- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
denizcm sana bır sey dıyeyımmı tecrubeyle sabıtt,, esin eger senı arasa pesınden kossa dıl dokse emın ol daha ıyı ve kararlı dururdun, bu sessızlık bu bosvermıslık bu rahatlık senı cok etkıleyebılır.sureklı kndını sorgulamana acabalara keskelere ıtebılır, ama senın de bana soyledığın gıbı,, gecıceğıne ınanıyorum, ee nedemısler yaz var, kış var.. sen once sunu ıyıce benımse o uzulmuyorsa sen hıc uzulme,,,,gun gelır nelerı kybettıgını elbet anlarlar,, gelen gdenı artır derler,, karsılasmaktan korkma,, karsılastgında guclu dur zayıf durma, üzgün ve cokmus durma,,sen zayıf olsaydın eger bosanan bırakan taraf esın olurdu,sen guclu durmalısın, korkmadan cesurca kafana gore her ıstedıgı yasa anın tadını cıkar ne guzel bır sorumlulugun yok,, ısın evın ımkanların var,, bu kotu bağımlılıklardan kurtulmalıyız,,
bu benim 3. ayrılıkla imtihanımMerhaba güzel güçlü bayanlar yepyeni umutlar ile yeni bir haftaya başlamak umuduyla ...
İnston -Cizi - muhabbet kuşu yaa sayenizde resmen silkelenip kendime geldimm.Haftaya bomba gibi başladım ve inşallah böyle devam eder.Mutsuz ve denizcim geçecek şükredelim rabbimize instonunda dediği bu hayatta önemli olan tek şey bizim nasıl olduğumuz inanın herkes yaşantısına kaldığı yerden devam ediyor.Mutsuz sana katılıyorum denizi üzen bu sessizlik bende evimden ayrılalı 3,5 aya yakın bir zaman olacak ve ne eşim ne ailesi ne seni çok seviyoruz diyen arkadaş çevresi bir kere aramadı nasılsın ne hissediyorsun diye buda kendimi sorgulamaya acaba dememe çok sebep oldu.Ama inan denizi anlıyorum bende heran bir köşeden çıkıp gelecek karşıma çıkacak diye düşündüğüm zamanlar oldu ama bundan bir hafta önce rastgeldim kendisine ve çok rahat idi alakasız bir mağazadan alışveriş yaparken denk geldi.Sonra dedimki al işte düşünüyordun noldu hiçç dedim kendi kendime eşin dahil herkes yoluna bakıyor dedim kendine gel nisan kederi dedim kendine gel.Senin eşinin sana yaptığınıda çok iyi anlıyorum çünkü bendede gelip seni alıcam evimize gidicez deyip beklediğimde gelmeyen sabah boşanalım deyip akşama olmaz elimi ayağımı öpen bir adam vardı bu durum insanı daha çok hırpalıyor.Ama sonra noluyor biliyormusunuz tamam diyosun hadi gel barışalım ama böyle böyle olacak dediğinde net niyetleri ortaya çıkıyor.Evlilik bana göre değil demeler seni istemiyorum demeler aslında hepimizin beklediği bu dürüst olmaları ve karşımıza çıkıp bu kadar net konuşmaları ben bu net konuşmayı duyduktan sonra dedim bağlasan durmam artık ... Haa hiç mi kötü olmuyorum oluyorum bazen küçücük güzel biran geliyor nişanlılıktan yada düzeldi diye beni kandırdığı anlardan sonra son kelimeleri çınlıyor kulağımda o an kendime geliyorum.İnşirah süresinde geçtiği gibi Elbette zorluğun yanında bir kolaylık vardır. Gerçekten, zorlukla beraber bir kolaylık daha vardır. Bu zorlukta geçecek biz rabbimize sığınacağız ve herşey bitecek. Ve şu günlerimin özeti tek bir parça var müziğinde sözlerinde hep kendimi bulduğum dinledikçe daha iyi anladığım hepimize gelsin Onur Mete - Bu Aşktan Gidiyorum ...
Bitti mi şikâyetlerin
Mutsuzluk hikâyelerin
Değmiyor artık sözlerin
Ahh bu aşktan gidiyorum
Sığ yaşanırsa biter sanma sırf sevmek yeter
Yettiğim kadarıyla oldum ahh bu aşktan gidiyorum
Artık kendine sorarsın bu hale nasıl geldik diye
Suçlu yine ben olurum bırakıp gittim diye
Artık kendine sorarsın bu hale nasıl geldik diye
Suçlu yine ben olurum bırakıp gittim diye
Sevdiğimi öldüğümü anlamadın diye
Bin defa ölemem ben senden gidiyorum
Adam gibi seven kalbimi öyle çok kırdın ki sen
Bir daha dönmem artık bu aşktan gidiyorum
Bir daha dönmem artık bu aşktan gidiyorum.....
ben aslında bu ruh haline çok uzak değildim
2,5 senelik evlilikte defalarca baba evine gitmek
1 defa 3 ay 1 defa 40 gün ayrı kalmak
ve her defasında haftalar sonra arayıp soran etekleri tutuşan eş ve ailesi
bu defa da 26 gün geçti üzerinden ama ses soluk yok..
keşke oda arasa helallik istese bitti dese
hakkına girdim,hayallerini yıktım,ben adi şerefsiz aşağılık adamın tekiyim deyip kabul etse..
bende suratına tükürüp noktayı koysam
bu sessiz kavgasız gidiş yiyip bitiriyor beni
günlerdir iyiydim kızlar
ne zaman ki rüyamda görsem işte o zaman uyandığımda sanki en sevdiğimi kaybetmişim gibi bir acı,ölüm gibi kahroluş..
defalarca yaşadım bu hissi ama eksilmiyor nedense
her rüyamda görüşümde uyandığımda üzülüyorum o günüm berbat geçiyor.
Benden büyük Rabbim var yanlarına bırakmaz
hakkımı sorar,keşke sizler gibi güçlü olabilsem
iyiyim deyip kendimi kandırıyorum
onu artık asla istemiyorum peki ama neden içim acıyor..
neden üzülüyorum önüme bakamıyorum...
Nisankederi inşallah bende senin gibi olurum önüme bakarım artık..
mutsuz arkadaşım bende senin gibi düşünüyorum keşke arasa yada bir yerlerde görüp son sözümü söylesem
hakkımı haram etsem ah etsem ona
yuvamızı o yıktı
ben hiç istememiştim ayrılmayı hep çırpındım son ana kadar ama olmadı işte..