince Biz sevgiliyken bir sene sonrasına plan yapardık nereleri gezelim diye ve kenara para atardık. Ayrılıkta var elbet. Plan yapıp hayırlısı olsun derdik. Hepte gittik gezdik doya doya. O yüzden evlenince önceliğimiz gezmek değil çocuk oldu. Hem sevgiliyken daha tatlıymış gezmek. Böyle herkes biliyor nereye gittiğimizi saklı gizli değil ya macera olmuyor

Aynen öyle haklısınız atanıcam inşallah hayallerim de var. Mantıklı tavsiyeleriniz için de teşekkür ederim..

Yani kimsenin hayatına zorla sokamam kendimi. Resti çekicem bakalım. Ya varsın ya yoksun diye. Sen bilirsin dese bile ben kazanırım beklememiş olurum boşuna
Evet bekleme herkes ayni olmaz tabi ama. 3 kiz arkadasim uzun iliski yasadilar 6 8 yil sonra evlendiler.2 si hala cok mutlu cunku adamlar iple cekti kızlarin okulu bitsin de evlenelim diye.1 arkadasim maalesef boyle evlilikten kacan adamla beraberdi oyle boyle evlendiler 1 sene sonra bosandilar.Cunku adam gonulsuzdu seneleri bosa gitti 10 senem cope gitti diye agliyordu

Aynen öyle nereye kadar ben şimdiden yoruldum. Adamı açmaya çalışa çalışa. İstese kendisi açardı şimdiye zaten.
Onun maaşı baya iyi, gezip tozmak için engeli de yok da zorla güzellik olmuyorrrr

Allah kötü insanlarla karşılaştırmasın iyi insanları

Evet daha bu yaşta enerjimi bitirmek saçma. 32 bence de normal bir yaş herkesin zamanı farklı. Mutluluklar dilerim

terket pis yalancı bildiğin yalan söylüyo.

Erkek arkadaşın ayrılmak istemesi ya da evlenmek istememesi değer ölçmez. Yine de insan yanlış olduğunu bile bile değersizlik duygusuna kapılıyor. Karşı tarafın bunu yapmaya hakkı yok, sizin kendinize bunu yapmaya hiç hakkınız yok. Kendi değerinizin farkına varın, yaşamın tadını çıkarın.
Bırakın o sizin hayatınızın bir parçası olamadığına üzülsün.
İlk aşk diye de ilişkinizi kutsallaştırmayın gözünüzde.
İnanın o da geçiyor.

Değersiz hissediyorum özgüvenim inanılmaz düştü. Hep kendimi sorguluyorum. Acaba ben mi evlenmeye değer değilim, cinsellik yaşadım onunla hayatımda ilk defa, acaba değerim mi kayboldu, acabalar tüketti beni. Ben değersiz değilim ki ya, elim yüzüm düzgün, çok başarılı bir üniversitedeyim herkesin gıptayla baktığı mesleğim var. Bir tane adam tüketti beni 2 yılda.

Bence asil soru su olmali .
Siz bu yasta neden evlilik dusunuyorsunuz ?

Bence asil soru su olmali .
Siz bu yasta neden evlilik dusunuyorsunuz ?
Düşünüyorum elbette hayal kuruyorum ama hemen yarın evlenmek gibi niyetim de yok. Uzun süreli sayılabilecek ilişkide geleceğe yönelik plan olmaması ayrılığa itiyor beni. Sadece “evlenmek istemiyor”dan ibaret değil yani.

Sizin neden kendinizle salt kendinizle ilgili planlarınız yok ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…