Evlenmek istemeyen erkek arkadaş..

Bu satirlariniz beni inanilmaz üzdü.Daha genceciksin.Nasil fütursuz adamin teki sana böyle hissettiriyor.Birak cehenneme kadar yolu var.Ben evlenecegim biriyle birlikte olmak istiyorum de.Çekil kenara.Yapma bu sorgulama eziyetini kendine.Asil degersiz olan o.

Zamana bırak bence ama aklının bir kenarında da onun bu fikri dursun.. Zaman içinde soğuduğunu düşünüyorsan zaten uzaklaşarak ayrılırsın.. Gerçekten evlilik isteyen birinin bunu düşünmeyen erkekle duygusal bağ kurması çok zor. Ayrıca burada yaşa takılanları da hiç takma sanki evlilik ha deyince oluyor Zaman geçtikçe yaşında evliliğe uygun hale zaten gelecek.

Var tabii ki olmaz olur mu, çok planım var ama kendimle alakalı. Ama onunla da beraber planlarımız,ortak hayallerimiz olmadığı için ayrılmayı düşünüyorum.
Acikcasi 23 yasinda evililik hayalleri kuran ve sevgilisinin onunla hayali yok diye icerlenen birinin kendi hayalleri olduguna inanıyorum.
Cunku kendi (onun olmadığı) hayalleriniz olsaydi bu kadar sevgiliniz odakli olmazdiniz .
Bence ayrilin ve sizinle hemen evlenmek isteyen birini bulun

T thehopelessone siz nişanlı mısınız?
Hakkımda kısmında öyle görünüyor.
Nişanlı iseniz ve böyle diyorsa o nişandan çok hayır gelmez ki..

Teşekkür ederim desteğiniz için, gerçekten iyi ki yazmışım buraya bu kadar fikir belirten çıkmaz diye düşünüyordum yardımcı oldu birçok kişi.

Değerin de düşmedi, gayet de mutlu olup mutlu edebilme kapasitesine sahip bir kadınsın.
Cinsellik yaşayınca değer biçmesi yapan bir adamsa daha çok acı verebilecek potansiyeli vardır diye düşünüyorum. Cinsellik yaşadın diye ona da muhtaç değilsin. Cinsellik yaşamasanız da yine kendi hayatına bakmak isterdi.
Yaşı küçük, daha kendini keşfetmemiş, ne istediğini, ne istemediğini bilmiyor. İleri görüşü yok. Anlık duygularla anlık sözler vermiş, gerisini düşünmemiş. Son davranışları da umursamazlık seviyesine gittiğini gösteriyor. Cinsellik konusunu kafanızdan çıkartın. O sebep değil. O sizin kadar olgun değil, sebep bu.

Çoğu arkadaşım çoktan evlilik yolunda adımları attı desem aynı yaştayız üstelik :) bence de yaş normal

Bir şey soracağım.
Sevgiliniz atandıktan sonra mı değişti???
Ne mesleği devlette hakim savcı mı?
Çünkü atandıktan sonra değiştiyse bunun sonu yaş gibi maalesef...

O da bir açıdan doğru belki de hırslı bir insan değilim ondan da olabilir

Onun keyfini bekleyeceksen sen bilirsin ama olurda onunla evlenirsen en ufak bir seyde zaten bende evlenmek istemiyordum diecektir.

Sözle değer-değersiz diye söylemiyor tabii ki hareketleri yeter de artar bile. İlişkiye bakış açılarımız baya baya farklı anladım bunu. Zorlamayacağım. Madem böyle böyle, o yoluna ben de yoluma.

Bir şey soracağım.
Sevgiliniz atandıktan sonra mı değişti???
Ne mesleği devlette hakim savcı mı?
Çünkü atandıktan sonra değiştiyse bunun sonu yaş gibi maalesef...
Adalet bakanlığında evet.. yüksek bir konumda görevde. Atandıktan sonra değişti baya baya hem de önceden böyle değildi. benim de eğitimim ve mesleğim ona denk ama davranışları aşırı değişti atandıktan sonra. Kendini tek otorite görmeye başladı.

Erkekler varlıkta, kadınlar yoklukta kendini gösterirmiş.

Ben 24 erkek arkadaşım 25 yaşında. Ikimizin de işi var şuan. 4 yıldır birlikteyiz. Erkek arkadaşım evlenmeyi çok istiyor . Tabi biraz daha bekleyeceğiz ama eğer istemese ne bileyim aklima takılırdı . Maddi problem de yok diyorsunuz. Bence açıkça konuşun sorun . En azından sorunu bilip ona göre hareket edersiniz.

Evlilik konusunda erkeklerin gözü açılmış durumda.. Göz açıklığı mı denir başka bişey mi artık?
Tek olumlu yanı daha fazla oyalamadan niyetini, fikrini açıkça belirtmiş olması.
Sonrasında fikri değişir mi? diye sorgularken geçen zamanın farkında olmazsınız.
Bir erkekte kaybetme korkusu yoksa o adamdan hiç bişey olmaz.
Evlilik istiyor olmanız kariyer açısından ilerlemenizi sekteye uğratacak belki de...
Ama bu hedeflerinizden vazgeçeceğiniz anlamına gelmiyor.
İstekler, öncelikleri belirler.
Önceliği değilsiniz bunu olabildiğine açıkça söylemiş.
Hem idealleri hem aşkının peşinde kosabilecek adamlar da var.
Tecrübeyle sabit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…