Evliliğimiz pisi pisine bitti

bu benim 3. ayrılıkla imtihanım
ben aslında bu ruh haline çok uzak değildim
2,5 senelik evlilikte defalarca baba evine gitmek
1 defa 3 ay 1 defa 40 gün ayrı kalmak
ve her defasında haftalar sonra arayıp soran etekleri tutuşan eş ve ailesi
bu defa da 26 gün geçti üzerinden ama ses soluk yok..
keşke oda arasa helallik istese bitti dese
hakkına girdim,hayallerini yıktım,ben adi şerefsiz aşağılık adamın tekiyim deyip kabul etse..
bende suratına tükürüp noktayı koysam
bu sessiz kavgasız gidiş yiyip bitiriyor beni
günlerdir iyiydim kızlar
ne zaman ki rüyamda görsem işte o zaman uyandığımda sanki en sevdiğimi kaybetmişim gibi bir acı,ölüm gibi kahroluş..
defalarca yaşadım bu hissi ama eksilmiyor nedense
her rüyamda görüşümde uyandığımda üzülüyorum o günüm berbat geçiyor.
Benden büyük Rabbim var yanlarına bırakmaz
hakkımı sorar,keşke sizler gibi güçlü olabilsem
iyiyim deyip kendimi kandırıyorum
onu artık asla istemiyorum peki ama neden içim acıyor..
neden üzülüyorum önüme bakamıyorum...
Nisankederi inşallah bende senin gibi olurum önüme bakarım artık..
mutsuz arkadaşım bende senin gibi düşünüyorum keşke arasa yada bir yerlerde görüp son sözümü söylesem
hakkımı haram etsem ah etsem ona
yuvamızı o yıktı
ben hiç istememiştim ayrılmayı hep çırpındım son ana kadar ama olmadı işte..

Inanamiyorum soktayim deniz ya yeni gördüm ben senin hamile haberini okumayı beklerken boşaniyor mussun. Sorunun ne olduğunu anlayamadım ama sanırım bir aldatma konusu değil anlaşmazlık değil mi denizci bunun bir orta yolu yok mu biraz daha dusunsen gidip konussan ne bilim sonuçta bak ne haldesin bende bi ara eşimle sorunlar yaşadım hemde hamile halimle. Nette sapikca şeylere baktığını gördüm ona delirecekken bi başkasından hoslandigini hissettim hemde çok bariz bi şekilde benden uzaklaştı. Ben normalde arkama bile bakmadan giden biriyimdir ama oturdum düşündüm ne yapmalıyım dedim.evet bosanirim bi işe girer cocuguma bakarım bal gibi de yaparım ama acaba bir daha başkasına kocam aşkım diyebilir miyim onunla aynı yatağa girip ilişkiye girebilir miyim aklıma eski eşim gelmez mi. Ya bundan sonrası ?? Tam 2 ay bekledim kendimde olan hataları düzeltmeye karar verdim. Evet kapaliyim ama neden eşime güzel görünmüyorum dedim önce dış gorunusten basladim hemenbi alisveris kuaför derken usanmadan her gün onu makyajla güzel kıyafetlerle karşıladım. Hiç bağırmadim kizmadim inat huyumdan vazgeçtim sabrettim dualar ettim ve rabbime hamdolsun eşim normalde bile bu kadar ilgili değilken bin kat arttı ilgisi beni kaybetmekten korktuğunu farkettirdi bana.demek istediğim iknizde de vardır hatalar evet ama biraz da Bizden emin ol..heleki erkeklerin en dayanamadigi konu kadinin sesinin ondan yüksek cikmasidir. Inşallah gidip konuşup halledersiniz rabbimde yardimcin olsun

Eşimle ilk tanidigimda bende kaynanamla otururuz dedim testi çünkü ama bibaktim kadın baskın karakter bende yapamam olmaz dedim.dogal olarak o taraf hepten bana düşman neden başta evet sonra Hayır dedim diye.ilk zamanlar eşim bile..ama ben eşimle çözdüm o problemi hep şunu dedim bak kocacim annen olsaydı böyle olmazdı bunu yapamadık burda opusemezdik burda kucağına alamazdin ilk zamanlar zamanlar ses cikarmiyodu sonra kocam bi gün dedi ki hatice iyiki ayrı ev istemissin :) bunları sen düzeltmeye çalış. Kaynanayla ayrı ol ama çok değer ver o zaman kocan anlar

Denizcimm sen çok güçlü bir bayansın bu unutma kangren olmuş bir evliliği sen 2,5 sene boyunca yürütme çabasında içinde olan birisin.Evet ilk defa yaşamadığın bir durum ama bu seferki psikolojinin nedeni artık sende bu evliliği yürümeyeceği ve geri dönüş olmadığıı konusunda eminsin.Üzüldüğün eşin değil yaşadığın hayal kırıklarının verdiği üzüntü bir daha bu gücü kendimde bulabilir miyim düşüncesinin yorgunluğu...Gelipte ben haksızdım iş yaramaz ben beş para etmez adamın tekiydim demesini bekleme hiçbiri hatasını kabul etmez ama içini boşaltmak istiyorsan emin ol davan açılıp istenenler ortaya çıktığında seni arayacaktır bu herksde olmuştur o zaman dökersin tüm biriktirdiğini...

nisancım cok dınledım bu sarkıyı...

deniz san sankı benı anlatıyorsun aynen varyaa, bende 3 yıllık evlılık uc kere bosanmadan donme,, araya gırmeler eteklerıyanıp tutusanlar,, şimdi ise lakayıt kafasına gore canı ısterse yanlız kaldıgında aramalar,, bak bunca ayrılık safhasına geldıkten sonra bızlere bıraz deger vermıs olsalardı aynı syeler tekrar yasanmazdı.özenli olurdular..bızım kıymetımızızı bılmeyenın ardından kndımızı harap edıyoruz, bn daha once evı terk edıp babamlara gıttıgımde aynı gun yanı gıttıgım gun ınsulınımı evde unuttugm ıcın eve gırdım bırde ne goreyım son ses muzık,, haraketlı ,, kafasını yapıyor,, yanı hıcmı hıc umrumda degıldı aksıne memnundu,, bu gıbı seylerı cok gordum, oyzden bu sfer hc tkmıyorum,denız bence esın veya hıckımse senı aramassa daha ıyı,, bnı hep aradılr da ne oldu her barstgıgımda kafamı yastga koydugumda gurururumddan benlığımden eser kalmadığı ıcın eve adımımı attıgım anda pısman oluyorum, bn bumuyum? bn bunları hakedecek neyaptım bukakadr basıtmı hersey dıye,,ve snra en ufak bır ses yukselmesı bnı raddımden cıkartıyodu,, cunku barısmaak ıcın oyle yalanlar oyle yemınler oyle vaadler verılıyorkı en ufak bır yanlısta tahammulsuzlukten delırecek gıbı oluyor kndmı aptl gbı hıssedıyr keske gelmesydım dıyrdum, yanlıs anlama ama denız ıcınde bulundgun bu nıye armadılar helallık mesaalseını bı kenara bırak,, kımse dostca ayrılamaz yanı ıkı tarafda hatalıysa evet ayrılabılırler ama tek taraflı bır hata yuzunden dostca helallıkce ayrılmaz ınsanın ıcınde ukte kalır yahu.. ahhh kalır.. oyuzden brak ayarmasınlar bolesı daha ıyı senı kandrmalarına musade etme, bk bnmkı geldı bnı alt ust ettı, bılıyorsun aslında degısıp duzelmeyecegını ama bunca yasanmıslıgın hatrına dusunmuyorsunda degıl,,yufka yurekler bi kenaraaa....içiz elbet acıyo ee bunca haksızlık bnca fedakalarık.... degmeyenler ıcın malesef uzulcez.nekadr uzulmeyelım desekte bu ınsanın elnde dgıl,, acımızı yasıycaksakta kendiğimiz olarak onurlu olarak yasmak daha ıyıdir....onların bızı gorduklerı gıbı veya olmasını ıstedıklerı kısıler gıbı degıl..

evet sizinde dediğiniz gibi belkide herşeyin bittiğini bildiğimden bu kadar çok hırpalanıyorum..
Bugün öğretmenler günü yanında olup öğretmenler gününü kutlamak varken onunla aynı yastığa baş koymak varken
o beni terketmeği evliliğimizi noktalamamızı tercih etti..
hatibulut bende sen gibi düşündüğümden 2,5 sene zehir içtim kan kustum ama hep sustum..
bir defa bile ben boşanmayı teklif etmedim hep kendisi istedi nihayetinde de bırakıp giden o oldu..
Artık dönüşü yok yaram kabuk bağlayacak ama ne zaman
birgün herşey o kadar güzel olacak ki hayatım da ömer diye birisi kocam deyip malımdan kendimden herşeyimden ödün verdiğim adamı hatırlamayacağım bile
ama zaman var ya şu zaman şanslı olanlar için çabucak benim gibi şanssız olanlar için çook daha geç geçiyor..
Toparlanmak önümüze bakmak en güzeli
bunu beraber başaralım arkadaşlar
biribirimize destek olalım
vallahi burada yorumlarınızı okudukça güç buluyorum
kendime geliyorum silkeleniyorum
beni yalnız bırakmayın
dualarımdasınız..
hatibulut hamilelik haberlerimi duyamayacaksın belkide çooook uzun bir süre
çünkü herşey bitti
senin bahsettiğin şeyleri ben evliliğimde sorun saymazdım
benim evliliğim çıkar ilişkisiydi
para verdim mi iyiyim vermezsem adi kadının tekiydim..
kumar,şiddet,hakaret,yalan ne yoktu ki eşimde
hep yuttum ama sonunda bende patladım işte..

he ya cok dgru,,sevmez olaydım,, ama artk aska svgıye ınancım hıc yok,, hersey gıbı yalan..
bende biliyorum bu şarkıyı çok güzel
bide şeyi dinliyorum bu ara
Bir umuttu,
Yalnız yaşamaya çalıştıklarımı paylaşmaktı belkide
Gözlerim dalıp dalıp giderken
Yaralı bir serceye aglamakti belkide
Belkide belkilerle dolu bir hayattı benimki de

Bugün senden geçtim
Zaman geçmeyecek artık
Ellerim kesik bedenim hissiz
Yarım bir cümleyim artık

Yarım bıraktın yarsız bıraktın beni
Yalnız değil ıssız bıraktın

Yalnız değil ıssız bıraktın beni
Sevme derler bana sevme
Sen sevince kayboluyorsun
Karanlıkta kaybolsam da
Sen hep benim oluyorsun

Bugün senden geçtim
Kendimden kaçamam artık
Bugün senden geçtim
Kendimden kaçamam artık
Bir kuşun iki kanadıydık biz
Düştük yere çakıldık artık

Yalnız değil ıssız bıraktın

Yalnız değil ıssız bıraktın beni

İşte görmek istediğimiz deniz bu canımm düzelecek bizde çok şanslı değiliz ama bir yerden başlamalıyız...

Bitanem ne denir bilmiyorum ama inşallah bu süreç hemen biter ve yoluna bakarsın allah yardimcin olsun inşallah duamda olacaksın

deniz pozitif kinayeli sarkıalr dınle cnm, analtıklarına gore senın her alttan alısın bunca zaman bu cektıklerınle bosanmayı teklıf etmeyısın esının senı cantada keklık gormesıne neden olmus,, dık durmalıyız,, sacma bır sarkı belki ama ben vala su aralar tugba ekıncı hadı kızımı dınlıyorum,,:):)

selam kizlar dün kendimi motive edip spor esyalarimi giyindim kosmaya ciktim sonra arabyla yanimda esimi gördum ya 9 ay görmedim hic sonra ben kosmaya cikmisim karsima cikmiz tesadüf. o lambada durdu ben lambada durdum ama baktim arabaya bilmiyorum beni gördumu görmedimi, yanliz icim nasil oldu tahmin edemeziniz. öyle kizgin öyle öfkeyli öyle KRIGINIMMMM ki anladim hayalerimi yiktin dedim. keske adam gibi yüzume herseyi söyleseydim keske dedim arabasin önune gidip kapiyi acsaydim, sennin yaptigni bu dünyada kimse yapmaz , ne kadar bir serefsiz birisin ya yazi 10 seneme.
sonra eve gitim banyoda bir güzel aglaadim kimse görmezin diye, ama elbet bir gün gene karsima cikicak ve ben ona icimdeki söyliycem yani..... dünya kücuk. bende 3 haftalina istanbula ucuyorum obur ay ohh beee tatil yani ailemi ziyaret edicem.... hayat gene de güzel :) allaha sükür

ne güzel üstesinden gelmişsiniz ve bebek bekliyorsunuz çok sevindim sizin adınıza. Allah analı babalı büyütsün diyeyim şimdiden.
İnsanlar daha iyi bir hayat yaşasın diye çalışmak ister hep değil mi? Biz çalışıyoruz ve neden daha iyi bir hayat yaşamayalım?
Yaşadıklarınız benim yaşadıklarıma çok benziyor. Kayınvalide de aynı benimki gibi. Ben eşimi düşündüğüm için baştan razı geldim. Zira aynı sene hem yeni iş kurmak hem düğün yapmak hem de bunlar destek olmadan zor olurdu. Kayınvalidem benim iyi niyetimi suistimal etti. O ev sahibi ben misafir gibi olacaktım. Hep istediği gibi davranacaktı. Otoritesini kuracaktı, bizi yönetecekti, benim aldığım yeni eşyaları kullanacaktı. Hep tepemizde olacaktı, biz de sesimizi çıkarmayacaktık. Benim ailem de hiçbir şeye karışmıyordu zaten. Hep bu hayalleri kurdu. Evlendiğimiz günden beri o evde hep varlığını hissettirdi ve bana huzur vermedi. Ben yokken eve girip evin şeklini değiştirdi, çamaşırlarımızı yıkayıp katlayıp dolaplarımıza yerleştirdi, süpürge yaptı, bornozlarımızı katladı, yatak örtümüzü düzeltti. Dolaplara bir şeyler alıp koydu. Hem de samimiyetimiz yokken. Bana karşı baştan beri soğuk zaten. Ben hep izledim yaptıklarını. Daha ne hayalleri vardı ki; baştan niye evet dedin diye kendini paralıyor. baştan hayır desem ne olurdu, dedim. O da hiç evlenmezdiniz o zaman, dedi.
Eşim ilk başta hep annesinden yana oldu. Bu son olaylardan sonra bana hak vermeye başladı. Bir de kendi ailemle sık sık görüştürdüm onu. Bu sorunları sakin sakin konuştuk. Sonunda o da annesinin normal bir insan olmadığını anladı.
Ne olursa olsun bana o lafları söylemeyecekti. Değil ayrı oturmak, yüzünü bile görmek istemiyorum artık...

nkdr guzel adna cok svndm cnm,. ıns hrsy da guzl olr snn ıcın,, bnce bırdaha onun karsısında asla aglama,, yanı o kırgınlığını kızgınlıgını dıle gtrınce aglamamak elde dgıl,, snı zayıf ,, uzgun anlıgamasına sebeb olabılır,, bu gbı ınsanlar ıcın nedırkı, bır kulagından gırer dgerınden cıkar,, soledıklerın ona gecmez,, degmez bıle,,, bn o raddeyım yanı içimdekileri kussam ne olacak dıyrum kndme ,, kmn umrunda,, ne onemı vrkı dyrum kndme,,

evet hep dim dik görsun beni icim yansa bile ona asla beli etmek istemyiorum, insallah gene cikar karsima ben makjacli
bakimli görsun onun yüzune bile bakmam ama canim nasil acidi kizlar tahmn bile edemesiniz ya..... düsndukce gözlerim doluyor ama allahim büyuk bana yasadiklarimi oda elbet bir gün yasar insallah

bnde ole ypcam tacor. evlılığm boyunca ıstegım hıcbırseyı gyemedım, makyj yapamadım, ıstedgmle knusp grusemedım, gecen gdıp kndme yuklu bır laısverı syptım yenı tel,, yenı kyftler,, gordu bnı agzı acık kaldı sınsırınden agladı yemın ederım, ohh sefam olsn, daha bu nekı,, 62 kg yım 68 boyum,54 kg olmk ıcın spr slanuna yazılcam, kndme bkıcam,, clısıcam ccabalıycam,, yetr artık sılkelenmeleıyım, su bosanmayı atlatayımda bakalım kım tutubılecek bnı

benimde eşim çok düşkün ailesine,,, bizde ilk evlendik boşanmaya kadar bile gittik ailesi yüzünden,,, bir buçuk sene oldu evleneli ben artık bana yapılan şeylere bir şey söylemiyorum,,, bırakıyorum kendisi görsün ne olduğunu,,,,, yavaş yavaş da görmeye başladı,,,, ama genede yorum yapmıyorum, hiç bir zaman,,,,
bu konularda biraz sağır biraz fil derili olmak lazımmış bunu anladım, çünkü insanlar kendi ailelerine haklı olsalar dahi, bir şey demiyor,,,, gerçi benimkiler benden uzaktalar senin işin biraz daha zormuş,,,
senin adına gerçekten çok üzüldüm,,,,,,
böyle birbirini seven iyi geçinen insanların aileleri yüzünden ayrılmasını algılayamıyorum cidden,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…