- 22 Kasım 2017
- 1.159
- 2.119
- 83
- 47
- Konu Sahibi thehopelessone
-
Bu satirlariniz beni inanilmaz üzdü.Daha genceciksin.Nasil fütursuz adamin teki sana böyle hissettiriyor.Birak cehenneme kadar yolu var.Ben evlenecegim biriyle birlikte olmak istiyorum de.Çekil kenara.Yapma bu sorgulama eziyetini kendine.Asil degersiz olan o.Değersiz hissediyorum özgüvenim inanılmaz düştü. Hep kendimi sorguluyorum. Acaba ben mi evlenmeye değer değilim, cinsellik yaşadım onunla hayatımda ilk defa, acaba değerim mi kayboldu, acabalar tüketti beni. Ben değersiz değilim ki ya, elim yüzüm düzgün, çok başarılı bir üniversitedeyim herkesin gıptayla baktığı mesleğim var. Bir tane adam tüketti beni 2 yılda.
Var tabii ki olmaz olur mu, çok planım var ama kendimle alakalı. Ama onunla da beraber planlarımız,ortak hayallerimiz olmadığı için ayrılmayı düşünüyorum.Sizin neden kendinizle salt kendinizle ilgili planlarınız yok ?
Acikcasi 23 yasinda evililik hayalleri kuran ve sevgilisinin onunla hayali yok diye icerlenen birinin kendi hayalleri olduguna inanıyorum.Var tabii ki olmaz olur mu, çok planım var ama kendimle alakalı. Ama onunla da beraber planlarımız,ortak hayallerimiz olmadığı için ayrılmayı düşünüyorum.
Teşekkür ederim desteğiniz için, gerçekten iyi ki yazmışım buraya bu kadar fikir belirten çıkmaz diye düşünüyordum yardımcı oldu birçok kişi.Bu satirlariniz beni inanilmaz üzdü.Daha genceciksin.Nasil fütursuz adamin teki sana böyle hissettiriyor.Birak cehenneme kadar yolu var.Ben evlenecegim biriyle birlikte olmak istiyorum de.Çekil kenara.Yapma bu sorgulama eziyetini kendine.Asil degersiz olan o.
Değersiz hissediyorum özgüvenim inanılmaz düştü. Hep kendimi sorguluyorum. Acaba ben mi evlenmeye değer değilim, cinsellik yaşadım onunla hayatımda ilk defa, acaba değerim mi kayboldu, acabalar tüketti beni. Ben değersiz değilim ki ya, elim yüzüm düzgün, çok başarılı bir üniversitedeyim herkesin gıptayla baktığı mesleğim var. Bir tane adam tüketti beni 2 yılda.
Çoğu arkadaşım çoktan evlilik yolunda adımları attı desem aynı yaştayız üstelik :) bence de yaş normalZamana bırak bence ama aklının bir kenarında da onun bu fikri dursun.. Zaman içinde soğuduğunu düşünüyorsan zaten uzaklaşarak ayrılırsın.. Gerçekten evlilik isteyen birinin bunu düşünmeyen erkekle duygusal bağ kurması çok zor. Ayrıca burada yaşa takılanları da hiç takma sanki evlilik ha deyince oluyorZaman geçtikçe yaşında evliliğe uygun hale zaten gelecek.
Bir şey soracağım.Kendimi dış kapının dış mandalı gibi hissediyorum. Çok değer verdim el üstünde tuttum. Hakkını yiyemem o da bana destek çıktı. Ama hayatıyla bana sınır çekmesi, bazı şeyleri bana sorgulattı. Durum da bu şekilde..
O da bir açıdan doğru belki de hırslı bir insan değilim ondan da olabilirAcikcasi 23 yasinda evililik hayalleri kuran ve sevgilisinin onunla hayali yok diye icerlenen birinin kendi hayalleri olduguna inanıyorum.
Cunku kendi (onun olmadığı) hayalleriniz olsaydi bu kadar sevgiliniz odakli olmazdiniz .
Bence ayrilin ve sizinle hemen evlenmek isteyen birini bulun
Ay yok nişanlı değilim... yanlış kalmış oT thehopelessone siz nişanlı mısınız?
Hakkımda kısmında öyle görünüyor.
Nişanlı iseniz ve böyle diyorsa o nişandan çok hayır gelmez ki..
Onun keyfini bekleyeceksen sen bilirsin ama olurda onunla evlenirsen en ufak bir seyde zaten bende evlenmek istemiyordum diecektir.Merhaba sevgili üyeler, benden tecrübeli ablalar belki bana bir tavsiyede bulunurlar diye derdimi açmak istedim.. Erkek arkadaşımla 2 senedir birlikteyiz. Ben 23 o ise 24 yaşında. O meslek hayatına geçen sene başladı, ben de bu sene başlayacağım inşallah. Evlilik için maddiyat da var çok şükür. Ama... kendisi evlilik düşünmeyen biri. İlişkimizin başında benimle ciddi olduğunu, artık tek bir insanla hayatını geçirmek istediğini söyleyen adam şimdi “ben katiyen evlenmem, şehir şehir gezerim, evlilik bana göre değil, ben evlilik adamı değilim” diyor. Ailesinin ve çevresinin ilişkimizden de haberi var. Bense onun aksine bir yuvam olsun istiyorum ama bugüne kadar hiç baskı yapmadım ona asla. Acaba genç olduğu için korkuyor mu, birkaç seneye fikri düzelir mi, yoksa yol yakınken ayrılmalı mıyım? Tavsiyelerinizi ve sorularınızı bekliyorum sevgiler☺
Sözle değer-değersiz diye söylemiyor tabii ki hareketleri yeter de artar bile. İlişkiye bakış açılarımız baya baya farklı anladım bunu. Zorlamayacağım. Madem böyle böyle, o yoluna ben de yoluma.Değerin de düşmedi, gayet de mutlu olup mutlu edebilme kapasitesine sahip bir kadınsın.
Cinsellik yaşayınca değer biçmesi yapan bir adamsa daha çok acı verebilecek potansiyeli vardır diye düşünüyorum. Cinsellik yaşadın diye ona da muhtaç değilsin. Cinsellik yaşamasanız da yine kendi hayatına bakmak isterdi.
Yaşı küçük, daha kendini keşfetmemiş, ne istediğini, ne istemediğini bilmiyor. İleri görüşü yok. Anlık duygularla anlık sözler vermiş, gerisini düşünmemiş. Son davranışları da umursamazlık seviyesine gittiğini gösteriyor. Cinsellik konusunu kafanızdan çıkartın. O sebep değil. O sizin kadar olgun değil, sebep bu.
Değil mi o da var. Sen zorladın, ısrar ettin diyebilecek kapasitede biri zaten.Onun keyfini bekleyeceksen sen bilirsin ama olurda onunla evlenirsen en ufak bir seyde zaten bende evlenmek istemiyordum diecektir.
Çoğu arkadaşım çoktan evlilik yolunda adımları attı desem aynı yaştayız üstelik :) bence de yaş normal
Adalet bakanlığında evet.. yüksek bir konumda görevde. Atandıktan sonra değişti baya baya hem de önceden böyle değildi. benim de eğitimim ve mesleğim ona denk ama davranışları aşırı değişti atandıktan sonra. Kendini tek otorite görmeye başladı.Bir şey soracağım.
Sevgiliniz atandıktan sonra mı değişti???
Ne mesleği devlette hakim savcı mı?
Çünkü atandıktan sonra değiştiyse bunun sonu yaş gibi maalesef...
Herkesin yaşı farklı ya evet zamanı da farklı. Ama hani benim istediğimin de anormal olmadığını söylemeye çalıştım orada.Herkesin kaderi bir mi? Kimi insan 18'inde ölüyor kimi 88'de. Evlenmek istemeni çevreye bağlaman yanlış.
Adalet bakanlığında evet.. yüksek bir konumda görevde. Atandıktan sonra değişti baya baya hem de önceden böyle değildi. benim de eğitimim ve mesleğim ona denk ama davranışları aşırı değişti atandıktan sonra. Kendini tek otorite görmeye başladı.
Ben 24 erkek arkadaşım 25 yaşında. Ikimizin de işi var şuan. 4 yıldır birlikteyiz. Erkek arkadaşım evlenmeyi çok istiyor . Tabi biraz daha bekleyeceğiz ama eğer istemese ne bileyim aklima takılırdı . Maddi problem de yok diyorsunuz. Bence açıkça konuşun sorun . En azından sorunu bilip ona göre hareket edersiniz.Merhaba sevgili üyeler, benden tecrübeli ablalar belki bana bir tavsiyede bulunurlar diye derdimi açmak istedim.. Erkek arkadaşımla 2 senedir birlikteyiz. Ben 23 o ise 24 yaşında. O meslek hayatına geçen sene başladı, ben de bu sene başlayacağım inşallah. Evlilik için maddiyat da var çok şükür. Ama... kendisi evlilik düşünmeyen biri. İlişkimizin başında benimle ciddi olduğunu, artık tek bir insanla hayatını geçirmek istediğini söyleyen adam şimdi “ben katiyen evlenmem, şehir şehir gezerim, evlilik bana göre değil, ben evlilik adamı değilim” diyor. Ailesinin ve çevresinin ilişkimizden de haberi var. Bense onun aksine bir yuvam olsun istiyorum ama bugüne kadar hiç baskı yapmadım ona asla. Acaba genç olduğu için korkuyor mu, birkaç seneye fikri düzelir mi, yoksa yol yakınken ayrılmalı mıyım? Tavsiyelerinizi ve sorularınızı bekliyorum sevgiler☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?